Магията на изтока - тема 76

• 5 712
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • MJF
Филм Bowtie

A Normal Family/The Dinner

Как и защо заредих за гледане именно този филм нещо съвсем ми се губи. Но съвсем му нацелих времето Satisfied
Ако зависи от мен именно такива филми бих награждавала. Близки до документалистика , "право куме в очи" , без украси.Това което видях снощи във филма като сбит разказ/квинтесенция на това което виждам към днешна дата около мен в общите градски части.
То няма нужда и от коментар.
Разбира се след като изгледах , оцених и отметнат в онлайнтефтера филма , разгледах творческия екип. А пък нали сега уж обръщам внимание на имената на корейския фронт Wink , та аз такава фамилия Hur като на режисьора не съм мяркала. А иначе от Hur Jin-ho съм гледала и два други филма със сигурност :
One Fine Spring Day
April Snow
Адмирации от мен на целия екип който стои зад този филм. Нямам грам забележка.

# 181
Fake Mommy - епизод 1

Отлично начало, с което дори надминаха очакванията ми. Удоволствие е да гледам Хару и Рина отново заедно.
Историята е точно това, което описах преди месец, но финалът ме изненада - когато Хару отиде с малката сладурана, да се явят на интервюто за одобрение и прием в елитното училище, то на входа ги посрещна Аои Накамура, който, освен че е учител в училището, се оказа, че е първата ученическа любов на Хару.
Тя изтръпна, защото очакваше той да реагира, да я познае, но той не помръдна. Тъй като тя е фейк мамче нейното притеснение беше голямо, но съм убедена, че той я позна, просто реши да не го покаже с абсолютно нищо. Ще бъде интересно.
Малкото момиченце е голяма сладурана. Умно и находчиво дете, голям образ. Шо Касамацу също е топ-ноч като шеф. Костюмарче.
Доволна съм, ще гледам с интерес епизодите всеки петък. Съвременното японско общество в целия му блясък - с положителните и отрицателни черти. Урок по казоку.

По време на излъчването на епизода по TBS, първо мина батко с реклама на вода за уста, а след него и чичо, да не остане по-назад.

Хубав беше днешния японски петък. Не се оплаквам.

# 182
Честит рожден ден на Такеши Канеширо!
Скрит текст:

# 183
Корейският го измъчва, хаха. Добре, че Хьо Джу говори японски.

# 184
Добре стоят двамата един до друг. Дано им се е получило в сериала.

# 185
С него химията е гарантирана, както и биологията. Хьо Джу няма да има повод за оплакване.

Typhoon Family епизод 1 ще го погледна утре, защото сега отивам да гледам Кенан Йълдъз.

# 186
  • MJF
Damemane!: Damena Tarento, Management Shimasu
Изгледан, бавно , на части, понеже жанра, по - точно фона,  не е най моето "гледам". Bowtie

Рос и аз видях първи епизод на Fake Mommy
Рина Каваеи въобще не слиза от екрана ми така да се каже.
Скрит текст:
Туй хлапе пък много надарено , какви м/упланетни изчисление , голяма работа, за рисунките да не говоря. Рина с тази героиня ме Grin , като темперамент направо продължение на героинята ѝ от Damemane!: Damena Tarento, Management Shimasu.
По едно време като гледах Хару се сетих за гардероб Mr. Green и се вгледах, "торби" не видях по нея в този епизод, туй добре.
След цялата психологическа борба и подготовка дето проведе със себе си героинята Каору Ханамура баш такава среща в този сюблимен момента - първата ѝ любов.   

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:21 от Шошулчо

# 187
The Royal Family - епизод 1

Разпространява се и в Нетфликс под името Passing the Reins.
Много конски този сериал, дори прекалено конски. Историята се върти около състезания с коне и как да направим един от тези коне най-добрия в Япония. Темата е скучна, японци ала англичани.
Ще прехвърлям епизодите всяка седмица, като превъртам силно конската част, защото ми стана интересна връзката между Уакана и Сатоши. Те се познават от дълги години, но не са се виждали от десет. Тя има момченце на такава възраст, но е вече разведена. Да не се окаже това момче дете на Сатошко... На това ми замириса, ще видим.
Рен Мегуро не го показаха в първи епизод.
А, и да отбележа, че Сатошко е данъчен счетоводител. Само данъчен не беше играл.

Общи условия

Активация на акаунт