Магията на изтока - тема 76

• 19 655
  • 662
  •   3
Отговори
# 420
Тигърчето беше с любимата ти Саири, Аса с другата ти любимка Хару, а Моне ... главната не ни е любимка, доста сме я нареждали, но пък там ни компенсираха с Кентаро a.k.a Суганами сенсей и татко, ах, татко, хаха.
Моне си беше приятно изживяване с английските субтитри на HPriest, който винаги в неделя заковаваше излезлите епизоди през седмицата. Благодарение на него - удоволствието беше още по-голямо. Оттогава нито една асадора не е имала това щастие, за съжаление.

биби-то отново изчезна. Уж гледаше Ютака Такеноучи, а нищо повече не каза.

Масахару Фукуяма, за да не го забравяте. Отдавна не съм го гледала и аз, добре че са рекламите му.
Все така си младее, нищо че е почти на 57 години.

# 421
О Йон Со е сладурана. Хресвам си я аз. Пък е и височка и добре ще стоят с Че Джин Хьок един до друг. Да Сом и тя е симпатяга и далеч от лигавите кифли. Общо взето основния каст ми е много симпатичен.

И да си кажа, че вече съм на клончето на Целувката. Снощи изгледах първи епизод, но ще гледам да наваксам тези дни и за финала ще съм с теб Рос Blush.

Шоши, като те чета, май Про боно ще е на стендбай за сега. И без това имам две заглавия - Nice to Not Meet You и Don't Call Me Ma'am, които вървят към приключване.
Между другото, можеш да им хвърлиш по едно око.

# 422
Е, висока - 170 см., а и като знам как корейките си слагат по някой друг сантиметър отгоре, като нищо ще е 167-168 см.
До Че Джин Хьок всяка корейска кифла изглежда добре, защото той владее/ очарова екрана и за двамата.
Историята ще я изтърпя, щом е за Че Джин Хьок и Хонг Джонг Хьон.

Я кажи ти за Dear X?
Хонг Джонг Хьон играе и там, но само в епизоди от 8 до 12, като годеник на главната актриса, която, меко казано, не понасям.
Гледам го, че качва снимки от сериала, а тя е с булчинска рокля.
Дупе да им е яко на тези, които са решили да гледат тази мелодрама. Парад на човешкото падение от това, което прочетох.

Шо, не слушай 2в1 за Don't Call Me Ma'am. Следих го до епизод 7, но за повече не успях, дори и заради Юн Пак. Коментирах го тук. Боза е, ще мрънкотиш.

# 423
  • MJF
Оххх, смея се на себе си. Добре че е 2в1. Отворих сега линковете за двата сериала. Първо на  Nice to Not Meet You и се оказа че това е заглавие което почнах но съм си забравила. Нещо първите серии не ми бе много интересно и реших че ще поизчакам да се посъберат серии. Туй едно на ръка. Но. То въпросната О Йон Со играе сега точно в този сериал. А аз сутринта се раздразних че не се сещам къде съм я гледала , ама понеже нещо туй от 2025 не знам защо въобще не го отворих като линк в биото ѝ а следващите 5-6 надолу като ги отворих видях че не съм ги гледала и се отказах да ровя и заключих многозначително " Явно съм я гледала по-назад във времето."
ooooh! hahaha

# 424
Шош, О Йон Со е само с камео участие в Nice to Not Meet You. Даже май ще е в някой от предстоящите епизоди. Тя и Да Сом се появи по някое време в началните епизоди.

Аз не писах ли за Dear X newsm78? Не е сериал, който да препоръчам, но на мен ми хареса. Дори и финалът, който повечето оплюват, за мен беше точно на място. Друг нямаше да ми е достоверен.
Страхотна Ким Ю Джонг. До края остана патологичен социопат. Използва и пожертва всички около себе си. Дори и хората, които я обичаха.
Хонг Джонг Хьон не беше само годеник на Ким Ю Джонг, а и се ожени за нея. Отгоре на всичко и той беше психопат, който не се спираше пред нищо, за да получи това, което иска.

# 425
  • MJF
Брей какъв хорър тоз Dear X.

Аз имам 6-7 сери в актива от Nice to Not Meet You. Героинята на О Йон Со е бившата възлюбена на главния герой. Назад във времето и двамата са  млади актьори се срещат на снимачната площадка, той я харесва но тя е материалистка и го зарязва за богат мъж. Към днешна дата/началото на сериала тя му се изпречи пред очите изневиделица и взе да го дразни и така продължи периодично да се появява и да го провокира. В целия сериал са ми интересни главия , главната и двамата им братя. Всеки един от двамата главни героия има по един брат , а те пък се познават. Двамата главни все попадат един спрямо друг в абсудрно-комични ситуации. Той сега пак е актьор а Тя е журналист понижена от сериозен отдел в този за шоубизнеса в някаква медия.

# 426
Голяма съм "бяла птица, която не е лебед" rotfImbo. Вярно, че О Йон Со е бившата Joy.

# 427
Хонг Джонг Хьон не беше само годеник на Ким Ю Джонг, а и се ожени за нея. Отгоре на всичко и той беше психопат, който не се спираше пред нищо, за да получи това, което иска.

Знаех си аз, че дори не трябва да поглеждам епизодите с неговото участие, за да не се ядосам. Психарска история.
Сега ще чакам новия му сериал след месец.

Понякога паметта на Шошулчо така започва да работи, че се чудя дали това е един и същи човек. Браво, Шо!

Пуснах си снощния епизод на My Ugly Duckling. В студиото са И Донг Гон и Ким Мин Джонг. Остарял е Мин Джонг, нали спря и да снима, след като вече е директор на собствената си компания...

# 428
Сряда - прекрасен ден за гледане на Чанг Ки Йонг.
При мен днес и е по-топло тази сутрин, че два дни си беше мраз.

Започвам с хубава японска новина. Сега в обширния номинационен лист, а след средата на януари и в официалния на Оскар-ите. Да ни е честито! Вярвам, че Рюсей и Рьо ще бъдат на церемонията в Лос Анджелис на 16 март.

Шо, излезе снимка от предстоящия филм Shojiki Fudosan Movie 2026. Нашите брокери отново се завръщат - Ямапи и неговата сладка Цукишита.

И като споменах Цукишита, т.е актрисата Харука Фукухара, та....
Напоследък я гледам в рекламите на най-новия ѝ филм Kaede, който тръгва този петък, 19 декември, по кината в Япония и е с наш Сота Фукуши. Меча меча кавайй история, само като чета ще е типичната японска човещинка с главно Ч. Двамата са много кавайй-двойка. Душици.

И като споменах и наш Сота... Нещо се е разснимал, защото на 16 януари Нетфликс ще пусне нова корейско-японска продукция Can This Love Be Translated?, в която той е главен герой заедно с Ким Сон Хо, а продукцията е по сценарий на корейските сестри Хонг, известни с хитовите си заглавия назад в годините. Ами и тук ще се принудя да гледам, няма как. Сота е Слънце, всеки, който гледа японски продукции го знае.
Очертава се много тежък месец януари. Пьо-то се завръща с госпожата на Че Те Джун, отделно започва и Рюхей, Че Джин Хьок и Хонг Джонг Хьон, след това и новата мехурка. Зима е, сега му е времето да се гледат повече азиатски сериали, че нощите са дълги и студени.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 08:36 от rossonera

# 429
Скрит текст:
Сряда - прекрасен ден за гледане на Чанг Ки Йонг.
При мен днес и е по-топло тази сутрин, че два дни си беше мраз.

Започвам с хубава японска новина. Сега в обширния номинационен лист, а след средата на януари и в официалния на Оскар-ите. Да ни е честито! Вярвам, че Рюсей и Рьо ще бъдат на церемонията в Лос Анджелис на 16 март.
Скрит текст:

Шо, излезе снимка от предстоящия филм Shojiki Fudosan Movie 2026. Нашите брокери отново се завръщат - Ямапи и неговата сладка Цукишита.

И като споменах Цукишита, т.е актрисата Харука Фукухара, та....
Напоследък я гледам в рекламите на най-новия ѝ филм Kaede, който тръгва този петък, 19 декември, по кината в Япония и е с наш Сота Фукуши. Меча меча кавайй история, само като чета ще е типичната японска човещинка с главно Ч. Двамата са много кавайй-двойка. Душици.

И като споменах и наш Сота... Нещо се е разснимал, защото на 16 януари Нетфликс ще пусне нова корейско-японска продукция Can This Love Be Translated?, в която той е главен герой заедно с Ким Сон Хо, а продукцията е по сценарий на корейските сестри Хонг, известни с хитовите си заглавия назад в годините. Ами и тук ще се принудя да гледам, няма как.
Очертава се много тежък месец януари. Пьо-то се завръща с госпожата на Че Те Джун, отделно започва и Рюхей, Че Джин Хьок и Хонг Джонг Хьон, след това и новата мехурка. Зима е, сега му е времето да се гледат повече азиатски сериали, че нощите са дълги и студени.
Това е прекрасно! Наистина добре ни започва денят.

# 430
  • пустинен пъпеш
Понякога чета в темата,а в някоя от по-старите съм и писала, когато реша да поглеждам японски сериали/филм и днес си набелязах в НВО  австралийския 5-сериен The Narrow Road to the Deep North (miniseries) с участието и на Шо Касамацу и Маса Ямагучи.Струва ми се, че сте споменава и имената им.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 17:12 от rududu

# 431
Ох, сериала е с този новия Хийтклиф на Маргото Роби, от предстоящата нова версия на Брулени хълмове, който ще излезе след два месеца и за който заговориха много през тази година - Джейкъб Елорди.
Нещо не ми е много на център това момче, а и като видях, че тази нова версия е описана като, цитирам: "американско-британска еротична психологическа романтична драма от 2026 г.", съвсем ми прилоша. Опропастиха всяка класика, аман!

Сещам се за това заглавие, The Narrow Road to the Deep North, явно ми е попадало покрай информацията за Шо Касамацу през тази година. Не съм го гледала, въпреки че е само пет епизода. Може тези дни да го бъзна набързо.

Гледам, че Шо е в ролята на някакъв майор Накамура. Да, то какъв ли да е друг в австралийска продукция, чието действие се развива през Втората световна война?! Сигурно пак ще е лошко, както във Fake Mommy.

# 432
  • MJF
rududu, даже аз помня че си се разписвала. WinkSmile
Прави го по-често.

Ей на , малко ни  е вълната от корейско-японските коопродукции.  The Narrow Road to the Deep North - като изключа споменатите японци само Ciarán Hinds ми говори нещо от каста.

Като каза Fake Mommy. Поне до вчера на моя ресурс не видях да има новопреведен епизод. Предпоследния се забави, може да го "пуснат" за мен заедно с последния. Знае ли се тя таз работа, каквото такова.

И като каза и повтори Цукишита, смътно ме гложди съвеста че имах нещо подадено от теб да гледам с нея но май покрай срива с предишния ми дългогодишен ресурс и цялата суматоха и падане на настроението ми от това .... нещо ми се загуби кое беше това заглавие. Трябва да провярея , ей затова е добре да снимат , та покрай новото да се сещам за старото/запасите/списъците.

Wink

Забравих нещо преди. Сестрите пък Хонг не помня вече с какво последно съм ги гледала. И ей на , появиха се в кооп. Ще гледаме, видяло се е .

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 11:27 от Шошулчо

# 433
Всичко ще гледаме, щом е с наши любимци. Само живот и здраве да има. Да минат и празниците, че идва лудницата, офф, лошо ми става покрай тези дни от годината. Лошо!

Виж какъв е хубав нашия любим Ча Чи Су a.k.a. Чонг Ил У. Сутринта пусна в IG видеото и снимки от този предстоящ документален филм с негово участие, който е посветен на известен корейски поет (нашия ще чете негови стихове). Документалният филм се казва "Земя на хиляди години" и е посветен и на 80 години от освобождението на Корея от японския гнет.
Филмът ще бъде излъчен в събота, 20 декември, от 13:05 ч. корейско време по KBS1.
Ще ме кара да стана рано в събота, за да го гледам... Щом е за него - няма проблем.

Ама хубав, беее, хубав Ча Чи Су! Есенен и елегантен. Той и в епизодите на Our Golden Days си е така, нали стана шефче със собствена компания.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:04 от rossonera

# 434
  • вятърничава
Аха, споменавали сме го: # 245
Eroi Kareshi ga Watashi wo Madowasu
Следващите два не са японски продукции:
Tokyo Vice
Скрит текст:
The Narrow Road to the Deep North (Тесния път към далечния север в плейтюб) - този не съм го гледала, днес четох за него.
Нямам много време за гледане и писане. Чета ви, да не изоставам от новостите. Изгледах Missing: The Other Side Season 1 (2020) и подкарах бавно сезон 2.
Новият сериал на Чи Чанг Ук го преполвих, но...... не ме грабна, малко е на изчакване.
Ютака Такеноучи го отметнах отдавна, не ми хареса финала.
Purple HeartPurple Heart за Ча Чи Су и ще стискам палци на Рю и Рьо.

Общи условия

Активация на акаунт