Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 277
  • 912
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
По повод приказките за изпадналото ни и прогнило общество - зачетох се в коментарите в новинарски сайт, които обичайно по всички поводи са почти сравними с тези във ФБ по дивотия. В самия ФБ не ми е попадало нищо.
Ами нищо вярно няма в това, че прогнилото ни общество го защитавало. Точно обратното. "Защитата", където я има, се изразява основно в "а циганите" и на 1-2 места - Милянкова. Горе-долу поравно са мненията "педофил" и "значи го преследват, защото не е циганин". Уотабаутизъм, нали. И той е типичен за прогнилото ни общество, нищо, че самият термин дори е на чист български. Единици са коментарите от типа "а тя не лъже ли" и "какво да прави един нормален мъж, да не е от дърво". Наблягам на "единици", защото се настоява, че преобладават, което е пълна глупост и за разумен човек това се вижда от самолет. Има простащини на кило, естествено, но предимно не от защИтен характер. Не минава без обяснения какви ги вършели щерките ни и как изглеждали, но то и тук ги има същите - нали все пак трябва да се наплюе при всяка възможност чалгаризираното ни и копаещо дъното общество, на което му липсват всякакви ценности, и тънъ малоумия.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 14:50 от Магдена

# 346
Е както и да е, някои гледат да правят бал тогава, че за другия не са вече в училище

# 347
# 348
Чета страшни хитове от адвоката на учителя... Първата изненада за мен е, че всичко това се е случило в доста известно столично училище. После поне от 6 месеца всички са знаели - съученици, учители, директор. Управата на училището се е чудила и маела какво да прави, но накрая все пак подали сигнала.

Учителят бил казал: "Искам по-бързо да се прибера при жената и детето! Държа на семейството си и искам да се боря за него!". Ама доста странно е показал своите чувства...!

"В килията Кирев е стресиран, уплашен и травмиран. Никога не е вярвал, че ще бъде задържан за такова нещо, споделят негови близки." - А какво ли е очаквал...?

Бил и като ментор: "Водили сериозна комуникация, не само във вайбър. Той ѝ правел забележка, че нейни съученички употребяват вейпове и амфетамини. Препоръчвал ѝ да не го прави, а да спортува, да чете книги." Душичка, и добро й е правил Simple Smile

Родителите на момичето знаели, но не успели да го предотвратят.. учителят и той... мъка.

Ама ти не разбираш.
Той я е обучавал по физическо възпитание.
Секса е спорт.
Горят се калории Grinning

# 349
  • Beyond the stars
А той, сексът, бил само 20 дни. През другото време са си говорили за книги. Bowtie

# 350
  • София
Абсолютно подкрепям Магдена, но ми свършиха палците нагоре. Самото заглавие вече вменява вина, ако не призоваваш към линч и обесване.
Не е някаква тайна, че на спортистите им се лепят момиченца и намирам за излишно това да се посочва изрично за него, все едно е единственият. А чакащите пред у-щето ги имаше още през 80-те, забелязах го в УПК в женския Търговски техникум.
Не че има голямо значение, но първо прочетох, че е в 43. СУ, сега пък в 31.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 15:37 от Cuckoo

# 351
В 43-то е работил с жена си, а в 31-во е срещнал ученичката, аз така го разбрах.

# 352
  • Пловдив
Само едно уточнение. Не само на футболистите им се лепят. На всякакви нахакани и популярни батковци им се лепят определен тип момичета. Не напразно като че ли популярният образ на "групитата" на рок-звездите е невръстно момиче.
Възползват се хората, не че не се, но те са зрелите и те носят отговорността да преценят кога да не си свалят гащите.

# 353
Тук може би е сложността и двоуменето е заради  тази да я наречем ,,гранична възраст" и съгласието. Ако момичето беше на 10-тина години и беше притискано някак, призивите за незабавна кастрация и последващо убиване на индивида щяха да са на едно 99%. Даже и от малцинствените мнения.
Сега този ако бъде осъден по-тежко, ще е може би един прецедент и бая народ ще трябва да получи подобна присъда.
Ако случая се отмине с пренебрежение, пак никак не е приемливо в другата посока ( ще пускат всеки боклук, възползвал се от деца ), и потърпевшите жертви и техните семейства ще са възмутени и с право.

# 354
Със сигурност трябва да има последствия за учителя. Все пак той е възрастният и трябва да знае как да се държи и отклонява неприлични намеци от женска страна, еле пък на ученички.
Така или иначе снимката му изтече в интернет, едва ли ще си намери лесно работа, жена му вероятно ще го напусне. Отделно от личните последствия, трябва да има и наказателна отговорност. Активна или не, тя е на 13 години.

Затова много се ядосвам като видя Милянкова да я възхваляват по медиите. Малка .......... с педофил, създали семейство и извършвали незаконна дейност в склоняване към проституция на други малки момичета. Като го хванаха него, тя се измъкна ни лук яла, ни лук мирисала.....

# 355
  • София
Оле, не знаех за случая с Милянкова. Може ли линк?

# 356
Това беше преди доста години. Сега като напиша в гугъл излизат някакви новини, ето тази примерно: цък

Тя после се жени още два пъти, май и две деца има още освен четирите от Чолов.

Е, по медиите я изкараха света вода ненапита, той бил само виновен, ама силно се съмнявам....

# 357
  • София
О, баш такива същества много ги използват педофилите, сводниците, грумърите - "Ето виж, тя е на 14 и го прави, значи и ти можеш".
И непременно й е купил якенце, чантичка и обувки, които новата жертва да види и пожелае. Гнусни истории...

# 358
Не съм навътре с тази история, но на Жени моделите повечето тръгнаха по този път, за мен тя е коренът на проблема. Помня, че на моите съученички дори не им плащаше за рекламите, сега не знам как е

# 359
  • Beyond the stars
И аз не съм навътре с историята, но съдейки от дадената статия, не разбирам защо пак обвиняваме очевидна 14 годишна жертва. С доказан престъпник и доказано домашно насилие и какво ли не. Сигурно и с голям кеф е склонявала някого към нещо, ако изобщо е участвала в тази част от заниманията на мъжа си.
А той явно се е възползвал от онзи отменен член по който като се ожениш за 14 годишното (с което вероятно си спал на 13, за да роди на 14) всичко е 6.

Общи условия

Активация на акаунт