Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 447
  • 912
  •   1
Отговори
# 75
Не са виновни жертвите. Не само разголени жени биват нападнати, провокацията понякога съществува единствено в главата на насилника. Какво да кажат бабичките по селата, които ги изнасилват разни келеши? Всички психопати с това се оправдават - "аз иначе съм много добър човек, ама тя ме кара да бъда лош". Трябва да започнат такива да ги кастрират, като в щатите.

# 76
ЧС, няма да се разберем.
Тъжно е, че вината в жертвата я търсиш. Много тъжно.
А да, сега пак ще рипнеш как и насилника имал вина.

---
https://www.youtube.com/watch?v=180Zhibj8OY&t=1872s

Едно интересно видео. И всъщност и родителите носят вина. Често заради слабоумни родители, които всъщност не обичат децата си, педофилите процъфтяват.
Още в първия случая това става ясно. Реакцията на майката - няма смисъл да се оплакваме, нищо няма да постигнем, хората ще ни говорят. Егати и тъпото слабоумно същество. И това ми било майка.
И това е често срещано. "Прекрасните" родители си затварят очичките.
А какво остава когато злоупотребата е в семейството.
Слушах за случай момиче се оплаква на майка си, че баща и я изнасилил и получава зверски шамар и обвинение в лъжа.
После се питате защо децата не се редят на опашки  в полицията.
Това е елементарна психология. И педофилите на това разчитат.

# 77
Разбира се че той е виновен!!! Ужас, нямам думи....

# 78
Учила съм в малко селско училище .Моя съученичка свали учителя по английски, и даже се ожениха, в момента имат две деца .Не управдавам това ,не ме разбирайте по грешно ,ама все известен факт е ,че мъжете мислят с долната глава .За да не се стига до такива случай, е добре учителите да бъдат жени ,особено по физкултура. АЗ не бих го нарекла точно педофил .

# 79
  • София
Във всеки момент, в който си мисля, че темата е стигнала дъното, все ще се намери някой, който да почука отдолу.

# 80
  • Пловдив
На 13 ли беше съученичката, когато свали учителя?

# 81
На 13 ли беше съученичката, когато свали учителя?
Мисля около 11 клас .На бала той и беше кавалер .

# 82
На адвоката работата му е да защитава клиента си и да му издейства най-ниската присъда или оправдаване. Нормално е всичко да казва. Знаем какво говори, защото излиза в медиите. Същото е и при други адвокати, само дето тезите им остават скрити за обществото
Чакаме да видим какво ще стане.
Защита не означава да се изказваш като бабите пред блока.

# 83
  • София
Учила съм в малко селско училище .Моя съученичка свали учителя по английски, и даже се ожениха, в момента имат две деца .Не управдавам това ,не ме разбирайте по грешно ,ама все известен факт е ,че мъжете мислят с долната глава .За да не се стига до такива случай, е добре учителите да бъдат жени ,особено по физкултура. АЗ не бих го нарекла точно педофил .

На прима виста се сетих, че осъдиха учителка, защото е сваляла 14 годишно момче. Сега какво правим? Махаме всички учители? Bowtie

# 84
И да добавя, че този е някакъв престъпник, понеже е нарушил закона, но не е точно педофил. Педофилите се възбуждат от недоразвити деца, не от невръстни, но с развити вторични полови белези. 

Цитат
Педофилията е психично разстройство (хронофилия, вид парафилия), при което възрастен индивид или юноша проявява сексуално предпочитание към деца в детска възраст (обичайно 9-годишни или по-малки).[1][2][3][4][5] Юноша на възраст 15 години или по-голяма трябва да е поне 5 години по-възрастен от предпубертетното дете, за да бъде влечението му диагностицирано като педофилия.[1][2]

# 85
  • София
 Юноша на възраст 15 години или по-голяма трябва да е поне 5 години по-възрастен от предпубертетното дете, за да бъде влечението му диагностицирано като педофилия.

Май разликата между ученичката (определена от закона като юноша) и учителя и доста над 5 години

# 86
  • Банско
Това сериозно ли е тема и ние го дискутираме!

# 87
 Юноша на възраст 15 години или по-голяма трябва да е поне 5 години по-възрастен от предпубертетното дете, за да бъде влечението му диагностицирано като педофилия.

Май разликата между ученичката (определена от закона като юноша) и учителя и доста над 5 години

Да, обаче четеш на 50% Wink  Защо изпусна "предпубертетното дете"? Изискването за 5-те години е за да не се инкриминира сексът между тийнове. Все пак доста гимназисти водят полови живот, но ако е един с друг това не е престъпление.

Това сериозно ли е тема и ние го дискутираме!

Точността никога не вреди.  Ако някой е пияница не ми викаме наркоман. Ако е крадец не му казваме убиец и прочее.

# 88
Ако ще следим буквата на дефинициите - 13 години се смята за педофилия, защото се предполага, че дотогава не са напълно развити вторичните белези.

# 89
  • Пловдив
Това, което казва ЧС, е така - този не е класически педофил. Да, нарушил е всякакви писани и морални правила, да, вероятно младостта на момичето има роля в мотивацията и мерака му, но педофили се наричат наистина онези, които се възбуждат от деца преди пубертета.

Общи условия

Активация на акаунт