Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 23 432
  • 449
  •   4
Отговори
# 435
Точно заради терапията го направиха при мен. На майка бяха положителни и беше ясно, че при мен са. Но за да направим Олапариба за 1г им трябва черно на бяло.

# 436
Storytime, често при нас, заради историята с рак, специалистите се презастраховат и проверяват неща, които не биха проверили при пациент без онкологично заболяване. С такова впечатление съм - не че на мен като се  случи помага за стреса, но все пак да отбележа с надежда, че на някого може да е от полза.
Inil, съжалявам за кошмара, през който минаваш! Онколог или хематолог трябва? Защото при възрастните са различни специалисти.
Задочни поздрави на всички!

# 437
Онколог за тумор в мозъка на дете

# 438
  • Северозапада
Inil, пожелавам ви да намерите правилния лекар и пълно излекуване на детето!

# 439
Онколог за тумор в мозъка на дете

Толкова съжалявам, че се случва това. В класа на моето дете от Пловдив има едно момиченце Никол, което имаше тумор в мозъка. В началото по спешност я оперираха в България в София /не помня точно къде/, защото буквално беше на няколко дни от смъртта. След това отиде да се лекува при проф Фунда в Турция, към днешна дата детето е добре и прави рехабилитации, за да си възвърне двигателните възможности. Но се лекува благодарение на кампании и доброволци- Аз мисля, че българите сме състрадателни и доста случаи се събират много големи суми пари от кампании. Въпросът е да не се губи време. Никол в началото беше супер зле, но Слава на Бога към момента е излекувана.
Бог да е с Вас!

# 440
Inil, не мога да съм от полза с детски онколог, но пожелавам бързо да намерите най-доброто място и успех в борбата!

# 441
Inil, Виктор от Варна (има кампания за него от няколго години) също се лекува при проф. Фунда в Турция. Майката може да те консултира, няма да ти откаже предполагам.

# 442
  • Русе
Hristinal, кой стадий си. Чичо ми е трети и като питах нашия онколог, дали след лъчето ще има CDK4 инхибитор, ми каза че касата не ги реимбунсира и ми е чудно, дали само при мъжете. Или и G-то е фактор. Браките са отрицателни. Засега след 3та червена е много добре. Никакви странични, само гадене 1,2 дена, но съм го инструктирала с Деган и Натриев Цитрат да ги редува. Пие Герисан и бирена мая и кръвните са в норма. Консулова не пропуска нищо. Вече съм писала, дори кръвните знаеше при онлайн консулта.

Аз съм 2б. Каза, че ако е G3 препоръчва кискали, ако си е G2, може със, може и без...

HristinaIHristinaI, по каква схема пиеш Кискали ?

# 443
Бих се радвала, ако може да препоръчате и онколог за възрастни, компетентен за туморите в главата

# 444
  • Варна
Бих се радвала, ако може да препоръчате и онколог за възрастни, компетентен за туморите в главата
Проф. Дудов. Той е и национален консултант. Ако имате шанс за по добро лечение в чужбина, ще ви го каже. Ако не се лъжа, за да плаща касата, лечение в друга страна, трябва да имате препоръка от национален консултант.

# 445
За онколог препоръчвам доц. Консулова. Аз се лекувам при нея, с РМЖ съм. Но вниманието, отношението и професионализма при нея са на много високо ниво!

# 446
Привет, готини Simple Smile Отдавна не съм влизала, така че черна точка за мойто мене.. В главата ми много въпроси, и благодаря на Бога, че ви има, вдигам телефона и правя бърз консулт с някои от вас.. ценни сте, всички Simple Smile Покрай учениците в дома ми, 1ви и 8ми филм, клас де, животът ми е голям екс, екшън,  направо не остава ред за странични удоволствия..

Inil, включвам се да споделя, не знам от сой град си, но във Варна проф,Енчев оперира преди години братовчеда на мъжа ми, доста голям тумор в главата, много сложна операция, няколко часа, по спомен към 6 часа, но всичко беше успешно за него.. семейството му беше много доволно и благодарно. Сигурна съм, че ще се справите и детето ти ще се излекува напълно! Искрено вярвам в това, не се предавайте! Ако мога да съм полезна, пишете ми..

Кис ю all, бейбис Simple Smile

DZ, много як канал, позагледах се в клиповете, доставиха ми страхотно удоволствие.. усещането да си в двор, заровен в градината, неща от този род, са моя цел, и някой ден си пожелавам да живея отново в къща, с двор, сутрин да усещам морския бриз, а аз заровила пръсти в земята, да плевя трева, на колене, яко, нали Simple Smile) и кафенцето на една ръка разстояние, там на дворната масичка Simple Smile И това ще стане Simple Smile

# 447
Ние от операцията също сме много доволни. Притеснява ме последващата терапия.

# 448
  • Варна
Ние от операцията също сме много доволни. Притеснява ме последващата терапия.
Какъв е тумора. Има тема за Глиобластом и още една тема за близките на болни от рак. Има потребители, които са много в час и могат да ви насочат, стига да могат.https://www.bg-mamma.com/?topic=1540295едната и другата https://www.bg-mamma.com/?topic=1798900.210#new

# 449
anonymous78, радвам се,  че ти харесва 🤗🥰
Градината е моята терапия #1, канала е #2😁
Лятото рано сутрин обичам да влизам в градината и да си чопля нещо в нея. Кафето обикновенно го пия там... Удоволствие е, когато има какво да си скъсаш от своята продукция. За вкуса да не говорим😍
Пожелавам ти, да си имаш малка къщичка и дворче за което да се грижиш.🤗
Семената на сладки домати и хрупкави краставички ще са от мен😍😘

Общи условия

Активация на акаунт