Звездни Компромати- Септември'25

• 309 115
  • 3 308
  •   1
Отговори
  • Rock & Roll feeling ...

Знаменитости, които имат наистина успешни братя и сестри!

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Американската актриса и певица от пуерторикански произход не е единствената знаменитост в семейството си, тъй като по-малката ѝ сестра Линда също се радва на популярност, макар и в по-малък мащаб. Линда е известна журналистка от Ню Йорк , която дори печели награда „Еми“ през 2001 г. за журналистическата си работа.
Линда е правила репортажи за Style Network, E! News Live , VH1 и WCBS-TV, където в крайна сметка става водеща на уикенд сутрешни предавания.
Тя е била водеща на редица местни новинарски предавания, включително Fox 5 Live, WNYW и WWOR. 
Тя е и съосновател на аудиовизуалната продуцентска компания на сестра си, Nuyorican Productions.

Брад и брат му
Скрит текст:
Актьорът е международно признат, но брат му Дъглас (чието истинско име е Джак Мичъл Пит) е забележително име в света на бизнеса и хуманитарния бранш. Той  започва кариерата си през 1991 г., когато основава  технологична компания; по-късно продава част от компанията, но я купува обратно и днес тя е известна като "Pitt Technology Group".

Той е собственик и на "Pitt Development Group" -  компания, специализирана в медицински кабинети, която има седалища в различни градове в САЩ. Що се отнася до филантропията, той е бил част от борда на директорите на няколко благотворителни организации, като "Make a Wish" и "Червения кръст", а през 2008 г. основава "Care to Learn"- фондация, фокусирана върху хранителните, хигиенните и здравните нужди на учениците с ниски доходи, за да могат те да се представят по-добре в училище.

Той дори участва в няколко проекта в Африка и е обявен за посланик на добра воля в Република Танзания за работата си.

Салма Хайек
Скрит текст:
В семейство Хайек страстта към изкуството се среща не само у Салма, но и у по-малкия ѝ брат Сами, тъй като той също е артист – но не е актьор, а дизайнер. Той е известен дизайнер на мебели във висшето общество на Лос Анджелис; има собствено студио и както често обяснява, работи с мексикански занаятчии, които произвеждат мебели, продавани по целия свят, а печалбите отиват при сънародниците му.

Никол Кидман
Скрит текст:
Докато Никол е популярна в Америка, Антония Кидман е позната в родината си Австралия като известна телевизионна личност в шоуто „ От тук до майчинството“ , а също така е автор на „Простите неща: Създаване на организиран дом, щастливо семейство и живот, който си струва да се живее“ .

Антония Кидман осъзнава, че животът за нея и семейството ѝ става твърде тежък в родината им и решава да се премести в Сингапур, за да избяга от медиите. Тя говори за решението си в подкаста „Без филтър“ : „В Сингапур няма клюкарски списания, така че няма нищо подобно, ти си напълно извън течението.“
 А какво ще кажете, когато сестра ви Никол ви посещава? Антония споделя: „Никол дойде и никой не му мигна окото, никой не я позна през трите или четирите дни, през които остана.“

Докато растели Антония е била приемана за по-красивата сестра.
В интервю за People Никол споделя :„Антония има матова кожа и красива кестенява коса, а аз винаги съм била тази, която има нужда да има индивидуалност. Вървяхме по улицата и хората казваха: „О, Никол, не е ли сестра ти прекрасна?“ “

Сиена Милър
Скрит текст:
Британско-американската актриса не само се изявява с актьорство, но и работи в света на модата.
Първите си стъпки в модната индустрия  Сиена  прави, заедно със сестра си Савана Милър, с която стартират марката "Twenty8Twelve" през 2007 г.( въпреки че спират да я развиват през  2012 г.).

Савана е успешен дизайнер , която е направила първите си стъпки в този свят не с кой да е, а с известните дизайнери Александър Маккуин и Матю Уилямсън. Сега тя има марка  сватбени рокли , която носи нейното име.

Саймън Коуел
Скрит текст:
Саймън Коуел не е единственият успешен (и изключително богат) бизнесмен в семейството си.

Никълъс Коуел е виден агент по недвижими имоти, който работи в областта от 1970 г. Той  купува първата си компания за недвижими имоти през 1983 г. и днес е директор на Cowell Group, една от най-важните компании за недвижими имоти в Обединеното кралство.
Никълъс е съосновател на The Estate Office.

Рейчъл МакАдамс
Скрит текст:
Започването на актьорска кариера промени живота не само на актрисата, но и на по-малката ѝ сестра Кейлийн, защото тя осъзнава, че може да се прехранва от страстта си – грима, когато видя гримьорите на снимачната площадка на сестра си.

Днес тя е една от най-разпознаваемите гримьорки в  Холивуд , тъй като работи за продукциите на известни модни списания като  Vogue , Vanity Fair и InStyle , а много известни личности я избират за червените килими, като София Вергара, Сади Синк и Кристен Стюарт, както и много други.

Хари Стайлс
Скрит текст:
Когато британският певец и актьор става звезда, сестра му не остава в сянката му.
 Джема става инфлуенсър със 7 милиона последователи в  Instagram и има подкаст и уебсайт, където говори за психично здраве, феминизъм и устойчивост, за да повиши осведомеността.
Нейни статии са публикувани в признати медии, като  Teen Vogue и Glamour .
Тя има и собствена марка слънчеви очила.

Бела и Джиджи Хадид
Скрит текст:
Страстта към моделството не е нещо, което принадлежи само на жените от семейство Хадид, но малкият брат на Бела и Джиджи  - Анвар Хадид също прави първите си стъпки в индустрията и те са неговите най-големи учители. „Те ми казват да бъда себе си, да се забавлявам и да се фокусирам върху израженията“, каза Анвар в интервю.

Анвар дебютира през 2016 г. заедно с марките Moschino и Tommy Hilfiger, а също така е работил за Hugo Boss.

Райън Гослинг
Скрит текст:
Райън Гослинг и сестра му Манди Гослинг очевидно имат прекрасни отношения, тъй като звездата от „Барби“ е известен с това, че я води на събития в индустрията през цялата си кариера.
Но самата Манди не е непозната в света на развлеченията, тъй като всъщност работи като продуцент и кастинг директор.

Рупърт  Гринт
Скрит текст:
Рупърт Гринт - актьорът, който играе Рон Уизли във филмите за Хари Потър , има по-малък брат Джеймс, който е професионален състезател по раликрос.
Джеймс, който е подписал договор с Albatec (водещ британски отбор)  говори за брат си в интервю за Daily Mail:

„Никога не съм гледал успеха на Рупърт и не съм си мислил: „Това можеше да съм аз.“ Никога не бих могъл да стана актьор. По времето, когато кариерата на Рупърт тръгна нагоре, аз вече бях решил, че искам да бъда състезател.“ Джеймс продължи: „В началото всички ме познаваха като брат на Рупърт Гринт. След това трябваше да си изградя идентичност, което направих, като станах добър в спорта.“

Камерън Диас
Скрит текст:
Камерън Диас и сестра ѝ Чимен Диас споделят пронизителни светлосини очи и широка усмивка, но кариерите им са изключително различни. Сестрата на холивудската звезда е успешен брокер на недвижими имоти в Южна Калифорния и е сертифициран фитнес инструктор .

Джуд Лоу
Скрит текст:
Андреа „Наташа“ Лоу, по-голямата сестра на Джуд, е известна с използването на домакински бои за създаване на еротични изображения.

Нейни творби са показвани в бутика на луксозната марка MaxMara в Бевърли Хилс и в галерията Bortolami в Ню Йорк, а сред клиентите ѝ са Vogue, Harrods, Samsung и Tiffany & Co.

Сандра Бълок
Скрит текст:
Гезин Бълок - по-малката сестра на Сандра Бълок също е позната по американската телевизия, но в света на храната (http://www.gbakes.com/p/about.html ) , тъй като е известен сладкар,  съдия в кулинарни предавания и има собствено предаване по канала Discovery Plus. Тя е и вицепрезидент на Fortis Films -  аудиовизуалната продуцентска компания на Сандра.

Колин Фарел
Скрит текст:
По-големият брат на Фарел -  Иймън е танцьор и основател на най-добрата ирландска институция за танци, драма и пеене.

Ако не бяха Иймън и NPAS, където  Колин посещава уроци по танци и драма , по-младият Фарел, дали щеше да направи големия си пробив в Холивуд...

Джеймс Камерън
Скрит текст:
Брат му Майкъл Камерън e аерокосмически инженер.

Когато известният режисьор снимал „Титаник“ , той имал проблем: камерите не можели да издържат на водното налягане при заснемането на подводните сцени, изследващи останките. Но му хрумнала брилянтната идея да наеме брат си, за да изгради дистанционно управляеми камери, които да издържат на високото налягане.

Майк е бил собственик и главен инженер в инженерната фирма Dark Matter , когато тя е създала усъвършенствания подводен робот, използван за заснемане на висококачествено видео в останките на „Титаник“ на 12 600 фута под повърхността на океана.

# 1
Благодарности за труда ти отново, Кактусче!

Дори нямах идея, че тези звезди имат братя и сестри, а камо ли, че са успешни.

Ще изчета с интерес.

# 2
Честита септемврийска тема Relaxed
За Венета рейтингът е всичко, описвала е как му трепери.
Така че, вероятно чете, къде иначе ще има достоверна обратна връзка как се приема от аудитория Жени. (Къде наистина, при условие че соц. мрежи са заляти от фалшиви профили и AI нахъсване по полит. въпроси)

Но от друга страна, утрешната гостенка напоследък е гротескна - с изпилен нос и много зле направени зъби (редичка бяла керамика без оформяне резци, кучешки и тн.), двойна гуша и тн. та малко видео без филтри няма да е в нейна полза

# 3
Благодаря за темата, Кактусче! 🌹 Интересно ми беше за успешните братя и сестри. И благодаря за Къванч! Kissing Heart
Как беше представена утрешната гостенка нещо в стил- семейство, прекрасен съпруг и тн. не вярвам да стане дума за друго.

# 4
Cate Blanchett на представянето на "Father Mother Sister Brother"  на 82 Филмов фестивал във Венеция
Скрит текст:

# 5
Всяка нова тема е такова очарование Heart Благодаря за желанието и старанието Flowers Rose

Ще е много глупаво, ако едно от първите интервюта на Венета е чистене на имидж!!!
И то на такива хора!....

# 6
  • Варна
Не мога да гледам мила ми, Венето, защото съм на работа, но ще ви чета, за да разбера.
Люшкам се между двата полюса "ще го направи-няма да го направи".

# 7
Венета освен да ахка друго няма да направи утре. Но да поканят тия вина има предаването, а не водещата.

# 8
Една малко по-приятна новина ми излезе в социалките и споделям.
 Дали някой ще познае този актьор?

Бил на 66г. вече. Рупърт Еверет. Споделя, че работи доброволно в местната селска кръчма, с цел да я спаси от затваряне.

"Аз съм част от голям график на смени. Нашият пъб затвори преди няколко месеца, а през последните 20 години съществуването му беше доста несигурно – както е при много пъбове – и се намира в селски район. Мисля, че хората в селото осъзнаха, че без него няма възможност за общуване, затова решиха да го запазят.
Всички решиха да участват в дежурствата и аз също съм правил няколко смени, наливайки бира.
Това е нещо страхотно. Без пъб в селото – ако си на село и най-близкият град е на осем мили – е тъжно. А сега времената за пъбовете като цяло са много трудни.“

Трябва да кажа къде се намира. Всеки, който минава по A345 покрай Enford – отбийте се в The Swan за едно питие.“

# 9
  • София
Филмов фестивал във Венеция:

Алиша Силвърстоун
Скрит текст:
Джорджина
Скрит текст:
Кевин Спейси
Скрит текст:
Джъд Лоу
Скрит текст:
Алисия Викандър
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Ема Корин
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Луис Пулман
Скрит текст:

# 10
Венета освен да ахка друго няма да направи утре. Но да поканят тия вина има предаването, а не водещата.
Да, може би екип "Гости" носи основната отгоровност, но водещия не бива да е безгласна буква и да му дават наклон как да си води интервюто.
Ако Венета се "надупи" ще е много грозно.
Сега е моментът да зачекне въпроса, никой не иска да ги убие с камъни в ефир.

# 11
Смяташ, че водещата ще си пише и задава въпросите ли? Хич даже не го вярвам.

# 12
Какви надежди възлагате на Венета 😆, ще рече човек, че е Кристиан Аманпур или нещо още пò. По-сериозни журналисти не успяха да нанесат удар на крокодилите, не защото са некадърни, а защото чадърът над крокодилите, в това число и медийният, е страшен ! За медиен чадър имам лично наблюдение, телевизията беше он еър (а те всички тв са зависими), повече не мога да кажа. Така че не знам какви са тези ви очаквания от махленска халтурска водеща, но хайде, гледайте, пък да видим.

Кактус, за пореден път много интересно, благодаря за темата! 💐

# 13
  • Варна
Хубаво би било Вената да покани Валя Ахчиева и да си поговорят на темата за лекарствата!

# 14
  • Пловдив
Ами не мисля, че и водещите канят гостите. Те са наети само за лица и да водят интервютата, които предварително са подготвени и са раздадени. Тук там може би правят някоя импровизация, но следват главната тема и едва ли имат право да се отклоняват от нея. Или да избират кой да бъде поканен.

Общи условия

Активация на акаунт