Звездни Компромати- Септември'25

• 310 819
  • 3 308
  •   1
Отговори
# 135
Еее признавам и на Крокса,намери начин пак да се намърда в темата.Сега очаквам поне 10 страници само за нея да четем.

Абсолютно! Ако не е от услужлива съфорумка, ще е от услужлива телевизионерка.

# 136
  • Glasgow
Венета ако планира да реве в ефир в бъдеще да вземе малко уроци по актьорско майсторство, разбирам, че е травмиращ момент, но това беше най изкуственият рев евър, и как превключи на нормален тон за секунди

# 137
Венета ѝ отне от 1/2-та време 😂

Е...квот можа направи викате

# 138
Еее признавам и на Крокса,намери начин пак да се намърда в темата.Сега очаквам поне 10 страници само за нея да четем.

То беше ясно, че така ще стане и ето отново Тоцка герой на темата.

# 139
А всъщност защо бяха поканили в ПО Крокса, по каква тема?

# 140
Призовавам всички, коментирали днешното предаване, да редактират постовете си, добавяйки към тях линк към темата https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541
Срам за бТВ!

# 141
Ако влезете във фб на страницата на предаването ще видите колко е “харесано” вчера и днес..

А всъщност защо бяха поканили в ПО Крокса, по каква тема?
Да си похвали новата линия бяла козметика дето тъй докато много бачка и бременее, е направила

# 142
Бях на фризьор и естествено тв беше пуснат. Защо ревна Венета? Нищо не чух от сешоарите, но давам Оскар за Драма куин и актьорска игра
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541

# 143
  • Glasgow
Да разкаже за перфектното си семейство, перфектният си режим, да промотира някаква линия дето уж не трябва да показват в ефир, ма показаха. Обичайните тоцини работи.

# 144
Не съм и очаквала да нападне с неудобни въпроси бременна жена. Поканата за гостуване идва в неподходящо време. Язък за възложените надежди от вчера.

Дайте снимки, които гледате/гледахте, моля!

# 145
Венета ако планира да реве в ефир в бъдеще да вземе малко уроци по актьорско майсторство, разбирам, че е травмиращ момент, но това беше най изкуственият рев евър, и как превключи на нормален тон за секунди
Да, и аз забелязах.
Голяма драма, голям рев и изведнъж всичко приключи.
Абсолютна махленска история е Венета, воденето й, маниерите й.

# 146
Бях на фризьор и естествено тв беше пуснат. Защо ревна Венета? Нищо не чух от сешоарите, но давам Оскар за Драма куин и актьорска игра
https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541
Разказваше за травмиращото ѝ раждане.

# 147
То, можеха да поканят много други с перфектни семейства, режим и т.н.
Точно тая ли намериха???

# 148
Никълъс Кейдж в роля:

Скрит текст:

[би трябвало да е този вляво 😁]

# 149
То, можеха да поканят много други с перфектни семейства, режим и т.н.
Точно тая ли намериха???
Направила е своя марка козметика. Въпреки че по тв не е разрешена рекламата, то тя си направи съвсем спокойно реклама на кремовете.

Общи условия

Активация на акаунт