Звездни Компромати- Септември'25

• 302 547
  • 3 308
  •   3
Отговори
# 1 605
Това е Александра преди корекциите… на повечето от местата в чужбина, където съм я виждала е все преди да си клъцне носа.
Може би фирмите предпочитат визия - момичето от съседната къща, вместо новата преправена физиономия.
Аз и сега в харесвам, но категорично загуби идентичността си. Сега е само хубава жена с корекции…

# 1 606
В един Лидл в Бургас също може да бъде видяна преди да си съсипе излъчването.
Няма как да вземеш чифт пластмасови гърди и турски нос за семейна реклама или за реклама на банка, транспорт, верига магазини… Жената избра друг таргет, балкански. И, да, преди ми беше много симпатична.

# 1 607
Наистина ли е Богданска това на афиша във Верона, не ми прилича много на нея.
Наистина. Ето още една
Явно рекламодателите я харесват и със стария нос, както скоро някой поства от Япония. Снимките със старата визия са още в продажба и явно се търсят. Ще осъзнае тя, че в тях е хлябът. Иначе, желая й щастие.

# 1 608
Omar Sy има разкошен сериал по Нетфликс, Lupin, вдъхновен от романите за Арсен Люпен. 3 сезона май изкараха. Ние семейно сме големи фенове и екскурзията ни в Париж тази година беше с обиколки наместа от филма Joy На всяка забележителност си припомняхме какво се е случило. Останаха и още, за следващ път.
Еее, всяка година съм в Париж, следващата сряда пак заминаваме. Но, никога не ми е хрумвало да обвържа местата там с този страхотн филм. Мерси!

# 1 609
  • на село
Изобщо не трябваше да го пипа носа Александра.

Вергов го канселираха от едното риалити, той се намести в другото.

# 1 610
  • София
Барбарела, хубаво да си изкарате! Simple Smile Ние се в негова чест се качихме на Триумфалната арка и обиколихме Люксембургската градина, минахме и покрай входа на Лувъра Simple Smile Не остана време за катакомбите, те са за следващия път:)

# 1 611
Изобщо не трябваше да го пипа носа Александра.

От кое риалити са го канселирали и защо? Аз например заради него и Сашка не гледам "Аз обичам България". Всеки път, като дават рекламата на предаването, е гадна натрапчива музика, Вергов се надвиква с някого, а Сашка писка. Още като чуя първите секунди от гадната мелодия, сменям канала, че да пропусна Вергов.

# 1 612
The 2025 BAFTA TV Tea Party

Justin Hartley
Скрит текст:

Kathryn Hahn
Скрит текст:

Dolph Lundgren
Скрит текст:

Malin Akerman
Скрит текст:

Patricia Arquette
Скрит текст:

# 1 613
Пепа е толкова фалшив герой, че няма накъде… това лице вечно озъбено във фейлк усмивка…
Няма да го бъде и тоя брак, въпрос на време е…
Не знам Нели как не я разчела.. Ма то и тя не е сякаш особено прозорлива….

Нели вероятно приема нещата такива, каквито са, без предварителни сложни концепции и планове… да се оженим, да родим, пък ще видим. Пък и наследникът май позатъна в леки и средни субстанции, та семейният живот може и добре да му дойде. Ако не издържат - каквото такова, имат си внуче, синковецът криво-ляво потегли в правия път.
Като майка казвам, че, ако някой помогне на детето ми да излезе от депресия, тъга, обърканост или злоупотреби, ами добре дошъл е в семейството ми. Каквато и да е жената, важно е, че синът е усмихнат.

# 1 614
Не, това не е вярно. Аз също я харесвах с нейния си нос де.
Но съм казвла и преди, работила съм с Александра, много пъти.
Сток моделите не печелят много, те не печлят абсолютно нищо от тези снимки по цял свят. Печели фотогафа, който има правата над снимката. Сток модела получава веднъж пари за сесията и то не особено много. Алекс отдавна спря да снима сток сесии, още преди операцията, защото парите са малко, а времето е много. Вероятно печели много, много пъти повече от инстаграм, реклами, водеща и подобни.
Снимките и със старата визия още се търсят де.
Но с новата визия печели много пъти повече пари. И аз да бях и аз щях да избера по-платената работа.

Аз я харесвах със старата визия. Красива е и сега, но разбира се подобенията си личат много, а на мен това не ми харесва. Обаче това се търси това предлагат инфлуенсърите. Дано отмине тая мода, дано!

Но не е вярно, че рекламодателите я харесват със старата визия повече. Прсото няма нейни снимки с новата визия да се продават, защото вече не се снима:)

# 1 615
От кое риалити са го канселирали и защо? Аз например заради него и Сашка не гледам "Аз обичам България". Всеки път, като дават рекламата на предаването, е гадна натрапчива музика, Вергов се надвиква с някого, а Сашка писка. Още като чуя първите секунди от гадната мелодия, сменям канала, че да пропусна Вергов.
Сменят капитаните всеки сезон, не са го канселирали заради нещо.
Сега са единия актьор от "Татковци" , дребен един такъв симпатичен и неприятния Буков, дето е объркал предаването и още от първото взе да се съблича, че само той има тело, видиш ли! Не сме виждАли друг мъж с плочки.
Вергов някаква инфантилна лигня го е обзела, не се трае. Нещо КСВ ли е... ама се вдетинява твърде рано и се държи дебилно.

# 1 616
  • на село
Вергов го разкараха от капките, заради скандала с Диана. Не знам къде другаде се е подвизавал, но сега го виждам да се кипри на снимка за България търси талант.

# 1 617
Видео в Инстаграм със Сашо Диков,който държи краката на дъщеря си докато тя прави коремни преси. По някое време тя му се фръцна за нещо,а той:

– Тия фасони ще ги правиш само на майка си. Laughing

Железен.

# 1 618
Наистина ли е Богданска това на афиша във Верона, не ми прилича много на нея.

Тя е. Това е преди операцията на носа.

# 1 619
  • Варна
Г-жа Санчес-Безос и Ана Уинтур, която ми изглежда малко дистанцирана, въпреки усмивката. Лорънката започва да изглежда малко оцъклена от очакванията към нея и от ухилено насисено бичменце започва да става някакво напрегнато Барби с леко странен поглед.
Скрит текст:
Ана направо се е дръпнала от нея.

Общи условия

Активация на акаунт