Изгледах още веднъж 4 серия. И не мога да се сдържа да не кажа някои неща. Сега гледах по-спокойно, по-внимателно и какво ми направи особено силно впечатление.... Ами реакциите на Рейхан на всичко случващо се, което има някакво отношение към Аслъ. На първо място злобния поглед при всяко споменаване чия всъщност дъщеря е Аслъ. Не само злобен, а и с някаква непонятна жестокост към всеки, който говори за Аслъ - без значение какво. Тази жена определено е "извън коловоза", държи се като психопат, а те психопатите добре умеят да се прикриват. Самата Аслъ сякаш сама и дава картбланш за подобно поведение. Замислих се - ясно е, че у Аслъ "заживяха" две личности, но някак не съм съгласна, че тя доста бързо пренебрегна собствената си идентичност. Докъде ли ще доведе това?!? В този ред на мисли отново се зачудих какво точно не му хареса на драгия комшийски зрител в 4 серия. В главата ми започна да се върти мисъл, че май всяка серия трябва да се изгледа втори път, за да се схванат някои нюанси...

Не коментирам играта на актьорите, защото за нея няма какво ново да кажа... "зверове" (като изключим бабето, Емре и още някой и друг