Отговори
# 465
Здравейте, момичета!
Изгледах още веднъж 4 серия. И не мога да се сдържа да не кажа някои неща. Сега гледах по-спокойно, по-внимателно и какво ми направи особено силно впечатление.... Ами реакциите на Рейхан на всичко случващо се, което има някакво отношение към Аслъ. На първо място злобния поглед при всяко споменаване чия всъщност дъщеря е Аслъ. Не само злобен, а и с някаква непонятна жестокост към всеки, който говори за Аслъ - без значение какво. Тази жена определено е "извън коловоза", държи се като психопат, а те психопатите добре умеят да се прикриват. Самата Аслъ сякаш сама и дава картбланш за подобно поведение. Замислих се - ясно е, че у Аслъ "заживяха" две личности, но някак не съм съгласна, че тя доста бързо пренебрегна собствената си идентичност. Докъде ли ще доведе това?!? В този ред на мисли отново се зачудих какво точно не му хареса на драгия комшийски зрител в 4 серия. В главата ми започна да се върти мисъл, че май всяка серия трябва да се изгледа втори път, за да се схванат някои нюанси... Hands V
Не коментирам играта на актьорите, защото за нея няма какво ново да кажа... "зверове" (като изключим бабето, Емре и още някой и друг Nerd).

# 466
Драга Кити, много точен въпрос задаваш - какво не му харесват комшиите?
Според мен, както в Турция, така и у нас, близо 80 % от населението не може да мисли нормално...
Съжалявам да го кажа толкова директно, но така мисля...Disappointed
Съдя по реакциите на хората и  тук, и там.

С другото обаче, не съм съгласна с теб. За Рейхан не си права..
Това е майка, кояо е била обсебена от обич към дъщеря си и след ужасния инциидент
обезумява от мъката сс. Затова се държи така. Но за злобен поглед - не бих казала.
Тя е свидетел на отношението на Хюлия към трите й деца, за които Х. та
дори не знае кои са бащите им... Поне досега не сме чули за никой баща.
Не знаем и откъде е имала средствва да ги отгледа.
Може би ще го научим в следващите епизоди.

Дано в еп.5 ни дадат повече история на персонажите в сериала.
В снимки видяхме Арас като малко момче, може би ще видим и още история,
но аз държа на своето, че Арас е син на Р. от преди брака й с брата на Фиген
и е осиновен от Ф. за да се прикрие скандала.

За мен определено слаба игра правят актрисите на Фигет, на Мерием, на Емре.
Не говоря за второстепенните роли. И там не всичко е качествено.
Иначе и като сценарий (с малки ииизключения), и като режисура,
сериалът се развива много добре, чудесно балансиран с многобройните актьори.

За Керем думите ми не стигат. Всичко, което прави и казва в интервютата си, е добре обмислено
и правдоподобно. Безупречно изпълнение - за кой ли път! Hands V

Ето и казаното от Керем за неговия герой Арас.

В интервюто с Керем Бюрсин в „Епизод Дерги“ за героя му Арас Алкан,
Обен Будак го описва като човек, който носи много травми
и че все още не сме виждали истинския Арас.
Лично аз наистина мисля, че има още много какво да се открие
и че сериалът е наистина добре структуриран, с много тайни,
които тепърва ще разкриваме глава по глава. #çarpinti 🇪🇦🇹🇷

💖💖💖💖💖💖

# 467
Това е майка, кояо е била обсебена от обич към дъщеря си и след ужасния инциидент
обезумява от мъката сс. Затова се държи така.

Всяка майка би обезумяла от мъка при загубата на единствената си рожба. 
Рейхан сама е взела решението да дари органите на дъщеря си, което само по себе си не е лесно решение. Но това не и дава правото така собственически да нахълтва в чуждия живот. Защото това е неуважение към другия човек, незачитане на неговите собствени преживявания, емоции, колебания. Доколкото ни показаха, Рейхан по подобен обсесивен начин се е държала и с дъщеря си, както сега го прави с Аслъ.
В края на краищата гледаме сериал... произведение.... художествена измислица... Simple Smile Hands V
Скрит текст:
Между другото - имам няколко познати, които по подобен начин загубиха деца, горе-долу на същата възраст като Мелике, и които майки дадоха съгласието си за донорство. Но у нито една от тези майки не видях нищо подобно.
Flowers Blossom

# 468
Керем и Лизге на сета от 5 епизод 😍
Тоз Керем страшен чаровник😂Само като те погледне и всичко приключва 🫣Не съм изненадана че го вкарват  във връзка почти с всяка негова колежка и като цяло жена😁

И още някоя друга нова снимка от предстоящия епизод 😊

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 14:37 от *Ани*

# 469
# 470
Като цяло гледам на сет им е весело. Така и трябва, значи имат повече от добри взаимоотношения помежду си. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 471
И още снимки от сета на еп.5л

И не само...

Вярвай в себе си... и ще бъдеш неудържим.

НОВИНИ .... 📌 OGM Universe ще бъде домакин на пресконференция в Mipcom Cannes
сутринта във вторник, 14 октомври, където #Sahipsizler и главните участници
#Çarpıntı #KralKaybederse, и #BurakBerkayAkgül ще се срещнат с международната преса.
Коктейл с присъствието на актьорите ще бъде предложен и тази вечер. 🇪🇦🇹🇷

💖💖💖

# 472
Стига са разкривали от епизода с тези снимки 😂.Така ми хареса това с единия фраг тази седмица .Дано да имат успех тази неделя и три зелени стрелки☺️

# 473
Керем и Дениз

# 474
Момичета втори фраг.Нещата се заплитат.Дано рейтинга се вдигне.Екипа го заслужава .

# 475
https://x.com/startv/status/1977058160037830820?s=46

Лелеее, накъде отиват нещата....

Ани, писали сме едновремено, но няма да си трия поста Simple Smile

# 476
Дениз се усмихва сладко, сладко на Керем... За пръв път играе заедно  с него
и сигурно се радва. Всъщност тя е една от най-добрите актриси в този сериал. Hands Ok Hand
Ще има сделка с Арас, както предвидих в края на еп.4.

На сета - Керем с фен или член на снимачния екип - също фен.

Зад камера е весело и отпускащо, а пред камера е наапрегнато, а понякога има и сълзи...

Междувременно виждамм, че има нов трейлър.
Има ли го в Youtube? Има го!

💖💖💖

# 477
Добре сега Мелике какво е  подозирала ,че Рейхан не и е майка?.Че е разменено бебе?.Че Хюлия е нейната майка, а Аслъ на Рейхан?Не вярвам Аслъ и Мелике да са сестри .По-скоро разменени .

# 478
Добре сега Мелике какво е  подозирала ,че Рейхан не и е майка?.Че е разменено бебе?.Че Хюлия е нейната майка, а Аслъ на Рейхан?Не вярвам Аслъ и Мелике да са сестри .По-скоро разменени .

В кадъра, там където Мелике държеше списък най-вероятно на родилите във въпросния ден, последна в списъка беше Хюлия.
Най-вероятно Аслъ и Мелике са разменени. Ха сега да видим как Рейхан ще обясни ситуацията на Аслъ.... Излиза, че е подменила детето си, щото няма да им ходи на богаташката мебелировка ли... "Грижовната" мама...

# 479
Добре сега Мелике какво е  подозирала ,че Рейхан не и е майка?.Че е разменено бебе?.Че Хюлия е нейната майка, а Аслъ на Рейхан?Не вярвам Аслъ и Мелике да са сестри .По-скоро разменени .

В кадъра, там където Мелике държеше списък най-вероятно на родилите във въпросния ден, последна в списъка беше Хюлия.
Да.Защото явно и тя е родила в същия ден като Рейхан.Тоест с Аслъ са на една дата,но защо до сега не беше споменавано или поне аз не помня Рейхан да е казвала че  Аслъ и Мелике имат рожден ден на една дата.Ако греша ме поправете.
Но пък Аслъ по нищо не  прилича на Рейхан,даже напротив .Външните черти са на Хюлия .Докато Мелике има чертите на Рейхан.Страшно объркано става.

Общи условия

Активация на акаунт