Отговори
# 510
Тоест Аслъ и Мелике са близначки 🤦Или той си е мислил че бебето е умряло,но е ожилвяло тоест Аслъ с проблемното сърце.Нещо не го разбрах това

Не стана много ясно, но лекарят каза, че детето е незряло и с тежка дихателна недостатъчност и с много малки шансове да оживе. Та какво точно се е случило май само Метин може да каже.
Не мисля, че бебетата са разменени. Според мен не ни показват всичко докрай. Като нищо ще се окаже, че Хюлия е родила близначки. Затова по-рано наблегнаха на поведението и след раждането - притеснена как ще се справи.
И според мен е така.За да няма кръвна връзка между близначките и Арас .Видяхме във фрага че е имално нещо повече между Мелике и Арас и Рейхан ги видя.Гледам и "Фифи"се появява .Другия епизод ще бъде още по-интересен .

Рейхан все повече ми пада в очите  особено след новия фраг.Да говори за Арас по този начин на Аслъ след всичко което той прави за нея.Страшна неблагодарница излезна,но Хюлия хубаво ще я постави на място😁

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:25 от *Ани*

# 511
Фиген:Вземи тъмнината и бедите си и се махни от живота ни!
Хюлия:Аслъ е моя дъщеря.
Рейхан:След като ви опознах разбрах колко нужда има Аслъ да бъде опазена.
Хюлия:И вие сте спасителката и така ли?
Рейхан:Пред това което ще те накара да преживееш Арас това което е направил на Емре е невинно.
Аслъ:Вие знаете нещо.
Арас:Аз толкова страшен човек ли съм?
Рейхан:Такъв си.
Мелике:Достатъчно! Той не е направил нищо за разлика от теб.
- Тя се превърна в ангел. Ако нея я нямаше всичко щеше да бъде различно знаеш нали?
Аслъ:Прощавайте , химикала ви! Спри!
- Мелике си направи тест.
Арас:Защо така скрито покрито си прави тест?
Хюлия:Вие нямате специална връзка с Аслъ.Сега например къде е Аслъ?
Аслъ:Г-жа Рейхан гледа за къща около нас.Трябва да направим нещо.
Арас:Какво стана? Да не би да ви е в тежест?
Аслъ:Целият и свят с дъщеря и в онази къща.Как ще изтръгнете и пропъдите майка ми от онзи дом.

И нося Керемчета малко и после ще минем на 4 еп.

# 512
Рейтинга.Жалко.Може и да не изкара цял сезон 🫤
В социалните сме първи както винаги.Нормално все пак Керем е много извън Турция.Но файда нула за сериала.Жалко че е оценяван много  повече извън тази страна

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:36 от *Ани*

# 513
Здравейте, момичета!
След снощната серия си мисля, че сюжетната линия заприлича на октопод Blush. Май и самите СЦ се чудят накъде да забият. Твърде много станаха тайните. На фона на цялата бъркотия, обаче,  образът на Арас все повече ми допада. Много се забавлявам, когато ни показват как някой уж толкова разсъдлив... умен... зрял и т.н. все още търси себе си и не е ясно кога и дали изобщо ще се намери. Ама то как да стане това със семейство като неговото - комбинатор до комбинатора, лъжци, психически нестабилни и т.н. В 3 серия ни показаха колко е изненадан от думите на Аслъ за чувствата на Мелике, но аз лично мисля, че това беше реакция на човек, който не е безразличен. Дори си мисля, че това настойчиво преследване на Аслъ е всъщност порив към сърцето на Мелике.
И още нещо да кажа. Още от самото начало на сериала ме порази физическата прилика между Аслъ и Мелике, но някакси оставих тази мисъл, още повече че сюжетът водеше в друга посока. Сега обаче, в сцената на пейката на брега на морето, тази прилика отново ми се наби в очите...
Да видим накъде ще ни отведат СЦ, защото по мое скромно мнение, сякаш на моменти и те не знаят накъде да поемат. Hands V Blush

# 514

"След бурята".

И така - еп.5 вече е при нас! Hands Ok Hand
Отвориха се доста врати. Дори си имаме и трейлър за еп.6. Hands V
Но аз все още не съм наясно с много неша...
Някой има ли линк за еп.5 с руска азвучка? Hands Pray

Действието се развиваа много бързо, решенията се взимат стремглаво
и след това се взимат обратни решения. Някои стъпки на персонажите
остават без крайни ризелтати.

И така... Ще си чакам превод. Дотогава ще се наслаждавам
на превъзходните изпълнения на Керем и Дениз Чакър,
донякъде на пламенното изрълнение на младата Лизге (тя като че ли ощеъ не е овладяла
силата на гласа си и на моменти преиграва!) Остана ми неясна
появата на братаа на Фиген и отношенията му с младата Рейхан,
"играта" с бебетата в болнииата и т.н. Колко двойки близнаци
ражда Хюлия... И чудовищната корупция в мед.средите в съседката ни...
Сетих се и за бг сериала "Откраднато живот"...
Но има огромна разлика в продължителността на двата сериала.
А приликата между  брата на Фиген и Арас е очебийна!

Та много е възможно  Арас да е син на Рейхат и брата на Фиген (според мен).
Диди, мерси за превода и за страхотните гифчета!!!

И така, очаква ни ново разнищване на епизод до другата неделя.

❤️❤️❤️

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:08 от jupetrov7

# 515
Кой знае сега заради ниския рейтинг каква нова промяна ще направят.Както се вижда и те май не знаят по кой път да хванат. За мен тази постоянна промяна е грешка.Трябваше да се водят по първоначалната идея напук на тъпия  турски рейтинг.Не ги виждам ако продъжават така.
До тук с ръка на сърце мога да кажа че сериала се носи от Дениз Чакър и Керем.Останалите има още какво да дават.Надявам се въпреки всичко кснала да го остави да си довършат поне един пълен сезон

# 516
Мерси за инфото и мненията.

За рейта колкото толкова. Не е болка за умиране. Ще гледаме докато има. Керем сам си е избрал да живее в Турция. 😎

Рейхан защо въобще се е омъжила за този психо Юсуф ли е какъв е. С нещо я е държал или изнудвал ли?

# 517
Мерси за инфото и мненията.

За рейта колкото толкова. Не е болка за умиране. Ще гледаме докато има. Керем сам си е избрал да живее в Турция. 😎

Рейхан защо въобще се е омъжила за този психо Юсуф ли е какъв е. С нещо я е държал или изнудвал ли?
Какво да се прави .Такова е положението.Жалко имаше потенциал,но дано поне е подписал за определен брой епизоди ,а не  да го резнат от днес за утре.Колкото до Турция найстина си е негов избора.Явно има защо и причина ,и въпреки всичко желае тук да продължи развитието си.Въпреки че с неговия анг.език ,външност и добри актьорски качества би имал успех и в чужбина.🙂

Много от нещата в епизода не ги разбрах съвсем.Ще чакам буквички и ще коментирам.

Керем на 5 място

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:33 от *Ани*

# 518
Аслъ и Мелике трябва да са разделени близначки. Хюля е майката. Така няма да има кръвосмешение с Арас. Но пък в този случай някой от лекарите трябва да е замесен. И според мен Меликето е споделила чувствата си към Арас едва когато е разбрала, че нямат роднинска връзка, но не му е казала истината.

Друг въпрос - Какво е накарало Мелике да заподозре, че не е Алкан, за да си направи ДНК тест?

Утре Керо и Лизгето трябва да са в Кан.

# 519
Линк за еп.5 с руско озвучаване.

https://turkrutv.net/serdcebienie-4-seriya2.html

Друго си е с някакъв превод! Hands Ok Hand

Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 520
Ето ги сладурите

# 521
Пътуват за Кан.

Арас да не ги е подкарал по домова книга 😃
И сега Фифи/Мерве да очакваме...

# 522
Ето я и Фифи, но не в Кан!

Пътниците за Кан...

118 / 5 000
Керем Бурсин и Лизге Кьомер пътуваха до Кан за Mipcom.
И така... КАН, ЕТО НИ И НАС 💥🥹🤞🏻
#AsRas
14 мин.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:03 от jupetrov7

# 523
Момичета,
Пак се замислих върху онази сцена от фрага, която показва уж целувка между Арас и Мелике. Защо решихме, в това число и аз, че това е истинска целувка... Ами ако Мелике се е "хвърлила" към Арас за целувка, а той я е отблъснал??? Защото като изключим насълзените му и пълни с болка очи, когато Аслъ каза, че Мелике много го е обичала, то с поведението си до този момент Арас май с нищо не е показал, че изпитва към братовчедката си някакви романтични чувства....
Зациклих на тези неясни роднински взаимоотношения. Категорично съм против тези близкородствени любови и затова все търся някакво "оправдание" за тази сцена Nerd Yum

# 524
Още Бюрсинчета че утре ще сме и ние както днес са с Демет и Чаатай. ;д

Общи условия

Активация на акаунт