Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 97 994
  • 986
  •   1
Отговори
# 375
Бързо се трият снимките и изпускам много неща Sad
Розовата чанта ще остане за другото лято Simple Smile
В търсене съм на някаква, но такава, че да ходи на всичко и да се носи всеки ден, дали съществува такова нещо 🤔

Мьос, много са хубави ризите, и аз щях да си ги оставя ☺ Би ли споделила от къде ги поръча?

# 376
От сайта на s.Oliver са, но със сигурност марката я предлагат и други сайтове.

# 377
Аз от 2 години ползвам тази тъмно синя крос-боди ежедневно. Лятото само понякога сменях с розова.

И едни нови обеци - стъклени. От Дизайн маркета.

# 378
Определено съществуват чанти, които стоят на всичко и човек може да носи всеки ден  🙂
За ежедневна чанта това.
Най-универсални като цветове са
черно
Скрит текст:

taupe, бежово, нюанси на кафявото
Скрит текст:

винено червено
Скрит текст:

по-екзотични кожи, чантата стои като бижу
Скрит текст:

ярки цветови, за да са единствен цветeн акцент
Скрит текст:

Marieta, синята чанта ти е универсална.

Мьос, честити ризи.

Аз си поръчах едни семпли тъмни дънки, за да ги нося със сако и риза.
от студио колекцията на ХМ.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 09:31 от Al Georgieva

# 379
Честито на всички празнували напоследък!
Аутфитът и гледката днес.

# 380
  • В морето
G&B - Heart Eyes А би ли споделила от къде е гледката?
Al Georgieva - право в сърцето ме уцели с някои от чантите! Благодаря! Kissing Heart

# 381
Аутфитът и гледката днес.
Ауууу зверски завидях. И аз искам, но след бънджи скока ме е шубе.
Разкажи повече, как беше?
Снощи в полунощ се прибрахме, изобщо не ми се тръгваше този път. А не е като да не сме я обиколили на длъж и шир Сицилия. Чак се разревах като тръгнахме сутринта. Вчера по някое време получих имейл, че пратката ми от Манго е доставена. Колежките се бяха погрижили, отивам да си я взема от книжарницата. Ако всичко е ок с размери и кройки ще се похваля.

# 382
Предната зима си купих розова чанта и нямах търпение да я разходя, после и през пролетта,
но разбира се лятото най-масово я експлоатирам...

И аз винаги се натъжавам последния ден като приключва поредното пътуване...успокоявам се, че ще има следващо....че имам спомени, че се връщам в дома си и при децата...ама така някак си искам да е още....Единствения път когато наистина ми се стичаха сълзи през целия трансфер до летището беше през септември 2021 в Крит....Пътувахме по крайбрежието и звучаха всички гръцки хитове...Имали сме още по-вълнуващи пътувания, но може би тогава знаехме, че пак ще ни затворят заради Ковида и затова така съм го преживяла...

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 10:18 от kativita

# 383
G&B - Heart Eyes А би ли споделила от къде е гледката?
Това са останките на първата катедрала в Солсбъри, мястото е Олд Саръм.

Магни, невероятно изживяване е, особено за такива като мен, които имат страх от височини. Няколко колеги скачахме с благотворителна цел за организация за деца и младежи болни от левкемия. Струваше си всяка секунда.

# 384
  • София
Видях чудесни снимки от последните дни. Браво, момичета!

Al, сърцето ми се къса от толкова хубави чанти, това ми е слабост, винаги искам още…

G&B, изключително преживявяне! Аз нямам страх от високо, но имам проблеми с вестибуларния апарат. Доскоро избягвах всякакви по-екстремни изживявания, но в последните години се качвах на разни атракциони и започна да ми харесва. Сега обмислям следващи стъпки в тази посока.

Масово приятелки този уикенд прибират летни дрехи, а аз подготвям багаж за море и се надявам да се насладя на приятно топли и лежерни дни по гръцко.
Хубав уикенд, дами!

# 385
Ал, показала си страхотни чанти.
G&B, поздравления за каузата.
Скорпио, а как си подпомагаш/подготвяш вестибуларния апарат при такива екстремни изживявания?

# 386
G&B, страхотно изживяване - кауза, снимки, адреналин ❤️

Магни, чакаме ревю 🙂
За Сицилия те разбирам на 1001% 🤗
Вие запалихте в нас любов към това място, защото го обичате ❤️
Черната душица е 😍

Аз си подарих за РД ярка цветна чанта и много я носих това лято, днес също с нея.
....

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 19:57 от Al Georgieva

# 387
Още си е астрономическо лято и при мен си е съвсем лятно(Русе). Имам още доста рокли чакащи ред за обличане. И още едно БГ море обмислям...За прибиране само дрехи за над 35-40 градуса съм отделила...

# 388
Единствения път когато наистина ми се стичаха сълзи през целия трансфер до летището беше през септември 2021 в Крит....Пътувахме по крайбрежието и звучаха всички гръцки хитове..

Има нещо разчувстващо в гръцката музика. И аз ревах миналата година докато обядвахме за последно в Солун. Тази вече не, защото зная че пак мога да се върна ако поискам.

G&B, поздравления за каузата и куража най-вече. Някой ден може би и аз ще го направя. Не ме е страх от високо, но още помня как се спуснах с главата надолу и секундите преди да го сторя - на косъм да се откажа, а Аспарухов мост във Варна дори не е толкова високо. Браво!

Ал, полата е плътен деним и още е топло за нея. Но ще трябва и аз като Карен да изчистя сицилианските изкушения. Закопчавам я, но вече не обичам да ми е стегнато. Денима се отпуска, но и аз ще трябва да се стегна.
https://www.mangooutlet.com/mt/en/p/women/skirts/midi/rinse-wash … di-skirt_77055657
Лятната рокля е добре, ноо отново не е моята. Отива при дребната. Обаче за 8 евро си заслужаваше да рискувам.
https://www.mangooutlet.com/mt/en/p/women/dresses-and-jumpsuits/ … ed-dress_77022925
Черната ми заспа. Учудващо ММ каза: много е къса няма да ходиш на работа с нея. Аз я виждам с поло, плътен чорапогащник и ботуши. Вече съхне, довечера ще ходим на вечеря и ще я сефтосам.
Mоделката е по-дългокрака от мен. Абе къса е, но с кецки ще е да кажем по-прилично. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.mangooutlet.com/mt/en/p/women/dresses-and-jumpsuits/ … rt-dress_67035741
Тук е жега, цветята ми за които се грижеше съседката ме посрещнаха с луд цъфтеж - бугенвилии, олеандри, плумерии, даже стефанотиса е в серия и ухае страхотно. Трета пералня пуснах, всичко съхне за няма и два часа.

# 389
  • София
Аз взех едно медальонче от арт базара на Славейков, казват, че било истинска орхидея в смола:

Общи условия

Активация на акаунт