Отговори
# 30
Като не може бащата да издържа финансово, ще дава зор.

# 31
Да, явно има нещо, просто така представено не дава яснота за коментар.

# 32
  • Далечният изток
Майката да пуска детето на градина, а тя да сяда да чете и да завърши поне средно образование, че не може две изречения да свърже в един смислен текст.

# 33
  • София
Защото той по цял ден е зает,работи в друг град ,пътува и иска да ми помага ,но понякога е прекалено уморен и няма как.Бабите така са с чиста съвест,че аз съм облекчена ,....

Т.е. всички (мъж и баби) преценяват, че ти е трудно да се справяш сама с детето и затова настояват, но ти упорстваш?
Така ли е?
Или идеята е да тръгне детето на градина, а ти да търсиш активно работа? Или да вършиш нещо за семеен бизнес или каквото там ви ноди допълнителни доходи?

# 34
Не й се работи на жената и се чуди какво да измисли. Мъжът й да се трепе, какво я интересува? Че чак и бабите намеси.

# 35
Прочетох старите теми на авторката и тя май никога не е работила. Освен това децата са две - тук явно пише за по-малкото.
Не и се работи на жената - това е цялата работа, оправдава се с детето.

# 36
  • София
То и на мен не ми се работи. Даже не работя вече. Но първо си подредих така нещата, че да не се отразява това на семейния ни бюджет. И най-малкото ми дете си ходи на градина (точно с идеята да си почивам).
Тук доста различно звучи.

# 37
  • София
Според мен на майката не ѝ се работи и това е. Не мислите ли, че това дете има нужда да общува с деца, а не да вързано за майка си?

# 38
Прочетох старите теми на авторката и тя май никога не е работила. Освен това децата са две - тук явно пише за по-малкото.

Не са 2 децата, просто неправилно цитира и смесва собствените си мнения с цитати ба други потребители.

Аз много съжалявам, че моята не я пуснах на ДГ навреме, като гледам, авторката има подобни проблеми с детето, от това, че постоянно тя е сама с него и всички други са твърде заети и работни, и смятам, че ще подейства добре и на нея, да остава без детето зс някой час, а и на самото дете, което май има нужда и от компанията на други хора.

# 39
Като не ѝ се работи, това за семейния бизнес още по-нереалистично звучи. Демек са я назначили фиктивно във фирмата, където работи мъжа ѝ, за да взима майчинство?

# 40

Не са 2 децата, просто неправилно цитира и смесва собствените си мнения с цитати ба други потребители.

Аз много съжалявам, че моята не я пуснах на ДГ навреме, като гледам, авторката има подобни проблеми с детето, от това, че постоянно тя е сама с него и всички други са твърде заети и работни, и смятам, че ще подейства добре и на нея, да остава без детето зс някой час, а и на самото дете, което май има нужда и от компанията на други хора.

Това си помислих и аз в началото, но ето 18.09.22 пише, че е била с детето:

Здравейте ,знаете ли  как стоят нещата с невзетите пари от банкомат,които са заявени но не са взети от собственика. Днес следобеда натискам сумата и в бързината с детето взимам картата но пари не вземам.Понеже картата е на мъжа ми той вижда ,че теглене е направено ,
Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:01 от Милена Йорданова 614632

След това на  пише, че има бебе на 2 мес. 9 юли 2023, 06:58 ч:
Милена Йорданова 614632  здравейте ,интересувам се дали има някаква разлика в състава на Аптамил спрямо Хип за кърмачета и може ли да сменя Хип с Аптамил без да правя преход. На 2 месеца сме. 9 юли 2023, 06:58 ч

# 41
За работила съм работила преди .не че не искам но не знам все още как ще процедираме по-нататък.Второто дете беше на едни приятели тогава ,понеже беше дошла с нас на банкомата ,друго дете нямам.

# 42
Какво си работила? Сигурно си съкратена, за да вземаш по-голямо обезщетение на борсата, а не неплатеното майчинство до 3 г.
Даваш си детето на ясла за половин ден, след няколко месеца, като се адаптира, почваш да си търсиш работа. Явно мъжът ти не смогва с парите и затова настоява детето да ходи на ясла. Където всъщност не е толкова страшно, както се опитват да го представят някои майки. Особено в малките градове, децата са доста добре обгрижвани.

Чак ти се чудя с какъв акъл го заплашваш със съд? И като го осъдиш (за какво по-точно), оставате си с детето на парите от борсата ли ?!? .......най-вече с какво ще си гледаш детето? Малко да седнеш и да мислиш, то в животът не става само каквото ти искаш и както го искаш.

# 43
Какво си работила? Сигурно си съкратена, за да вземаш по-голямо обезщетение на борсата, а не неплатеното майчинство до 3 г.
Даваш си детето на ясла за половин ден, след няколко месеца, като се адаптира, почваш да си търсиш работа. Явно мъжът ти не смогва с парите и затова настоява детето да ходи на ясла. Където всъщност не е толкова страшно, както се опитват да го представят някои майки. Особено в малките градове, децата са доста добре обгрижвани.

Чак ти се чудя с какъв акъл го заплашваш със съд? И като го осъдиш (за какво по-точно), оставате си с детето на парите от борсата ли ?!? .......най-вече с какво ще си гледаш детето? Малко да седнеш и да мислиш, то в животът не става само каквото ти искаш и както го искаш.
 Ще видим какво ще правим,за сега само се информирам.Идеята е била да ме съкратят точно по този параграф за да може да вземам още някакво време от борсата. Работила съм в офис ,работила съм сервитьор ,в магазин също.При мен притесненията са повечето ако тръгнем и двамата на работа  да не го закършим с тези боледувания и паузи , защото зная че уж имаш право да вземеш болнични ..но до кога ще ни търпят не знам.

# 44
  • София
Кога точно ти смениха позицията и те съкратиха?
Ти не си ли била доскоро в майчинство? Не си ли и сега в такова (неплатено)?

Общи условия

Активация на акаунт