Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 9 128
  • 145
  •   8
Отговори
# 135
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - от всички изброени! Най-вече разчитам на опита на познати и близки, които скоро са минали през това, и имат опит и практика.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - ако кажа всичко, би звучало прекалено, но наистина е така. Може би най-голям сантимент имам към дрешките, козметиката и продуктите, които ще използва бебчето.

# 136
1. От хора, които са се сблъскали с конкретната ми чуденка. И най- вече- от педиатърката.
2. Преди раждането най- вълнуващи бяха прегледите на ехограф и момента, в който чух сърчицето.

# 137
1. Първият ми опит беше от детски лекар, а всеки следващ от книги и интернет сраници за родителство.
2. На първо място установяването на бременност и най вълнуващия появата на бебето в родилното ☺️.

# 138
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

От книги, педиатърът ни, този форум несъмнено и близки приятели, като подлагам всичко на ситото на критичното си мислене и подбирам нужните за нас съвети.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?

Кърменето несъмнено, както и когато се буди рано призори тихичко да си ме потърси 🫶🥹❤️❤️❤️
Също несъмнено положителният тест за бременност, когато за пръв път чухме сърчицето, когато ми я поднесоха да я целуна секунди след като се роди.
А в ежедневието, когато пръцне или се изака, всеки родител знае това каква радост и облекчение е за всички ни😅🤗

# 139
  • USA
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От книги,онлайн,лична преценка..

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Купуването на дрешки/козметика,обзавеждане на детска стая и избиране на педиатър са били най-вълнуващи за мен и за трите ми деца.

# 140
Heart Първоначално от книги за бебето, наравно с форума Бг мама, паралелно с групи за бременност, майчинство, раждане...във фейсбук и онлайн среща с консултант.

Heart Въпреки че имам второ бебче и планираме още едно, когато растеше коремчето и усещах подритване, се чувствах на седмото небе. Обожавах да се разхождам из магазините и разглеждам мъничките дрешки, бибки и различни аксесоари. А, когато се появи - да заровя глава в него и усетя уханието на бебе.
Разбира се, къпането и смяната на пелените е едно от любимите ми занимания. Харесват ми разнообразните картинки по тях и най-вече, да са издръжливи, а кожата на бебка - непокътната. 🥰

# 141
1. От педиатърът, книги и от моите родители.
2. Кърменето и къпането

# 142
Основно черпя информация от книги, близки приятелки, които вече имат опит и разбира се от най-ценните съвети на мама и баба.

Все още не сме започнали с бебшкохо пазаруване, но се вълнувам за абсолютно всяка една част от него- от количката и кошарата до най-дребните детайли, като най, най-вълнуващо може би са бебешките дрешки и аксесоари.

# 143

Основно от книги, но се допитвам и до роднини и приятели

Подготовката на детската стая и избор на дрешки и играчки

# 144
1. Най- често от онлайн ресурси и близки приятелки, които имат малки деца.

2. Най-вълнуваща е подготовката преди раждането - подготвяне на детската стая, купуване на количка, на дрешки.

# 145
1. От  приятелки родили преди мен, от книги за майчинството, интернет и форуми за родители.
2. Всички моменти са много вълнуващи, от подготовката на дома за бебето, през избора на дрехи, количка  и козметика.

Общи условия

Активация на акаунт