🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 4 692
  • 169
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Аз пия 3Х1, но на следващия прегред ще питам дали да не го увелича.

# 166
И на мен АГ ми каза 3 по 1, ама ако от 5 месец съм 3 по 1, и в някакъв момент свикне организма и трябва повече по 5-6 ли ще трябва да пия 😳 та затова пия по 2, вчера тръгнах за магазина пеша... На няма и 100м ме заболя стомаха и се върнах... Но май е от един клон, който явно ми е стягал на корема. Това с тези ранни и постоянно контракции не е ли притеснително? Или все пак не съм на 25 вече, а на 37.
Аз пия 3Х1, но на следващия прегред ще питам дали да не го увелича. Не знам дали и подуването и газовете още повече вечер засилват некомфорта и тежестта в корема, вечер съм подута и винаги ми е тежко

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 07:58 от Sunshine..@

# 167
  • София
Някъде бях чела/някой казал, че 2-3 дневно не са проблем, но аз ще питам АГ-то, защото и на мен ми се струва много рано.

# 168
Аз съм чак на 10.10 на преглед и как да я питам не е ли рано, като тя ми изписа дозата такава 😁 всъщност ти за хапче или за контракции говориш(2-3 кое?)
Някъде бях чела/някой казал, че 2-3 дневно не са проблем, но аз ще питам АГ-то, защото и на мен ми се струва много рано.

# 169
На прегледа миналата седмица (бях 17+4) АГ ме предупреди, че може да започна да усещам контракциите Бракстън Хикс и да не се притеснявам, но ако са повече от 4-5 на ден да й се обадя. Магнезий и аз пия 3х1, като каза че ако има нужда мога да го увелича до 3х2.

Общи условия

Активация на акаунт