🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 16 521
  • 607
  •   3
Отговори
# 600
Аз пък мислех, че не сменят термин. Макар че може би за 2 седмици се налага. Аз по термин от последна менструация съм 24.01, но по ултразвук бебето изостава с една седмица още от самото начало. Дори ми е редактиран термина за 01.02 след първата фетална, но АГ каза, че няма да го сменяме официално и от 10.12 влизам в 45-дневния. Просто се надявам да го има предвид както обеща и да не започне паника и зор за индукция като "пренося", което няма да е реално преносване.
Всеки път като ида на преглед бебето или изостава или избързва с 2-3 дни от това, което следя по приложение, та вече го карам седмица за седмица.

# 601
  • София
При мен репродуктивната, при която сега съм и на женска консултация каза 20 февруари. На първата фетална ми го смениха на 18 февруари, но след месец моето АГ каза, че нищо няма да сменя и съм си на 20 февруари, точка Simple Smile Simple Smile
Вече излязох от филма  "малкото бебе", но със сигурност няма да ровя повече за "медицински анализи" из изкуствения интелект. Говорих с една приятелка преди малко и тя ме пита дали ям достатъчно белтъчини? Отделно ми препоръча някакви протеинови шейкове за бременни.

# 602
Аз също се бях замислила за протеинов шейк, в някоя група бъдеща мама беше пила, но след препоръка от АГ. Ако вървят големи както нашите, с този протеинов шейк, ще вземат да станат гиганти и да ги надуем много. Яж яйца, месо, мисля че е достатъчно.
При мен репродуктивната, при която сега съм и на женска консултация каза 20 февруари. На първата фетална ми го смениха на 18 февруари, но след месец моето АГ каза, че нищо няма да сменя и съм си на 20 февруари, точка Simple Smile Simple Smile
Вече излязох от филма  "малкото бебе", но със сигурност няма да ровя повече за "медицински анализи" из изкуствения интелект. Говорих с една приятелка преди малко и тя ме пита дали ям достатъчно белтъчини? Отделно ми препоръча някакви протеинови шейкове за бременни.

# 603
И аз не знаех, че сменят термини. ms_97, напомняш ми да питам това какво значи за началото на майчинството, мерси! Мислех, че и то се сменя, ама дали е официално или само си говорим да знаем, че може да се роди по-рано, нямам идея...

Yellow_girl, сега като каза се сещам, че приятелки с малки бебета, ги караха да пият протеини на прах, да. С идеята, че от повечето протеин растели повече. Но както казва Sunshine..@, пробвай с повече естествени храни. Аз съм бивша вегетарианка, но от както съм бременна яката търся месо, без майтап живея на пилешка супа, понякога за закуска даже я ям. Мъжът ми бъзика, че скоро ще започна да кудкудякам Grinning та да, пробвай наистина с повече храна да видиш как ще е малката до следващия преглед. Иначе малкото бебе по-лесно се ражда, доколкото ми казаха на мен. Нали нашетп върви голямо, та ме предупредиха да внимавам, не че има много какво да направя..

# 604
Момичета, ще ползвате ли next2me и ако да, кой модел сте харесали?

Аз имам голяма дилема - тъй като сме в мезонет, в който долу е холът, а горе са спалните, не знам как най-ефективно и бюджетно да се спра на легла/кошари и тн.

В нейната стая със сигурност ще има легло за след 6 месеца (хубаво, което ще става с години). Мисля в спалнята да вземем next2me, а за долния етаж някаква travel кошара евентуално (която да можем и да ползваме ако детето продължи да стои в спалнята при нас след 6 месец, т.е. от новородено до по-голям). Не знам... голяма дилема ми е как да го измисля, ако някой има препоръки или подобен казус да сподели, моля.

# 605
Ние не сме с подобен казус,но мислим да ползваме next to me в началото. Приятели ще ни го подарят и не знам кой е моделът обаче, мога да кажа когато ни го дадат. Аз така или иначе исках next to me, струва ми се по-удобно за в началото. За като поотрасне още се колебая между стандартна кошара и тези от плат, сгъваемите (май точно те са travel).

Момичета, вие в коя седмица правихте ОГТТ? На прегледа забравих да питам, а и лекарят нищо не каза, кръвната захар и глюкозата в кръвта са в норма.. но все пак очаквах да ме е пратил вече.. ще го видя пак чак след месец, което значи, че ще съм 30-31 седмица.. дали няма да е късно за този тест тогава?

# 606
  • София
И аз съм с next to me, видях го на Бебемания и вече е вкъщи, купих го от Рая тойс на намаленията. Тъй като живея в много малък апартамент, след това ще е травел кошара.
Аз не правих обременяване и АГ-то нищо не каза.

# 607
Аз имам кошара next to me от сина ми и не само, че ще я ползвам пак , но си поръчах и още една за къщата ни на село. В момента все още върви черен петък в озон и от там я поръчах. Относно марка, даже незнам каква е тази, която имам. Беше купена втора ръка. Сега тази е на Мони, то излиза като цена същото като тези втора ръка в момента. Ще процедирам ,както със сина ми, тоест от 6ти месец го изместих в дървената кошара в неговата си стая. Е, сега ще е по-сложно, че са две деца с различен график на сън и едното ще пречи на другото,  но...... ще е весело.

Общи условия

Активация на акаунт