Захранване - въпроси и отговори - тема 17

• 17 432
  • 711
  •   1
Отговори
# 240
До края на месеца има намалени пюрета на гербер в Софармаси. Също и в Лили намалят пюрета често.

# 241
Здравейте
Само към домашно приготвените пюрета ли прибавяне рапично олио или и към купени(ако смесвате например две еднокомчонентни)?

# 242
Здравейте
Само към домашно приготвените пюрета ли прибавяне рапично олио или и към купени(ако смесвате например две еднокомчонентни)?
В купешките пюрета има мазнина (рапично олио, слънчогледово или зехтин).

# 243
Здравейте

При купешките менюта има, като смесвам еднокомпонентни слагам.

# 244
Здравейте

Благодаря! А по колко слагате?

# 245
В пюретата, които взимам аз, няма никаква мазнина. Само плод/зеленчук и вода са. В обедното пюре слагам зехтин, а в кашите гхий

# 246
Здравейте

Благодаря! А по колко слагате?
Няколко капки зехтин/рапично/мнооого малка бучица масло.

# 247
А по каква причина се ползва именно рапично? Винаги, четейки състава на купешките, съм се възмущавала, че го съдържат. За мен раницата е за био дизел основно 🤔

# 248
Измишльотина на немската педиатрия. Там още величаят растителните масла, рапица, масово се яде маргарин и т.н. Аз давам зехтин на Холе.

# 249
  • до най-прекрасния мъж
Зехтин слагах аз, като захраних с млечни, започнах да слагам масло.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:48 от blue.angel

# 250
Аз слагах кокосов масло, но често забравях. Та като се сетя.

# 251
Рапичното олио съдържа по-високи дози омега мазнини отколкото останалите мазнини. Рапичното е най-отдолу в списъка :

# 252
Здравейте, момичета! Някой давал ли е риба вече? Имате ли предложения за рибно пюре, което да се е харесало на мъниците?

# 253
Здравейте, момичета! Някой давал ли е риба вече? Имате ли предложения за рибно пюре, което да се е харесало на мъниците?
Аз бях дала първо на Гербер с треска, броколи и още неща. Харесваше се тогава. Но е доста "ароматно". Другите рибни, които съм вземала не са били толкова миризливи, но в началото се харесваше това.

# 254
Аз трябваше да започна миналата седмица, но отложихме рибата, защото е малко хремава и приема лекарства. По препоръка се започва с нетлъсти бели риби- треска, хек, сом и т.н. Взех заготовка на Плазмон, бих искала аз да контролирам количеството на рибата в пюрето, защото е от силните алергени, не ми се иска да давам направо готово пюре.

Общи условия

Активация на акаунт