Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 434
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Успех на нашите осмокласници!
134 Димчо Дебелянов

# 106
  • Куциндрел
Този мейл от училище не може ли да го отворите от устройство, което няма фемили линк?
Пробвах, но тя самата поща пише, че е запълнена и не може да го получи. Последното писмо е от юли.
Ами изчисти старите писма, сигурно има непотребни такива.

# 107
За протокола и от мен: В 7мо СУ сме - АЕ/ИЕ - момиче

# 108
  • София
За протокола и от мен: В 7мо СУ сме - АЕ/ИЕ - момиче
Охо, групата ни се увеличава.

# 109
Здравейте,
2АЕГ момче английски/испански 🙂

# 110
Този мейл от училище не може ли да го отворите от устройство, което няма фемили линк?
Пробвах, но тя самата поща пише, че е запълнена и не може да го получи. Последното писмо е от юли.
Ами изчисти старите писма, сигурно има непотребни такива.
Всичко сме изчистили. Пощата е празна. Драйва е пълен и пише, че има поща 2 гб. Както и да е. Ще търсим помощ от приятел.

# 111
Google предиставят общо пространство и за поща и за съхранение на документи и снимки. Вижте drive.google.com и photos.google.com
Щом я има на телефона си е възможно целия телефон да прави резервни копия в този акаунт.

# 112
Здравейте.
За протокола - 91. НЕГ
И аз мисля да ходя на 15.9.

# 113
Тази година ще ми е малко сложно на 15.09 - аз ще ходя с младежа в новото училище, да не е сам - нищо чудно да ми е последния 15.09 с него и догодина да не иска вече присъствие... а сестра му ще е самосиндикална (теоретично баща й ще е при нея, нач.учител е в същото училище, но на практика ще си е с неговия клас и тя ще е сама). Майката на най-добрата й приятелка в класа каза, че ще ме замества като публика Satisfied за откриването на учебната година участват от народните танци.
Много емоционален ден ми е 15.09, колкото и пъти да съм ходила...

# 114
  • Куциндрел
Няма да ходя с него на 15.09. Те ще имат ма 10 и 11 опознавателни срещи, така че няма да е като в небрано лозе. Пак ще го питам преди първия учебен ден иска ли да ходим с него.

# 115
  • София
Може да запишете и нас - 144 СУ, Народни танци. Получихме съобщение от новия класен, много мило ми стана, дано се съберат задружен клас и да си намери приятели.
Винаги ходя на 15.09. Даже каката сама ме подпита миналата година нали ще отида за последния й първи учебен ден.

# 116
  • Варна
Здравейте! Аз рядко пиша, но ви чета редовно. Много ми е полезна темата.
Единственият 15-и септември, на който съм присъствала беше в първи клас. Учител съм в друго училище и за мен това е задължителен работен ден. Баща ѝ работи в чужбина и по това време на годината никога не е в България, така че той не е присъствал и на един 15-и септември. В началния курс молех някоя майка на съученик да я заведе, после си ходеше сама. В новото училище също ще отиде сама - достатъчно самостоятелна е. 
За протокола - момиче, Варна, Пета ГПЧЕ "Йоан Екзарх", АЕ/ФЕ.

# 117
За ходенето на 15-ти за мен е много важно да съм сигурна, че детето наистина би искало да отида и да го придружа. Това вече са големи хора, много е възможно да се притеснят от това родител да е с тях и да се почувстват уязвими. Няма нужда ние да ги поставяме в такава ситуация, защото на нас ни е важно или ни харесва да сме там на първия учебен ден. Трябва внимателно.

# 118
  • София
Вече 20 години ходя на 15ти. Понякога да се видим родителите, понякога и учителите. Тази година не се решавам. Въпреки че пубертетът ни е треснал в друга посока и моето е ок да сме заедно, ако няма други родители там, ще е тъпо.
Изчаквам родителската, може пък да има ентусиасти да пием кафе наоколо.

# 119
  • София
Питах го, каза, че не иска да ходя, така че няма да ходя. И той доволен, и аз доволна.

Общи условия

Активация на акаунт