Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 426
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз не пропускам, приятно и вълнуващо е!

# 91
За съжаление времето за редакция изтече. Днес и утре ще събирам в този пост никнейм и училище, за да не е на час по лъжичка и ще пиша на модератор да помогне с редактирането.

~Боряна~ Перник, ПМГ- биология и химия с АЕ
marselas - 1-во СУ, София - Обществени науки с Испански и Английски език
Bossa Nova - 134 Димчо Дебелянов, София
barbolinda - 7мо СУ, София- АЕ/ИЕ
silviamoni - 2 АЕГ, София - английски/испански
Shushi2 - 91. НЕГ, София
НикиK - 144 СУ, София - Народни танци
olly -  5 ГПЧЕ "Йоан Екзарх", Варна - АЕ/ФЕ

Ще добавям, който пише тук или на лични.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 07:23 от Soul Free

# 92
Аз ще отида на 15.09, уж ми казаха, че ме искат, но 15 е далеч.

# 93
  • Стара Загора
Досега 12 години нямам пропуснат 15 септември. Изобщо не питам дали някой ме иска 😄
По същият начин и аз! Simple Smile

# 94
  • София
Само големия е в същото училище, ние с двете момичета сме в нови и едва ли ще успея да ида на друг освен на собстевния си 15.09. Мъжчето ще води малката и за осмокласничката, ако не иска да е сама остава единствено баткото, който едва ли ще се разърди ако пропусне неговият си 15.09 ... още го мислим ...

# 95
Аз обмислям да го пратя следващата седмица да си тества маршрута с градския до там. Почват 7.30... не ми се иска на 16ти да открива в 7 сутринта къде и как ще прикачва Simple Smile
На 15ти ще му осигуря личен шофьор и превоз в мое лице Simple Smile

# 96
Аз сигурно ще отида, че още бърка метрото:).
Обаче за голямото не ходих, в осми клас, понеже и наборът беше в ново училище, а малкото прекалено малко да отиде само... в трето училище. Сега мисля да пусна 1 и 3 да се оправят. С 2 ще ходя или аз, или баща му.

# 97
Ние вече изтествахме маршрута. Сега имаме друг проблем. Не можем да отворим имейла от училище, защото пише, че google drive е пълен, а като го отворим дава грешка и не се виждат файлове вътре. Четох из нета и други хора се оплакват от същия проблем заради family link-a. Лошото е, че не пишат как са решили проблема.

# 98
  • Куциндрел
Този мейл от училище не може ли да го отворите от устройство, което няма фемили линк?

# 99
Не съм писала отдавна, но да дам отчет и аз. Най-после мога да кажа,че за нас/мен 7 кл. приключи с положителен резултат от 5то класиране, в много желано училище и най-вече желаната комбинация езици и профил.
Риска си заслужаваше напълно.
Дано всички деца попаднат в готини, сплотени и цветни класове. Успешна година желая на всички🍀.

П.П. Моята ваканция започна, когато вие пазарувахте униформи и раници!😀Мисля да е до Коледа!🥳
Шегувам се, но много ми се иска.
Поздравления! Заслужава си е. Успешна учебна година!
Това с обаждането явно е практика в някои училища. В 5 клас преместих девойката, защото си смених е адреса уж в близко квартална училище. Тогава класни ни се обади,беше страхотен човек, но девойката не успя да се адаптира, отключи заболяване и последваха почти 2 години ходене по лекари и отново връщане в старото училище. Така че предпочитам да е по спокойно, да попадне на добри деца отколкото да ми се обаждат.
Родителската среща е обявена за 1 ви и 5 ти клас, но за 8 ми всеоще няма нищо.
Ох, дано! Вие на кое класиране се записахте?
iana28, благодаря, дано!
На второ класиране във вашето старо училище. Дано ни е на късмет. Удобно и е като локация.Не сме рискували на останалите класирания. Имаше бал и за икономическото развитие в 1-во СУ на второ класиране, но там нивото на изучаване на АЕ е разширено, а не интензивно и се отказахме. Искаше хуманитарната паралелка на 1-во и езиковата паралелка в 7-мо.За 1-во вероятно е стигнал бала на 5-то класиране, но за 7-мо не. Такъв ни е бил късмета.
За интересуващите се все още незаписани в 12-то СУ е обявено едно свободно място във френската паралелка. На първи етап на 5-то класиране бала беше паднал там с повече от 100 точки.
Моята девойка няма проблеми с метрото, ориентира се добре в градския транспорт. Две години пътуваше по 40 мин. в едната посока и сменяше 2 метра, сега пътуването и ще е на половина.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 17:32 от moonligh 78

# 100
  • София
7мо СУ, София - АЕ/ИЕ - момче
Ехааа, значи ще има поне още едно момче освен нас. Дано са в един клас. Някаква информация за класовете знаете ли?
Не, на записването казаха, че ще има поне по 7-8  момчета, но подробности не знам. На РС ще разберем повече.
Ох, извинявам се. Мими исках да пиша на кое класиране са казали,че ще има 7-8 момчета в 7мо.

# 101
Здравейте,
Моят младеж е в 1-во СУ, Обществени науки с Испански и Английски език.

# 102
7мо СУ, София - АЕ/ИЕ - момче
Ехааа, значи ще има поне още едно момче освен нас. Дано са в един клас. Някаква информация за класовете знаете ли?
Не, на записването казаха, че ще има поне по 7-8  момчета, но подробности не знам. На РС ще разберем повече.
Ох, извинявам се. Мими исках да пиша на кое класиране са казали,че ще има 7-8 момчета в 7мо.
На второ. Госпожата , която ми го каза, ще е класна на едната от двете езикови паралелки и преподава по АЕ.

# 103
  • София
Да, те в 7мо винаги класните в 8ми клас на паралелката англ/исп са по английски. И от 9ти клас имат нов класен.

# 104
Този мейл от училище не може ли да го отворите от устройство, което няма фемили линк?
Пробвах, но тя самата поща пише, че е запълнена и не може да го получи. Последното писмо е от юли.

Общи условия

Активация на акаунт