Родителската ще ни е в края на месеца, но днес разбрах коя е класната и мисля, че е добре. Утре се прибираме от морето и ще минавам на учебна вълна.
)
Аз с голямата нямах никакъв ангажимент в гимназията. Да не са бебета, бе. Някои родители прекаляват с обгрижването.
)
иначе за първи път ще е класна, тя е поискала да води точно техния клас. Предложи да направи вайбър група на класа за родителите, и отделно за децата, като й остане време. Пари не сме събирали, дадоха учебниците, минаха да се представят директорите, психоложката, минаха 3ма от учителите да покажат какви помагала искат (мат, биол и геогр) - по другите явно няма да купуваме нищо. Ще имат ноември пътуване до Италия по Еразъм+, за първи път ще може да се включат 8-10 клас, ще подбират кандидатите с тест по екология и писмен + устен изпит по английски. Иначе са 27 деца в класа (едното е надпланово - близнаци), от които 4 момичета
много ще е забавно с имената на децата - има 2 Александър, 2 Виктор, 3 Даниел, 3 Димитър, Ивайло и Иво, 2 Калоян... да му мислят учителите! 

той на лагери не харесва да ходи, в чужбина съвсем не го виждам (голям интроверт е и да е с много непознати хора за дълъг период от време не му допада)... а и не мисля, че английския му е на такова добро ниво, Но ако иска, да се пробва. 
и не съм наясно