Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 641
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Моята никога не бих я завела на родителска, само ще ми скъса нервите.  И после ако реша да изпия кафе с някоя позната майка да поклюкарстваме и да се оплачем от зверовете вкъщи, само звярът да ми слухти ми липсва, супер неудобна ситуация

# 391
  • Бургас
Довечера са родителските срещи на момичетата. Никоя от двете няма да идва с мен или баща си- не ми е минало през ума, да им предложа, а и те не са изявили желание.
Те са в контакт с бъдещите си съученици още от момента на записванета, в Инстаграм, та ако си организират някаква среща на живо, покрай родителските срещи, даже няма и да разбера! Най- много да ги намеря на двора преди или след родителската среща Grinning
Но и за мен не е редно учениците да присъстват на родителска среща, освен ако не са специално поканени!

# 392
Моята никога не бих я завела на родителска, само ще ми скъса нервите.  И после ако реша да изпия кафе с някоя позната майка да поклюкарстваме и да се оплачем от зверовете вкъщи, само звярът да ми слухти ми липсва, супер неудобна ситуация
Въпрос на възможности. Ако детето е малко и няма на кого да го оставиш, ще го водиш на РС. Изчакването в коридора е опция за родители, които нямат помощ от роднини в отглеждането на децата.

# 393
Е, ако е малко е ок. Още няма звероподобния израз на гневен и одосаден тийн, който само търси за какво да се заяжда

# 394
  • София
Ние сме имали покана за р.среща с децата.

# 395
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, приключи нашата РС. Над 2 часа. Всичко от страна на училището беше ок, имаме късмет с учителката по мат, по БЕЛ също изглежда много добра.
Първата неприятна изненада - 28 деца в класа - 1 е близнак, ама 28-то дете ми е чудно как се появи. 28 деца за мен е твърде голям клас. После - моят кошмар - събиране на пари за помагала с 2 лв по-евтини и РОДИТЕЛСКА ВАЙБЪР ГРУПА! Ще ме помислят за аутист, но без мен. Изприщвам се.

# 396
  • Бургас
И нашата среща мина. Събраха по 50 лв, за застраховка, помагало по английски и другите парички за разни тържества и инициативи, които има в училището. Предстоят им и снимки за школото.
Почти сме готови с униформата.

# 397
Ох, приключи нашата РС. Над 2 часа. Всичко от страна на училището беше ок, имаме късмет с учителката по мат, по БЕЛ също изглежда много добра.
Първата неприятна изненада - 28 деца в класа - 1 е близнак, ама 28-то дете ми е чудно как се появи. 28 деца за мен е твърде голям клас. После - моят кошмар - събиране на пари за помагала с 2 лв по-евтини и РОДИТЕЛСКА ВАЙБЪР ГРУПА! Ще ме помислят за аутист, но без мен. Изприщвам се.

28-то дете и някое преди него може да се появят заради равен бал и равна "голова разлика". Това е обяснението и то е проверено вече.

# 398
  • Бургас
Карз, какви са тези снимки за школото?
Иначе скромно сте минали, ние по 100 и вече ги занулихме. Оказа се, че 85 отиват за помагала, малко за консумативи, общ букет на класната и останалите за почерпка за първи учебен ден (питка, индивидуално бурканче мед, меденка, сокче, вода... като на детски рожден ден сме Simple Smile )

# 399
А ние не харчим, а инвестираме - за щори и ключалки за шкафчетата 😆 Като оставим настрана тези "особености" на образованието, които са функция на "особеностите" на държавата съм много доволна от това, което чух и видях. Интересни години предстоят, попътен вятър на наборите.

# 400
  • София
Иначе скромно сте минали, ние по 100 и вече ги занулихме. Оказа се, че 85 отиват за помагала, малко за консумативи, общ букет на класната и останалите за почерпка за първи учебен ден (питка, индивидуално бурканче мед, меденка, сокче, вода... като на детски рожден ден сме Simple Smile )

Ох, стана ми много смешно, някоя майка ли е инициаторката? Направо си го представих моя син в мъжкия клас как би изкоментирал тази инициатива. 😊

# 401
  • София
selleste, вие парти в детската градина ли ще правите или в гимназията? Да не се засегне някой, де Simple Smile Леко сте предобрили работата. Питка и мед, да кажем е приемливо, другото ми е леко в повече. На малката сестра на набора в детската пращаме меденки и сокче за почерпка.

# 402
  • Бургас
Снимки за профила в школото.  И с баткото беше така.
За помагала сумираха само 15лв за помагалото по английски. Атласи и контурни карти ние си ги купуваме.
А,и някакво помагало, мисля беше по Предприемачество!
За тези тържества,които писах са за Деня на учителя,в самото училище и не помня какво беше другото.
Цветя за класната, който иска той носи.

# 403
  • Бургас
Вие се смеете, но когато казах, че може да минем без сокче и вода, ми се отговори "Е как". Даже бяха готови да жертват помагалата, че бяхме на ръба с парите, но да има пълния асортимент от почерпката.

# 404
За школо децата сами се снимат на бял фон, ако не занесат паспортна снимка. Слагат им ги на профила. Но при нас искат и за училищно досие, та ще носят на хартия.
При по-голямото родителите не сме събирали пари за нищо от както са в гимназия. Класният съдейства за групова поръчка, а няколко момчета донесоха помагалата в училище. Девойките са супер дейни в организацията покрай празниците.
При малкия се надявам да е подобно положението и да се справят сами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт