Организация в грижите за бебе

• 2 200
  • 78
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък, противно на новостите, мисля да си го слагам за по 15 мин на ден в проходилката. Ортопедът каза, че трябва 15 мин да го държа прав, да свиква така, за да ходи. Аз ръце нямам за такова нещо Grin За мен проходилката я отричат, защото много родители си зарязват децата в нея по цял ден и от там наистина се получават вредите. За 15 мин, колкото да стъпи на земята, докато се научи да е стабилен за ръце и за уоукър не мисля, че ще е проблем.
Ние имахме шезлонг, стоеше там по време на будуванията, гледаше едни висящи играчки, не обичаше да го люля, но го използвахме като негово си столче, докато ние правим нещо. Може би е заспивал 1-2 пъти. Не съм го мастила, но винаги е бил под наблюдение. Като цяло и сега е. Бебефонът е винаги пред нас. Иначе в бебешкото легло не трябва да има нещо друго освен бебе, чаршаф с ластик и чувалче за сън. Одеялата са много много опасни, както и недобре подпъхнати чаршафи. Моят син в момента е супер активен и само да напипа нашето одеяло, докато е на леглото и веднага се навива н него, като руло. Ако това стане, вечер докато спим, ще е фатално. Не слагайте одеяла в никакъв случай.

# 76
Няма никаква нужда от проходилка, за да стои изправено бебето. То по някое време почва само да се изправя, като се държи за нещо и така му заякват мускулите. Моето Още на 7 месеца почна, други чак към годинката, но това си е част от развитието. Редовно се изправят в кошарата например. Моята бебка когато не пълзи, стои изправена, като се държи за нещо. Никога не е била в проходилка. Е, някой път и стои седнала де, но най обича да е права.

# 77
Аз купих паяк сравнително късно. Детето вече беше достатъчно високо, за да стои изправено в най-високата позиция без да стъпва на пръсти. Вършеше ми чудесна работа към 2 месеца, защото ми даваше свободата да отида до тоалетната без да се притеснявам, че наследника ще се убие през това време. В този период кошарата не беше опция, понеже синът ми се беше научил да се изправя, но не и да се отпуска плавно, за да седне - хвърляше се назад като гръмнат. Беше опасно да го оставям в леглото му без надзор. Та паякът се оказа голяма благина в моя случай.

# 78
Не знам как паякът/проходилката дава успокое, че детето няма да се пребие, когато основната причина тези неща да са забранени в някои страни като Канада е точно защото увеличават риска от наранявания и от това детето да се убие

Общи условия

Активация на акаунт