КГБ = Клуб на Готините Баби - 238

• 18 568
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
  • Вила Великула
Честит имен ден на момчета но Макавели!
Честит рожден ден на Жана. Да са много здрави и да имат много късмет.
Мериан, направо ми запали любопитството. Дано да се видим скоро, че да разбера. А аз си мислех, че не съм любопитно. Нооо, сетих се - любознателна съм. Нали става въпрос за пенсия, за осигуровки и т.н. - явно е професионално любопитство.
И на мен Остеомуув не ми помогна.
Говорите си за първи опити в кухнята пред свекървите. Аз никога не съм имала всемане даване със свекърва ми. ММ не общуваше с нея по ред причини. Виж - свекър ми много обичаше всичко каквото направя. Ама той обичаше да си хапва. Учех се да готвя по телефона. Като реша какво ще правя - звънях на майка ми и тя ми диктуваше рецептата. Не ми беше лесно, защото бях злояда и нямах особен апетит. После с годините всичко се промени, започнах да готвя вкусно, но и килограмите литнаха нагоре.

# 346
Момичета мили, благодарим ви от сърце за поздравите и пожеланията - предадени са на ММ. Получавате от него по едно виртуално цвете за всяка от вас - кой каквото обича Flowers Hibiscus
Мериан, интересна ми е изненадата ти. Преди две и половина години бях безкрайно възмутена от начина на разпределение на втората пенсия. И продължавам да бъда. За съжаление намаше никаква гласност как става това, а 1960-ти набор беше първия, осигурявал се за втора пенсия. Както и да е - да сме живи и здрави дълго да я получаваме напук на системата.
Моята свеки е професионален готвач, но от 30 години е пенсионерка. Мисля, че готвя по-вкусно от нея, но опита идва с годините. Имах един провал с първата си баница, но той беше пред моите родители. Пред нея не съм се "излагала".
Тетка, Айша, как са вашите ученици?  Нашето момче вчера като за първи ден в яслата се е държало добре и е било целия ден. За днес не са ни рапортували.

Спокойна нощ на всички Heart

# 347
  • някъде другаде
Добро утро! Не спах добре , но не ми се спи. Днес трябва да изляза по-рано от работа , но ще идва шефа на полицията на среща с обществеността. На тези срещи не идва никой , но и те изпълняват някакви указания от високо , та аз ще му правя компания.
Моята свекърва беше много добра жена , но не и добра готвачка. Е готвеше , щом се грижеше за 3 сина , свекъра и баща си , а до скоро преди да се оженя и за дядо си. Аз като се ожених и яйца не бях пържила. Мама и бабите страхотни готвачки. Бабата , на която съм кръстена цял живот е била готвачка в училището. Учех се от братовчедка ми и майка по телефона. Научих туй онуй , но не обичам да готвя. И все пак , докато живеехме всички заедно аз готвех , а тя събота и неделя правеше промишлени количества мекици и всеки ден месеше питки.
Хубав и спокоен ден!

# 348
Добро утро и от мен!
Наспах се. Станах, първо закуска за котките.
После за мен.
И КГБ да видя какво прави Simple Smile
Всичко е наред и пожелавам все така да е.
След като преспах, тази сутрин мислих за вчерашното ми завършване на работния ден. И това, за което ме излъгаха. И за неувеличаването на заплатата ми ...
Ами за начало днес няма да бързам. Всеки ден бързам. В 9:00 да съм там. За какво? Никой не идва тогава... А аз си тръгвам последна...
Както и да е. Няма да си развалям деня от сутринта.
За успокоение на душата ще помисля какво да си купя Simple Smile  Simple Smile. Simple Smile

Честит празник на всички празнуващи днес. Много хубав ден е!
Хубав ден, баболини!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 07:30 от Ranella

# 349
  • някъде другаде
Мариан , честит имен ден на твоята внучка. Много здрава и щастлива да е.

# 350

Пожелавам Ви да не обръщате внимание на дребнавости,не се тревожете и ядосвайте за поправими неща и отношения.В живота най-ценно е здравето.Няма ли го-всичко друго е без значение.
Сложете една голяма усмивка на лицето си , и ако през всичките дневни часове някоя лоша мисъл се настани в душата Ви-ИЗХВЪРЛЕТЕ я ,кажете си" И това ще мине" и продължете с чиста съвест

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Свежо и приятно започва деня - честит празник на всички именници, честит имен ден на внучката на Мериан, честит празник на софианки HeartHeartHeart Бъдете здрави и благословени Flowers Four Leaf Clover
Тетка, най-силните прегръдки днес са за теб

# 351
Добро утро !
Ако човек има Вяра, таи Надежда и прави всичко с Любов, със сигурност ще намери своето Щастие!"
Честит празник!

Честит имен ден на Нами, на внукът на Диди, на внучката на Мериан, ако има и други именици в къщичката ни, честити да са и те! Здраве и късмета да ги следва! 🍀
Честит рожден ден на либето на Мериан, да е здрав, обичан и грижовен! 🍀
Честит празник и на софиянци!
При нас днес е мръчкаво, но може и да просветне по късно!
Тетка, 😘
Лек ден момичета!

# 352
  • Вила Великула
Здравейте момичета и честит празник. Честит имен ден на Нами, на внукът на Диди, на внучката на Мериан. Ако има и други празнуващи - честит празник и на тях, честит празник на София и на жителите и.
При нас е мрачно - авно днес ще е така. Чакам да дойдат към 10 часа от една Пернишка фирма за почистване. Имам нужда от помощ, най-вече в измиване на прозорци, врати и по-основно есенно почистване. В къщата има доста прозорци, голяма остъклена тераси и аз трябва да отделя един цял ден само с прозорци да се занимавам, но уви - нямам това време. Аз съм голям педант на тема чистота и винаги се старая да е всичко изрядно, но дребните детайли ми вадят очите. Ще видим какво ще стане и каква цена ще ми обявят. Ако мога да намеря и някой за двора-ще е супер. Тази циганка, която идваше нещо тази година тотално ме отсвири и двора ми е под всякаква критика. Точно когато трябваше да се плеви, мен почти 2 месеца ме нямаше тук. Е - резултата е налице.

# 353
  • някъде другаде
Нами , честит имен денл Да си здрава , щастлива и удовлетворена. Забравих те л зло да те забрави.
Честит имен ден и на внука на Дидиа. С лекота да сбъдва мечтите си.
Тетка , гушкам те.

# 354

Честити да са имениците в темата ни - здраве, късмет и с гордост да прославят имената си!
               Честито на Жана и мъжа на Макавели - да са живи и здрави, и много щастливи!
               Позагубих се, че пак не съм в час! Днес си чакаме "белгийката" да се завърне. Нищо интересно около мен. Няма да мога да дойда при Жана, че не ставам в момента за компания и да не ви развалям настроението.
               Тетка, гуш от мен!
               Спокоен ден на всички!

# 355
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит имен ден на НАМИ, на внучката на МЕРИАН, на щерката на ЯЖКА и на всички, които празнуват днес. Бъдете благословени!
Честит празник на София.
И при мен е мрачно, дори се кани да вали. Нямам никакви задачи за днес. Вчера приключих с доматите. Аиша, Фло, благодаря за помощта с варенето. Оставих ги да врат около 20 мин., след това ги обърнах с капака надолу за няколко минути и май всички са добре. Излязоха 20 бурканчета по 380 мл. След празниците мисля да повторя, ако не ме хване канапът.
Сега съм полегнала е Тодора, слушам една биографична книга за Мерлин Монро, интересна ми е.
Хубав, слънчев и спокоен да е денят ви, момичета 🤗.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:26 от Мамси

# 356

Честит имен ден Нами, честит имен ден на внуците на Яжка и Дидиа - здраве и щастливи дни желая от сърце ❤️

# 357
  • София
Нами, бъди честита! Да си здрава, щастлива, успешна, удовлетворена! Хубав празник!
Дидия, Яжка, да са ви живи и здрави именяците!
Благодаря за поздравите за моята внучка!
Дидия, дано скоро облаците се разпръснат на твоя небосклон!
Хубав да ви е деня!

# 358
Добро утро и честит празник, момичета! Честито на имениците!
И аз имам работа за вършене вкъщи, трябва да я свърша преди да съм започнала новата работа, но все отлагам. За уикенда имаме уговорка с приятели, значи другата седмица най- късно трябва да се "прежаля". Лек ден ви желая!

# 359
  • София
Добро утро!
Честит празник!Честит ден на София!
Честит имен ден на Нами,Люби на Дидиа,Софи на Мериам!
И моята дъщеря празнува днес.Всички да са здрави и живи,с големи успехи и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт