"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 26 951
  • 304
  •   14
Отговори
# 120
То , никои не оспорва успеха на ДГ, въпреки че е римейк те толкова не го правят като оригинала. Каста е супер , музика топ , заснемане супер, но за мен може би така го разбирам не приемам кръвосмесване на хора , не може първи братовчеди да чакат деца , да се женят , да разбирам че в тези среди там е различно, но пак не го възприемам. Тук не става скандал и намесваме на органите, но за други сериали и за най-малкото се дига шум и се глобяват. За мен е малко двоен стандарт, но това е лично мнение.
За мен ДГ почва ударно, но за мен лично очаквам да е леко скучен сезон , ако продължават така както бе показано вчерашния епизод, аз не виждам с какво ще наградят. Да идва Мерием че да има драма ако дойде и с дете да става миш маш 😁 Ако И Боран белкем се съживи така ще държат публиката иначе за мен интереса ще почне да се губи.

# 121
На толкова нива са преплетени сюжетните линии, че никакъв интерес няма да се загуби. Снощната серия беше много хубава. Имаше логика в събитията. За мен психологически е голяма изнедада реакцията на Джихан и как защити Алия като с това унищожи Мине (а потенциално и детето си). Играта на Мине искам да отбележа отделно. Виждаше се, че страда и я изгаря ревност. НО и че осъзнава несъстоятелността на въжделенията си. Тук зад всеки типаж има не един живот от преплетени с другите истории. От сърце им желая да продължат със създаването на хубав продукт.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:21 от victoria vassileva

# 122
Аз не виждам с какво ще наградят отношенията на Джихан и Алия , освен да бъде бременна друго не виждам. Вече се вижда че са влюбени и се обичат искрено , но от тук нататък какво може да става с тях?
Кая и Зерин и Демир там с бебето не знам какво ще става.
Шахин и Наре от всички двойки са ми най-скучни.
Твърде розово е в ДГ в момента за Джихан и Алия за мене лично.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 18:38 от itshristina

# 123
Гледам по bTV Story… дубльорката на Алия не влага никакви чувства. Не знам коя е, но говори толкова изкуствено, няма я емоцията…

# 124
# 125
  • София
Епизода ми хареса , и като за начало беше доста динамичен

Спойлер

Скрит текст:
На пърмво място , хареса ми как Джихан взима поредица от правилни решения за Алия за пръв път от доста веме. Също и тя !! Не даде назад и се защитиха.
Наре , чак не мога да повярвам,че и тя застана зад избора си за ПЪРВИ път ,и без значение правилно или грешно устоя. Бащата на Шахин,доста умно и маниполативно подходи към ситуацията.
Надявам се Джихан да не е убил Мине. / детето на 100% ще го изгуби, но поне да е жива и да не му тежи на съвестта/ , но загубата на детето усещам ,че ще създаде разрив в отношенията на двамата влюбени - Алия ще се обвинява най- вероятно и ще бяга от чувствата си. Жената на гроба на Боран, силно се надявам да има друго яче завъртяна сюжетна линия и да не се окаже Боран жив , а тялото в гроба друго.

Най - добре за Алия и Джихан - е да вземе да се окаже ,че Боран е бил двуженец , обичал е тази жена в Турция , и да не им тежи грам на съвестта.

# 126
Скрит текст:
Епизода ми хареса , и като за начало беше доста динамичен

Спойлер

Скрит текст:
На пърмво място , хареса ми как Джихан взима поредица от правилни решения за Алия за пръв път от доста веме. Също и тя !! Не даде назад и се защитиха.
Наре , чак не мога да повярвам,че и тя застана зад избора си за ПЪРВИ път ,и без значение правилно или грешно устоя. Бащата на Шахин,доста умно и маниполативно подходи към ситуацията.
Надявам се Джихан да не е убил Мине. / детето на 100% ще го изгуби, но поне да е жива и да не му тежи на съвестта/ , но загубата на детето усещам ,че ще създаде разрив в отношенията на двамата влюбени - Алия ще се обвинява най- вероятно и ще бяга от чувствата си. Жената на гроба на Боран, силно се надявам да има друго яче завъртяна сюжетна линия и да не се окаже Боран жив , а тялото в гроба друго.

Най - добре за Алия и Джихан - е да вземе да се окаже ,че Боран е бил двуженец , обичал е тази жена в Турция , и да не им тежи грам на съвестта.

Скрит текст:
имаше снимки как Джихан и Алия са на летището и е имало ковчег и смятат че там е минка

# 127
  • Варна
Според мен Боран е имал брак с тая жена, а не че е жив. Тя говори за Боран.

# 128
  • София
И аз се надявам на това. Много изсмукано от пръстите ще дойде Боран да е жив. Все пак както обсъждахме - Алия е била в колата по време на катастрофата - в болницата - вероятно и в моргата. Все се е уверила,че е мъртъв наистина. + прелетя половината свят с ковчега и тн.  Пък и тя е лекар , да гинеколог - но лекар. Трудно мисля ,ще бъде заблудена - мъртъв ли е и той ли е. Нека не ни правят на тотални глупаци -тръгайки по тази линия.

Другото което ми светна ,когато Саадет говори по телефона в една от сцените, е че може тя да изценира нещо, за да се опита да ги раздели.

# 129
  • София
Според мен Боран е имал брак с тая жена, а не че е жив. Тя говори за Боран.
И аз мисля, че Боран е бил двуженец.Simple Smile  В началните серии призракът на Боран / не мисля, че е жив и че ще го съживяват/ ще застава между Джихал. Джихан ще трябва да пребори и тази преграда, за да може да се докосне до Аля без да му е трудно. Осветяването на тъмните дела на Боран ще го катурнат от пиедестала, на който го е издигнал Джихан, за да може да се разчисти пътя на сближаването на ДжихАл. Сценаристката е направо брилянтна в тези фини похвати. Simple Smile Така добре са постороени и се развиват образите на всички герои, че е удоволствие за всички сетива. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 130
В сериала като цяло можем да се насладим на емоциите, които Озан изразява – особено чрез израженията на лицето и интонациите в гласа си. Отново ни разтърси душата с признанията на Джихан, неговата откритост и уязвимост, която придобива детски оттенък пред Аля. Този контраст с увереността и силата му като лидер е впечатляващ.

# 131
  • Варна
Имам комшия, който е като брат близнак на Джихан старши.

# 132
Добра вечер Simple Smile
Проследявайки развитието на действието в първи епизод, виждаме, че Джихан от зор на летището призна любовта си. Grinning Но и двамата с Алия не са готови да станат истински съпрузи. Още повече, Садакат, че и Минка удрят жестоко по съвестта им - Боран, та Боран, предателство... Откритостта и взаимното разбиране в разговора им в тяхнята (?) стая беше впечатляващ - за Джихан това е страх да не загуби любовта си и същевременно една изискваща съвест, която го е оковала буквално. Тук се появи и кошмарът - Боран му отнема Алия, а той го убива. Как да се тълкува тоя сън ... засега не е ясно. Той може да е изтласкване на собствените му угризения и страхове, но може да е и знак за предстоящи събития. Фактът, че жената на гроба на Боран се появи след съня като че ли говори за втория вариант. На мен тази жена ми изглеждаше и доста по-възрастна от Боран и Алия. Но не изключвам и сценаристите да ни вкарват в някакъв лабиринт за заблуда... И проблемът да си остане чисто психологически за Джихан основно. Алия реши този проблем още когато хвърли халката на Боран.
Що се отнася до катастрофата в Канада, ние за нея знаем твърде малко. Не бива да забравяме, че Алия също е пострадала при нея. Дали е минала и то като лекар през морга и установяване на смъртта му, въобще не е ставало дума. А и защо да установява в морга кой е, при условие, че тя е била на местопроизшествието, в болницата, знае какво се е случило. По-нататък ... ковчег не е лесно да се отвори... Мисля, че никой не го отвори и в конака...
Накрая, за мен от първи сезон си остана загадка това видео, изпратено до Джихан. Още тогава ми изглеждаше неестествено.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:18 от Katya_I

# 133
Не бива да забравяме, че Алия също е пострадала при нея. Дали е минала и то като лекар през морга и установяване на смъртта му, въобще не е ставало дума. А и защо да установява в морга кой е, при условие, че тя е била на местопроизшествието, в болницата, знае какво се е случило. По-нататък ... ковчег не е лесно да се отвори... Мисля, че никой не го отвори и в конака...

Ковчегът беше отворен в конака по време на поклонението. Предполагам, че са видели кой е вътре. Мисля, че мюсюлманите погребват телата без ковчег.

Ще ни радва и този сезон тази енергична дама.  Stuck Out Tongue

# 134
Не са, просто видяха тялото, не погледнаха дали Боран е вътре.
Иначе в повечето сериали вадят тялото от ковчега и го слагат в гроба и слагат дъски

Общи условия

Активация на акаунт