Седмокласници 2025/2026 - тема II

• 27 620
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А при нас в един ден имат история, география и биология. БЕЛ и мат са дежурни всеки ден. Thinking

# 226
  • shumen
При нас имат в Понеделник 3 разказвателни и 8 часа.То верно 7 и 8 час са Час на класа и УЧСД,но които е мислил програмата грам акъл няма.
Раницата за днес я тегли и тежи 7,5 кг и то без помагала.Казала съм му,ако им дадат шкафчета да оставя някои учебници в училище.Не знам кому е нужно,но Английския и Литературата им са ужасно дебели,галанцирани и тежки.Питали са госпожата по БЕЛ може ли да не носят учебника,защото в кабинета имало мултимедия,но им казала,че не може,защото понякога имало срив в системата.
Гиги,успех на детето!Дано се чувства добре в новия клас.За карта и моя ме мрънка,но аз хем съм малко против,хем време не ми е останало да стигна до банката.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:02 от danaeka

# 227
  • Пловдив
При нас всеки ден по 2 разказвателни.
От понеделник  до четвъртък 7 часа,петъка 6.
Казала съм да слуша в час уроците,дет се вика там да ги научава,а не тепърва вкъщи да се чуди откъде да подхваща .
Че и школата започва  в неделя.

# 228
  • shumen
Моя всеки ден ще ходи някъде.В Понеделник на Английски,Вторник и Четвъртък на танци,Сряда и Петък на Математика.Добре,че са танците,че малко да разтоварва.
Не знам вашите,но моя не мога да го накарам да се облече.Все му е топло.Днес при нас е облачно и хладно,а и сутрин вече е хладно,а той за суитчер не ще и да чуе.Иска все по къс ръкав.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:24 от danaeka

# 229
Моята си облича тънък суитшер сутрин, като ѝ стане топло, го прибира в чантата.
От понеделник до четвъртък и нашите имат по 7 часа, в петък - 6.

Имат два часа ИУЧ БЕЛ, а математика ИУЧ нямат нито един. Може би втория срок ще имат.

Честит празник на всички именици! 🌹Бъдете здрави и благословени!🌹
Честит празник на всички всички столичани! 🌹

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 13:30 от Fortuna

# 230
  • Бургас
Никой не карам насила да се облича. На тази възраст би трябвало да могат да преценят. Вчера отиде леко облечена,каза че било хладно. Днес се облече по друг начин.
Наборката ме информира,че другита седмица ще имат извънредна родителска среща. Нашият и съседни клас, родителите+учениците

# 231
  • Където морето целува небето...
По къс ръкав ходи. Зимата е по къс ръкав и суитчер. На сила не мога да го накарам. Облича се и зад завоя се съблича, та няма смисъл. Ако му е студено ще се облече Simple Smile
Само при нас ли програмата е с 4 дни по 7 часа и един ден с 8 часа? 

# 232
  • София
Всеки ден по 7 часа имат.
И на моя все му е топло, сутринта тръгна със суичър (в София днес е доста студено и ветровито) и по къси гащи. Уведоми ме, че поне го средата на октомври нямало да обуе дълъг панталон.

Джобните ги даваме на седмица, в брой. Мисля обаче да му направя Револют, защото през януари ще е голяма каша с плащане в евро и лева, по-добре да използва карта, където може.

# 233
  • Бургас
От понеделник до четвъртък имат седем часа. Петък шест
Не че е моя работа,но в София учениците не почиват ли за празника на града? При нас 06.12 винаги почиват,тази година се пада събота и било адски несправедливо

# 234
Празникът на нашия град е на Цветница, така че нямаме келепир. 😃

# 235
  • София
След скандала, който спретнаха на кмета миналата година, когато определи деня за неучебен предната вечер, май промениха закона и кметовете нямат право да определят дни за неучебни по свое усмотрение.
Тази година всяко училище решаваше само, дали ще е учебен или присъствен ден, нашите учиха.

# 236
  • София
Моите и двамата учат днес.

# 237
Има карта револют и основно с нея действа на всякъде- имат пост терминал на лафката, стола.
Тя закусва в нас, и след училище обядва в нас. Но понякога излизат с приятелки или обядват навън. Няма конкретен бюджет-като и свършат и пускаме пак.
 Но сестра и 4клас- си има бюджет, защото не си прави сметката:)

# 238
  • София
Моите и двамата учат днес.
Моят единия учи, кака му е класната и класа в НХГ да рисували навън. Съответно малкият орева света, че "не било честно" само той да учи, каката мрънкЯ че е умряла от студ. Аз се дразня щото въпросната класна цяла година мърмори как не им стигало времето да си преподадат учебния материал, а при всяка възможност ги мъкне по мероприятия, екскурзии и зелени училища. Принципно се радвам на такива неща, но не и точно тази година в 7 клас и то като се има предвид, че миналата година не можаха да си вземат произведенията по литература. Тая ще е същоъо и после на матурата ще духаме супата.

# 239
Леле, толкова много пишете, че като ви изпусне човек няколко дни и после няма смогване.
На всички именици - честит празник!  Положението в училищата в София - на кой каквото му е на душа. Моята девойка днес беше с часове по 30 минути.
Подготвям се за родителска среща утре.  С помагала, учебници и тетрадки съм готова вече. Минаха първите занятия на школите.
Абе с 2 думи - започна се! Дано финала е успешен!

Общи условия

Активация на акаунт