Имахме млечница, при прозяване видях натрупване на мляко отгоре на небцето и венците, от двете страни. Нямаше нищо по езика, а натрупването беше с цвета на кърма, по жълто на цвят.
Вече и двамата сме добре!
После имахме възпаление на пъпчето заради гранулома. Марти беше 5 дни на антибиотик.
След това грануломата си остана за няколко дни и не изсъхваше. Ходихме пак на лекар, остават ни още 2 дни лечение с антибиотичен крем.
Вече има нормално пъпче, всичко изсъхна и падна най накрая.
Сега ни мъчат и страшно много газове, тъй като той е супер лаком и се храним на макс 2 часа.
Поръчах Лефакс от Германия, поръчах Амниотик Панда, давам вече от 2 дни, но сякаш повече му помага английският вариант на Лефакс - Инфакол.
Хълцането е всеки ден по няколко пъти, не съм засичала колко точно. Гледам да му давам да суче веднага след като се разхълца, иначе се ядосва 🤭
Започна да връща и по малко мляко, гледам поне 20 минути да го държа на рамо след храна и той започва да заспива така.
В корема ми хълцаше поне по 4 пъти на ден, нещо съвсем нормално, все пак все още се развиват.
Сега мисля да поръчам и коланче за загряване на коремчето, че много го мъчат тези газове. Пръцка си често, но сякаш не достатъчно.
Ака поне по 5 пъти на ден, понякога и повече.
Някой да е ползвал коланче? Има ли ефект?
И вярно ли е, че при момченцата коликите са по-силно изразени?
С какво се лекувахте и двамата пт млечницата?