Номинации за Муньо - 2007

• 107 481
  • 541
  •   1
Отговори
# 105
Тази тема ме уби.... Записвам се да я следя.

# 106
  • София
Не знам за тук ли е тази случка, но ще я разкажа:
Преди около 4-5 г. наш приятел получава предложение за работа в Германия- търсеха компютърни специалисти. Решават с приятелката му да се оженят и да заминат заедно. Сватбата е в работен  ден. Подписването пообед. Излязохме от работа, за да присъстваме на подписването. После всеки - пак обратно на работа. А младоженците, кумовете и родителското тяло-следобед в ресторантче. До тук - всичко е нормално.
Приятелите на булката и младоженеца бяха поканени вечерта у тях на купон. Отиваме ние-приятелския кръг на младоженеца. Обаче приятелите на булката отишли по-рано.
И какво става:
Влизаме ние в хола и там - една маса с разни мезета и питиета, обаче няма места за нас.
Младоженците ни викат: "В кухнята има салам, луканка, кашкавал, торта, ако някой е гладен да си отреже."
 Shocked   Shocked   Shocked
Булката цяла вечер не си дигна задника от масата. Ние повисяхме малко прави и си тръгнахме. Бяхме направо потресени. Егати ... От тогава тези хора много ни паднаха в очите.  smile3516
Чудно ми е ако ние бяхме първи и бяхме седнали на наредената с мезета и питиета маса, а приятелите на булката бяха дошли след нас, тя дали щеше да си размърда задника или пак щеше да е същото  newsm78
За информация - в кухнята имаше маса, столове, които най-спокойно е можело да се сложат в хола при другите маса и столове. На кухненската маса имаше 1 парче салам, 1 луканка, половин кашкавал, част от тортата. Ножът - мръсен в мивката.
А ние им бяхме взели скъп подарък - понеже заминават в чужбина, нали трябва да е нещо, което да може да вземат със себе си, та затова им взехме 2 еднакви маркови часовника - мъжки и женски за 400 лв на ония пари.
Е какво ще кажете вие?

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 12:03 от Vesika

# 107
Весика, това си го записвам за следващия път като си поканя гости. Ще се намуня с малко винце и ще им оставя бележка какво да си сготвят.

# 108
  • София
Весика, това си го записвам за следващия път като си поканя гости. Ще се намуня с малко винце и ще им оставя бележка какво да си сготвят.
Joy

# 109
  Значи излизаме ние с Мунчо и пием сок -бяхме  студенти .Аз обаче с едри пари и сервитьорката взе само неговите,като се разбрахме да се оправим двамата друг път.След време му давам парите за сока /0.70 стотинки / и той ми вика " Ами ти ми ги върна,ама като ми даваш и тези ще ги взема". #CrazyИ това е човек,който непрекъснато ме сваляше и излизахме често ,като винаги съм си плащала сметките.

# 110
  • Варна
Да изтипосам и аз един муньо, с когото живеех преди да срещна съпруга си. Та-господинът имаше към мен едно сериозно изискване-да успея да сваря боб за един час  Shocked Да не се харчел много ток. Така и не успях...

# 111
Да изтипосам и аз един муньо, с когото живеех преди да срещна съпруга си. Та-господинът имаше към мен едно сериозно изискване-да успея да сваря боб за един час  Shocked Да не се харчел много ток. Така и не успях...

Ти що не му постави условието да изяде цяла порция боб дето е врял само един час  Mr. Green

# 112

Ти що не му постави условието да изяде цяла порция боб дето е врял само един час  Mr. Green

'
 Joy Joy Joy Joy

'Половин куче'  #Crazy  Joy
'Задръжте рестото'  hahaha Joy Joy

Ще ме разсипете от смях  Joy Joy Joy
Аз не познавам такива мъже, направо не е за вярване....

# 113
  • Варна

Мани мани, бях....загубена.
Изискването беше за един час бобът да е сварен. То е ясно, че суров боб нямаше да яде.

Сега се сещам, че си деляхме парите за всичко. Веднъж обаче, той даде един лев повече от мен за тока. Сума време ми опява за тоя лев. И до днес му го дължа, дано не е сложил лихва.  bowuu

# 114
Ама наистина ли му го плати половината куче?  Joy hahaha Joy hahaha

Ми кво да права, платих си го, иначе не щеше да дава развод ooooh!
Ква издръжка, кви 5 лева hahaha
Майка му през цялото време даваше зор апартамента в който живеем ( собственост на родителите ми) да се прехвърли на мое име след сватбата... сигурно са си правили сметката, да си присвоят половината... Money Money Money
Пак добре се отървах Tired

# 115
  • София

'
 Joy Joy Joy Joy

'Половин куче'  #Crazy  Joy
'Задръжте рестото'  hahaha Joy Joy

Ще ме разсипете от смях  Joy Joy Joy
Аз не познавам такива мъже, направо не е за вярване....
Смешно е като го четеш, но е тъжно като ти се случи  Sick

# 116
Ами съвсем скромен случай (някои от споделените срещи с вида Муньо направо ме хвърлиха в потрес): първа среща с Муньо, разходка и въпрос: Искаш ли да ти купя цвете?  #Crazy

# 117
Сигурна съм,че е така dioni....Но тази тема е пусната,за да се посмеем...Ако не беше,щяхме да сме в 'ДиС' подфорум.

# 118
# 119
Един случай разказан ми от моя добра приятелка. Та ходи тя две години с един муньо но след известно време тя се разделя с него щото оня муньо и половина. През това време си разменят подаръци. Тя му прави доста скъпи подаръци а той главно бельо пижамки жартиери парфюмчета. Та както и да е една вечер в 22.30ч. вечерта се звъни на вратата и муньо с един приятел носи чувал /истински чувал от големите за смет/ и казва "дойдох да си взема някой неща щото ще ме е яд някой друг да ги съблича".  #Crazy #Crazy Приятелката му извадила всички прашки сутиени и така нататък да си ги носи с здраве. Laughing Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт