⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 909
  • 579
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Скрит текст:
Ники получава winner's edit от половината шоу. Малко плоско.
Че той си е спортист, а и явно доста обича да се състезава. Кой да го бие на игрите? 😀Рапърчето с коремче или Чефо, който все много плямпа, но накрая една лодка не може да надуе? Мисля, че просто Ники е много по-добър от всички останали мъже в тези игри. Но пък подозирам, че от продукцията може да са подсказала идеята на Ники и Джулия да си дадат един път апартамента на Чефо и Ванеса. За да снимат и тях там.

Нямам предвид най-силен в игрите, а геройски и излъскан образ, лишен от всякакви недостатъци. Похват в риалитито. Такива хора няма в реалния живот.

Аз продължавам да твърдя, че са двойка само за предаването. Гушнаха се, защото са видяли заедно на средството за изтезание. В такива моменти и най-големите врагове ще се прегърнат.

# 91
Ааа, ясно. За излъскан образ не знам, всеки вижда различно. Аз видях недостатъци в него в началото, докато беше с Ивелина - скован, не общуваше добре с нея, малко дърварски се държеше. Беше доста скучен и безинтересен, поне това, което са показали. Определено не е някой приказливец, дори се чудех защо изобщо е там. Мислех си, че само заради едната хубост са го взели. А той сега показа друга част от себе си и много ме изненада. Супер положителен човек, много дисциплиниран, осъзнат, лишен от абсолютно всякаква злоба. Бори се винаги докрай, супер възпитан. Рядко виждам такива хора по риалититата, където все се залага на шок, скандал, пошлост, силикон и анаболни мускули. А Ники е толкова позитивен, искрен и добре възпитан, че чак не мога да повярвам. Много ме изненадаха в това шоу.

Скрит текст:
Ники получава winner's edit от половината шоу. Малко плоско.
Че той си е спортист, а и явно доста обича да се състезава. Кой да го бие на игрите? 😀Рапърчето с коремче или Чефо, който все много плямпа, но накрая една лодка не може да надуе? Мисля, че просто Ники е много по-добър от всички останали мъже в тези игри. Но пък подозирам, че от продукцията може да са подсказала идеята на Ники и Джулия да си дадат един път апартамента на Чефо и Ванеса. За да снимат и тях там.

Нямам предвид най-силен в игрите, а геройски и излъскан образ, лишен от всякакви недостатъци. Похват в риалитито. Такива хора няма в реалния живот.

Аз продължавам да твърдя, че са двойка само за предаването. Гушнаха се, защото са видяли заедно на средството за изтезание. В такива моменти и най-големите врагове ще се прегърнат.

# 92
  • България
Скучен и безинтересен не са негативни черти. Николай е бил нарочно орязан в първата половина, за да блесне във втората с все сила, защото отива на финал. Други, които стигат финал също се излъчват стабилно по принцип.

Аз не бих вярвала на участници в риалити, които се стремят да се покажат като бели и добри. Веднъж не са дали личните разговори на Николай с Марсел, с който бяха големи другари, а виждаме многократно Масурски как обсъжда различни жени. Освен това Ники написа сърцераздирателен пост за Марсел, което ме навежда на мисълта, че Николай е кух, с лоша преценка за хората и имат сходства с Марсел.

# 93
Ники само спечели от това реалити. Очаквам освен любов да получи и много покани за лице на известни мъжки брандове. Не е за подценяване положителния образ ,който изгради.

# 94
Скучен и безинтересен не са негативни черти. Николай е бил нарочно орязан в първата половина, за да блесне във втората с все сила, защото отива на финал.
Според мен всичко скучно е орязано, надали някой ще ги гледа, ако говорят за времето или някакви несъществени неща. Ако е казал или направил нещо много интересно или пък скандално, лошо, никое риалити няма да се лиши от това. В подкасти на различни риалитита всички обясняват, че водят разговори по много часове, но се излъчва изключително малко. Все пак не е Биг Брадър, то и там вече не излъчват всичко, няма време. Да е в Ергена (не любов в рая, а нормалния ерген), тогава знаеш кой е главният герой и той си остава такъв до края. Но в такива предавания с много двойки дълбоко се съмнявам, че от самото начало се знае кой как ще се развие и кой ще стигне до финала.

# 95
На мене си ми харесва шоуто. Първия сезон го бях загледала, но после ми се наложи да замина в чужбина за няколко седмици и като се върнах, не ми се наваксваше с епизодите. Тази година участниците определено ми допадат повече. Леко ми върви гледането.
Ники и Джулия много ги харесвам. Особено Джулия. Редовно си гласувам за тях. Дори Чефо вече ми е поносим. 😁

# 96
Прекалено много хора мразят Николай и Джулия и няма да е "политкоректно" да ги оставят да победят.
Чефо и Ванеса ще са най-добрият избор.

Как реши, че ги мразят хората?
Нали виждаш нашите анкети тук?
Огромно предимство за Джулия и Ники пред Ванеса и Чефо. Останалите все едно не съществуват.
Във Фейсбук групата е същото. Там също гласуват додтс хора като тук и Джулия и Ники печелят анкетите със смазващо предимство.

Хахаха, като видях първото горе, че хората били мразели Дж и Ники, бях сигурна, че е Ариел - само тя ги мрази. И не си признава, че е (приятелка на) Ивелина SmileSmileSmile

Много ясно, че са любимци на всички, толкова си подхождат и такива характери. Млади хора, които устояват на психоатаката всеки ден в това предаване от двете змии, дето само съскат по тях ама и номера им правят и какво ли не. Много е трудно да не се скапеш психически в такава среда.

А за играта, респект и за двете двойки. Умът ми не може да го побере това - 4 и 20 мин. В никоя игра от други формати не е имало такова висене за издръжливост.

Ники и Джули, да не ви пука, супер сте.

# 97
Скучен и безинтересен не са негативни черти. Николай е бил нарочно орязан в първата половина, за да блесне във втората с все сила, защото отива на финал. Други, които стигат финал също се излъчват стабилно по принцип.

Аз не бих вярвала на участници в риалити, които се стремят да се покажат като бели и добри. Веднъж не са дали личните разговори на Николай с Марсел, с който бяха големи другари, а виждаме многократно Масурски как обсъжда различни жени. Освен това Ники написа сърцераздирателен пост за Марсел, което ме навежда на мисълта, че Николай е кух, с лоша преценка за хората и имат сходства с Марсел.
Както някъде по-рано споменах,въпреки очевидните недостатъци,които Марсел има,има нещо в него,което хващам и  го отличава от другите (поне в моите очи)подобни типажи като неговия,с които (заслужено и незаслужено)страничния наблюдател го оприличава.Може би Ники ,да е уловил нещо,което да не е видимо за голяма част от хората,или както и ти кажа  да е баси актьора,който се е сдужил с Марсел,защото поделят някои негативни черти помежду си .Наречи ме наивна,но аз съм по скоро за първата опция.Това което каза е логично и със сигурност си прави,но моите  впечатления са,че добрите герои не са толкова интересни(особено пък тук,където,ако си пълен простак ще си номер едно).Трябва наратива да е изпипан от а до я,че да успееш задържишиш интереса на зрителя върху тази персона,която очевидно опитваш да пробуташ.

# 98
Леле, и мен ме изненада това промо. Харесвам много и двете двойки, но някак не усещам страстта между Джулката и Ники....или се притесняват от камерите, не знам, но нещо сдържани ми изглеждат. Чефо и Ванеса са по- привлечени за мен. Много грозно висеше силикона на Ванеса  по време на играта...защо бе, момиче

# 99
Нямам търпение за епизода довечера...
Не мога да повярвам какво може да се случи. Ако наистина ники се събере с Ивелина може ДиК да се обяви за турски сериал
Ако в нощната игра бяха оставили само мъжете да се борят е дпгава масура щеше да умре на въжетата, но нямаше да се пусне
Много гнусно мъжленче, радвам се че жени се отърва от него

# 100
  • София
Не виждам в програмата да има епизод довечера.

# 101
  • В Града на липите
Ако наистина ники се събере с Ивелина може ДиК да се обяви за турски сериал
Ники ще се събере с Ивелина само в нейните сънища Grinning
Сценаристите нарочно са разцъкали сценария, че интригите вече поомръзнаха и си трябва една хубава драма преди финала. Вероятно ще е някакво спречкване, те още се опознават и напасват. Предполагам че и камерите ги притесняват, затова са малко по-въздържани отколкото Ванеса и Чефо, които и като характери са по-разкрепостени. Чух че и при тази двойка са вкарали леко напрежение Grinning той нещо за нагон ли говореше, за либиДо ли... не запомних Grinning
Хармоничните двойки не са благодатни за сценаристите, колкото и да ги харесва драгия зрител в един момент стават малко скучни а трябва да се пълнят с нещо тия епизоди.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 14:34 от hrissi_sz

# 102
Финала кога е?
Сигурно е коментирано, но съм пропуснала

# 103
Финалът е на 19-ти, не са обявили дали ще се предава на живо.

Туджаров няколко пъти в НадкасТ спомена, че познава Ники и бил точно такъв, отдаде го на израстването му в Барселона, склонна съм да му вярвам.

# 104
[/quote]

Явно не си видяла тук спойлера ,че са ги видяли в дискотека на морето,а и имаха общ лайв в тик ток.Което само по себе си не е гаранция 100 про,но на мен не ми трябват още доказателства.Тези неща си личат по погледи,поведение и език на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт