Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 83 358
  • 487
  •   36
Отговори
# 465
Точно пък от Алекс не съм си представяла, че ще падне.. и въобще, че Алекс стига толкова далеч.

# 466
Точно пък от Алекс не съм си представяла, че ще падне.. и въобще, че Алекс стига толкова далеч.
Няма и да се учудя, ако продукцията реши да "бутне" някого – винаги може да стане така. Видели сме го и в предишните сезони – с Алекса, както и с високата Виктория от сезон 4. Могат да дадат някой пъзел на Калин, и да го закопаят например, или ако става дума за полуфинал, тогава е съвсем възможно Алекс да си взел някакво предимство или нещо такова.

# 467
  • Stockholm
Трейтърс
Бачорски при Иван и Андрей хвърли голям спойлер без да се усети. В амбицията си да се направи на най- великия, каза че винаги мисли 10 хода напред. И в Трейтърс знаел от първия ден как ще завърши предаването и си следвал целта без да се отклонява.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 11:12 от silsto

# 468
Тоест е на финал? Така ли го разбираш ти?

Трейтърс
Бачорски при Иван и Андрей хвърли голям жокер без да се усети. В амбицията си да се направи на най- великия, каза че винаги мисли 10 хода напред. И в Трейтърс знаел от първия ден как ще завърши предаването и си следвал целта без да се отклонява.

# 469
Трейтърс
Бачорски при Иван и Андрей хвърли голям жокер без да се усети. В амбицията си да се направи на най- великия, каза че винаги мисли 10 хода напред. И в Трейтърс знаел от първия ден как ще завърши предаването и си следвал целта без да се отклонява.

Само дето в тази игра няма начин да знаеш как ще завърши следващия ден, камо ли финала. Много му се иска на Бачорски. То се вижда и от излъчените 4 епизода, че досега сто пъти си смени тактиката и играе според ситуацията.

# 470
ИВ

Николай Бенковски (тренирал при Д&М) не е последван от никого от участниците в ИВ (изключвам треньора му), тъй че очаквам жълтите да си загубят залога.

# 471
  • Stockholm
Тоест е на финал? Така ли го разбираш ти?

Трейтърс

Да, разбирам го, че е на финал. Но понеже е популист и дава всичко, за да е харесван, истински нарцисист, е възможно да направи някой благороден ход, например да си дари наградата. Много е самодоволен във всички свои изяви.

# 472
Ако е някакъв такъв световен уникум, по-скоро си мисля, че може сам да се откаже, тоест театрално да се саморазкрие и самодисквалифицира.

# 473
Ако е някакъв такъв световен уникум, по-скоро си мисля, че може сам да се откаже, тоест театрално да се саморазкрие и самодисквалифицира.
Надявам се да не е така - практически това значи, че побеждава, а ми е най-неприятният участник.

# 474
Жълтата преса споменава двама финалисти/победители:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Eva-Veselinova-s-golem … predateli-2723931

# 475
  • Stockholm
Ако това е истина, ВенцИто е следващият поканен предател.  А Ева се е изявила като яка цивилка Joy

И още
Жълтата преса посочва Ева за победител Joy
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21287178

Ще има много спекулации, но аз вярвам на спойлерите, които самите участници неволно изпускат.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 16:16 от silsto

# 476
Защо? Според мен се визира групова победа на няколко праведни - нещо, което вече се спомена в тази тема няколко пъти. Аз дълбоко не вярвам, че Бачорски ще е на финал.

# 477
Като нищо Венци ще е на финал. Има вид на много наивен и не е заплаха нито за предателите, нито пък праведните ще се усъмнят в него. А нямаше ли и от някъде другаде спойлер, че една от победителките е жена? Логично е да става въпрос за Ева, Венци + евентуално още някой праведен.

# 478
Ева, Венци и Бачорски на финал....
Не ми харесва много, ако е истина.

# 479
Ева, Венци и Бачорски на финал....
Не ми харесва много, ако е истина.

Трейтърс

Накрая могат да спечелят или само предатели или само праведни. Така че дори да са в тази комбинация на финал, всеки от тях може да е спечелил сам или с някой друг.

Ще видим, засега не харесвам играта на Бачорски, не ми се струва нито толкова умна игра, нито нещо уау, даже напротив.

Надявам се да не е той победителят, но ако е, ще приема, че си го е заслужил все пак.

Общи условия

Активация на акаунт