Описваш едни съвсем разбити отношения. Мъжът ти определено следва поведение на наказание чрез мълчание, което говори, за човек, който очаква подчинение и човек, който не може да решава проблеми. Съпругът ти бяга от проблема като ти мълчи, като се изнася … за това дали може да поправи личните ви взаимоотношения е сииииилно съмнително.
От друга страна оставам с впечатлението за една жена, която се е водела и е слушкала и в един момент е спряла да слушка. Заинатила се е малко, започнала е да не си мълчи, но все пак се тревожи кой “ще я вземе”.
Мисля, че нашите съвети са малко “на чужд гръб 100 тояги”.
Аз не се наемам да давам никакви съвети. Единственото, което предлагам е първо да прецениш дали изобщо ако изискаш промяна от мъжа ти той е способен на такава в името на брака ви. И наистина да напишеш всички плюсове и минуси на това да останеш в този брак и всички плюсове и минуси ако се разведеш. Загубените 10 години не са съвсем загубени - имаш си детенце.
Годините, които идват са много по-важни и аз ти пожелавам на теб и детето да ги изживеете по възможно най-добрият начин. Успех и дано вземеш най-доброто решение.