КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 23 908
  • 446
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Малей, Пъдев е роден за счетоводител (Милица - не). Като престане в театъра и киното, да вземе да си отвори счетоводна кантора (със сестрите си) Simple Smile.

Народе, до идния оригинален премиерен епизод (в петъка?), пак е повече от пародията ИВ.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 10:13 от EmBrother

# 31
  • у нас
Пъдев смята във въздуха.
Много се смях, големи капии са всички.

# 32
  • България
Сметките са лесни.

Противно на очакванията ми епизодът с братя Аргирови беше забавен.

# 33
  • София
Той и предишният с тях беше забавен.

# 34
Единият от Аргирови се закани:

"Като умра,няма да спя с теб!" Laughing

Обаче Милица греши като предполага,че пенсионера ударил я каратистки с ръка по гърлото е бивш военен. Военен никога не би постъпил така...

# 35
Единият от Аргирови се закани:

"Като умра,няма да спя с теб!" Laughing

Обаче Милица греши като предполага,че пенсионера ударил я каратистки с ръка по гърлото е бивш военен. Военен никога не би постъпил така...
Той каза, че някаква жена му е казала така:
И да умрА, няма с теб да спА...

# 36
Дано довечера е хубав епизод, с тия братя ми втръсна.

# 37
  • София
И никой не е драснал ни ред?!?
За мен беше хубав епизод (трябва да се наслаждаваме на едва 2 пъти седмичното удоволствие) - и както е казано във футбола: разделиха си по едно полувреме. Но крайният резултат е за Пъдеви.
В последния на последните - и аз бях за грешната година (отг.В) - защото сборът от цифрите единствено беше четно число. Явно не съм запомнил, че трябва да се дели на 4, а не просто да е четно.

# 38
Тоя последния въпрос не беше много труден, но времето беше кратко.. ако разликата между две от годините е кратна на 4, значи отпадат (защото се търси една високосна година, а не две) т.е няма как 2082 и 2126 (+44) да са верни.. остава 2104

# 39
И никой не е драснал ни ред?!?
Еми.. Игри на волята върви баш от 20.00; Аз гледам Кой да знае на другия ден (през деня).

# 40
  • у нас
Аз го хванах почти накрая епизода. На последния въпрос и аз бях за отговор В.

# 41
имаше мач на левски Grinning ще го гледам на запис

# 42
  • България
Писала съм алгоритъм на упражнение за последния въпрос. Трябва да се дели на 4 като първо условие. Учудих се, че Пъдев се издъни.

Интересен въпрос за учения в Италия!

# 43
Сега вече го гледам. Абсолютно елементарен беше въпросът за финал на първата част, за евромонетите.
Изреждат ти три държави, от които две НЕ ползват еврото (РСМ и Великобритания), с какъв акъл Милица маркира Великобритания, при условие, че там си е ... британски паунд? Направо непонятно. Да не говорим, че самата държава се казва "Обединено кралство", защото Великобритания е само големият остров (Англия, Уелс, Шотландия), а всъщност на малкия остров е и Северна Ирландия, част от UK. Тоест и изписването на отговорите е леко сбъркано.

И да, всеизвестно е, че в Еврозоната са 20 държави и отделно има още 6 държави ИЗВЪН ЕС, които ползват еврото: Черна гора, Косово, Андора, Монако, Ватикана и Сан Марино.  Ами значи от трите отговора, които дават, веднага трябваше да маркират Сан Марино, браво на Пъдев/Дюзев в случая..

Реално България ще е 27-ата държава, която ще използва еврото и всъщност 21-ата в Еврозоната.

# 44
  • България
Не е всеизвестно кой каква валута използва. Аз не знам.

Ако човек не пътува постоянно из Европа няма да има представа.

Общи условия

Активация на акаунт