КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 26 861
  • 501
  •   1
Отговори
# 135
Имаше въпрос и отговор за англичанин,който сам се освободил от затвора изпращайки имейл до служителите на затвора. Което обаче мисля,че технически е невъзможно...

# 136
  • София
Ще се изненадате кои са партньорите на Мил/Пъд тази вечер!
Хайде, весела, уютна вечеря на всички с по-доброто предаване и наздраве за праведни и предатели...

Скрит текст:
Гло си изработи заслужено вече едни 300 лв. Бре, ти да видиш колко знае това момиче! Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:18 от EmBrother

# 137
  • у нас
Привет, привет! Този въпрос за ЮА и Европа много ми хареса.
Гло за сладкото ме изненада със знания.

# 138
  • София
Също! (За Гло.)
Изненадва ме, че математ.проблем за дивана не е изследване на Магадански университет (или подобен), който да включва нас - от диваните пред средностатистично ТВ предаване. Simple Smile
За ъгъла съм. Не го знам. (Браво! Тия от ИКЕА знаят ли за тези геометрични терзания?)

Известна Римска катедрала е - т.е. туитването също е мн.подходящо за КДЗ. На пазарния площад е - спокойно може някога там е имало и Публ.дом. И 3-тото също е възможно - понеже е канонична и там са короновали крале - а някога си това е правел дадения папа.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:47 от EmBrother

# 139
  • у нас
Joy Това наистина е голям проблем за диваните. Само, този който не е носил диван по тесни стълбища, той не знае каква гимнастика и главоблъсканица е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Сетих се за любима сцена от Приятели

# 141
  • у нас
Е,  chill.zone, това е много добро. Бях забравила тази сцена.

# 142
  • София
Не е честно! 3 жени и 1 мъж и... Златна топка във футбола.

# 143
  • у нас
Пъдев е спец на футболна тематика, както Милица на тема Фауна. Е, и аз отговорих като Пъдев. Запомнила съм тази информация още като ученичка.

# 144
  • София
Абе, детето ли, баба му ли... Когато у нас имаше все още малко дете - гледахме Семейство Мейзга, Ну Погоди, Пътефил и Филопат, Пантерата, Инспектор Дю Дю и - разбира се - Том и Джери и каквото попаднеше на видео от презокеанските рисувани герои.

# 145
  • Разпиляна във въображението
Много се зарадвах като видях Гло. Точно се сетих за тяхната система на предишното й участие и Пъдев я спомена.

# 146
Абе, детето ли, баба му ли... Когато у нас имаше все още малко дете - гледахме Семейство Мейзга, Ну Погоди, Пътефил и Филопат, Пантерата, Инспектор Дю Дю и - разбира се - Том и Джери и каквото попаднеше на видео от презокеанските рисувани герои.
Джейми и вълшебното фенерче, Доктор Снагълс...

Поздрав за Емо:
Скрит текст:

# 147
  • София
Дизиии, трогнат и усмихнат съм! Имам го целият и по-важното е, че на година-две се пуска у дома по повод и без, накуп за някой и друг час. (А когато е с гости, направо забравят да пият. Simple Smile)

# 148
Ама друго си е БГ дублаж от едно време. Аз тези гласове дори не ги разпознавам (които са в клипчето).

# 149
  • София
(Единият сезон - или "половината серии" ги имам от запис от ТВ на видео от тогава, тъй че са с дублажа от БТ.)

Хубаво начало на седмицата! Групата, да ви се случат само хубавите неща от набелязаните "отгоре" в следващите 7 дни! До утре във Видин. И в петък пак тук.

(В духа на КДЗ ще перифразирам един от тъпите вицове от по-стари времена: Говорят си двама: - Ти това знаеш ли го? - Кое? - Значи не го знаеш. - А ти? - Кое, ааа и аз не го знам.)

Общи условия

Активация на акаунт