9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 8

• 10 075
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Явно пак ни прекараха с лоши учители и тази година. Садулова не стига, че не изпитва на френски, но и пише много ниски оценки, връща 100 урока назад.

# 46
На нас ни харесва Садулова как преподава. Не е изпитвала досега, но би било добре някои неща да са на френски, други на български. Притеснени сме обаче за химията - не знам дали нещо ще научат, а тези, които искат да се профилират с биология и химия - не ми се мисли. Госпожата е младо момиче, което непрекъснато в коридорите се снимало в снапчат и инстаграм с филтри. Не е сериозно това, а в час не ги "грабва" с нищо, като я питат нещо - започва да прелиства учебника, за да им отговори...

# 47
Явно пак ни прекараха с лоши учители и тази година. Садулова не стига, че не изпитва на френски, но и пише много ниски оценки, връща 100 урока назад.
Не се притеснявайте и на френски ще изпитва. Сандулова е строга и да, иска да се учи. С четене отгоре-отгоре не става. Ако си мислите, че в 9-ти е трудно, изчакайте 10-ти.
Съвет: Децата вече са големи, оставете ги да дерзаят сами, оценките не са най-важното (виж депутатите и “успелите”).

# 48
Някой знае ли защо на децата им е забранено да ходят на двора на гимназията?

# 49
  • София
Моят каза, че било забранено, но не знаел защо. Знаел го още от както е там, т.е. от преди 2 години .... аз го научавам за първи път, но вече нищо не може да ме учуди.

# 50
  • София
И аз сега разбрах. Обикновено училищният двор е основно място за социализация на децата. Мен пък все нещо успява да ме учуди в тази гимназия и все в негативен смисъл.

# 51
Нкой знае ли дали във ФЕГ има медицинска сестра?

# 52
Нкой знае ли дали във ФЕГ има медицинска сестра?

Да. Има.

# 53
  • София
Мацки, има ли къде да видя профилите след 10 клас?

# 54
Бел, математика, история, география, химия, физика, биология, ит, философия. Това се предлага, но се формира група само ако има над 12 (не съм 100% сигурна дали беше 12 или 15) желаещи.
Двата езика са си задължителни профили. Горното е за другите 2 профила.

# 55
  • София
Благодаря, Мария!

# 56
Здравейте, някой има ли идея защо изчезна фейсбук страницата на гимназията? Вместо да я активизират, я махнаха напълно...

# 57
  • София
Може да правят нова (предполагам), тъй като на родителската в началото на годината класната каза, че щяло да има и нов сайт. Преди виждах две страници, сега ми е останала само тази активна - https://www.facebook.com/devetafrenska

# 58
Аз тази страница дори не я знаех, а гледам, че е доста активна. Няма да е зле да оправят сайта. Към момента не дава много информация.
Отново да подпитам, никой ли не знае какво налага забраната за излизане в двора на гимназията? Вместо да висят по улицата и ъглите от външна страна, не е ли по-логично да си използват двора!

# 59
На нас ни харесва Садулова как преподава. Не е изпитвала досега, но би било добре някои неща да са на френски, други на български. Притеснени сме обаче за химията - не знам дали нещо ще научат, а тези, които искат да се профилират с биология и химия - не ми се мисли. Госпожата е младо момиче, което непрекъснато в коридорите се снимало в снапчат и инстаграм с филтри. Не е сериозно това, а в час не ги "грабва" с нищо, като я питат нещо - започва да прелиства учебника, за да им отговори...

Бихте ли казали, коя е госпожата по химия, както и в кой клас сте? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт