Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 2 970
  • 65
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Пяната на John Frieda не е лоша. Води се за обем и не втвърдява много.

# 46
Фрау, дори вдигнати цените при вас са доста по-добри. Тук в България гледам, че Фа са от 5лв. нагоре…

# 47
  • Пловдив
Има нови талони в dm app.

# 48
Дами, каква е разликата между тези два коректора?
Лореал Инфалибъл ми е един от предпочитаните фон дьо тени и искам да го допълня с коректор.

На мен това ми е любимият коректор. Да, доста е плътен, понякога го ползвам вместо фон дьо тен, прикрива всичко. Нова и стара опаковка.

# 49
Азара, виж нещо от серията "8 секунди" - много ме спасяват, когато нямам никакво време. А след душ използвам кремове, които не се измиват. Наскоро си купих следните и съм доволна:

Скрит текст:

# 50
Аз ползвам на Hair company https://elibeauty.bg/hair-company/hair-company-inimitable-care-i … ating-cream-serum серума е като олио, но много по-леко. Не е баш дрогерийно, но на намаления и с промоции съм хващала хубави оферти.

# 51
Dm се излагат с тези 10 процентни талони вече ...

# 52
Е, има и 2 талона, различни от тези за 10 %, но не съм доволна, само 4 талона.

# 53
На тая инфлация и заплати ..ни се иска нещо по така ..поне да си заслужава

# 54
В Лили има доста по-добри цени на някои продукти. Намаленията за 10% са направо нищожни.
Тази година за черния петък пак ли ще даряват, вместо да има намаления?

# 55
  • Пловдив
Рано е да се каже Wink

# 56
Не си спомням DM някога да са имали намаления за ЧП, обаче помня оня на Лили с 50%. Голям екшън беше.

# 57
Може би 2018/2019 последно да са имали черен петък, 20% пускаха тогава за ненамалени продукти. Със сигурност беше преди Ковид, после започнаха с трайно изгодно.
Лили и аз го помня, едва си прибрах двата кашона от Спиди Sweat Smile

# 58
  • София
Кога е било, я обадете условията, да имам предвид.

# 59
Големият ЧП на Лили беше 2021, тогава по спомен всичко беше на -50%. Имаше ограничения в бройките, но пък можеше да пуснеш колкото си искаш поръчки. Още имам боя за коса от онова време. Проблемът беше, че не можаха да обработят всичко, заради големия наплив. Имаше неизпълнени количества, обезщетяваха с някакви талони, които да се ползват януари, щото някои поръчки до Коледа ги бавиха, че и след това.
През 2022 имаше "купи 2 на цената на 1" за определени продукти, тогава си бях поръчала бб крем на Миша и серуми на Skincyclopedia.
Оттогава не си спомням да е имало нещо смислено, може би е било -15% , щом не съм пускала поръчка за ЧП.

Общи условия

Активация на акаунт