Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 17 118
  • 283
  •   3
Отговори
# 270
  • София
Благодаря за идеята. С кърпа знам, че ако минеш, се маха бялото. И наистина е така, но не знам струва ли си упражнението всеки път. Все пак още два ме чакат, от които знам, че съм доволна.

Ползвам рядко, нямам сърбеж, макар да съм с доста дух скалп. Но от няколко години се къпя само с лечебен шампоан, който определено ми държи скалпа чист. Преди имаше моменти, в които можеха цели люспички да отлепя, ако се заровя. Също така, не ползвам вече clarifying шампоани, защото единствено ми пресушават дължините, не усещам скалпа си по- чист.

Днес в Дъглас случайно попаднах на Милани ружовете. Много ми хареса 03 Berry Amore. В момента изглежда точно коралов, без да е прекалено топъл и както изглеждаше Luminoso едно време (сега е по- оранжев според мен).

# 271
  • София
The Catcher in the Rye, кой лечебен шампоан ползваш?

# 272
Аз съм със себореен дерматит и не ми дразни скалпа. Като цяло гледам и рядко да го използвам, само когато наистина спешно ми се налага. Редувам шампоана Vichy Dercos и Balea ultra sensitive. Ако някой има същия проблем ги препоръчвам! 🙌🏻

# 273
  • София
Аз съм със себореен дерматит и не ми дразни скалпа. Като цяло гледам и рядко да го използвам, само когато наистина спешно ми се налага. Редувам шампоана Vichy Dercos и Balea ultra sensitive. Ако някой има същия проблем ги препоръчвам! 🙌🏻
Със същия проблем съм, но Vichy не ми допадат. Ползвам Aveda, Uriage и Dermedic като ги редувам. От време на време и дрогерийните на Gliss - те не ми дразнят скалпа..

# 274
  • София
Този, Шоколадке. Но не знам как би се отразил на здрава коса. Мия я само с него, веднъж месечно със сапун на Dove и понякога твърд шампоан на Lush, но него по- скоро по екскурзии.

# 275
Аз след като напръскам сух шампоан изчаквам малко и като разнеса из косата с пръсти, се маха, иначе знам, че със сешоар.
Понякога нанасям вечер, но не го разнасям.
Не съм имала проблеми със скалпа, но по възможност избягвам сухия шампоан, за да не си докарам такива.

# 276
  • София
Този, Шоколадке. Но не знам как би се отразил на здрава коса. Мия я само с него, веднъж месечно със сапун на Dove и понякога твърд шампоан на Lush, но него по- скоро по екскурзии.

Благодаря! Мисля, че го бях купила, но така и не му дадох шанс. Ще взема да го "изровя" из запасите Grinning

# 277
Този е и моят редовен. Редувам със синия. Потвърждавам, че да най- добрите, които съм ползвала. Аз съм от недоволните от Батист.

И аз се подписвам под всички твърдения тук.

Но определено много съм разредила употребата на сух шампоан, я ми се събира веднъж на 2 седмици, я не. И обикновено точно след това използвам дълбокопочистващ шампоан.

Аз да кажа, че най-накрая видях ДМ със зареден течен сапун с пистакио и ванилия. Ами... абсолютно мога да мина без него, ужасно скучен аромат, чиста ванилия си е, при това въобще не е yummy. Чудех се защо нямат и душгел, понеже за мен поне неговият аромат е значително по-важен от този на течния ми сапун, ама... няма ядове, не страдам. Много по-готини ванилии има, включително този вариант на Палмолив.

Изненадана съм, обикновено много харесвам ароматите на Балеа, включително сегашните им детски с феичка, тюленче и калинка са готинки.

Наруших си малко no buy на категория leave in и си взех спрея от серия Mystic Oil за суха коса. Лимитка е, та се притесних Grinning Ароматът е чудесен, стилен, а съставът си е направо идеален (особено предвид цената). В серията има още шампоан, балсам, лийв ин под формата на крем и финиш спрей, уж за блясък, но на примависта гледам видеа, че идвал слабичък.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 13:07 от Ironfeather

# 278
Бих взела продукти от тази серия ако ми попаднат.

# 279
  • София
Това ли беше серията, която мирише на Извънземното. Grinning

# 280
  • Deutschland
Не, серията с аромат на Alien е под друго име Oriental magic.

# 281
И аз използвам шампоаните на Dercos – наистина спасяват положението. Но не мога да ползвам сух шампоан повече от два-три пъти в месеца. Прибягвам до него само в краен случай, защото после ме сърби целият скалп, а и много бързо се запушват порите на кожата на главата

# 282
  • Сливен
за сух шампоан съм най-доволна от сензитива на балеа,с чувствителен скалп съм ,с него нямам проблем.

# 283
  • Sofia
Аз също съм със себореен дерматит. Много чувствителен скалп и пъпчици/ранички по скалпа вероятно заради дерматита (това само като се обостри). От много време не съм и като цяло много рядко съм ползвала сухи шампоани. Взех си една малка опаковка от Sensitive на Balea да пробвам за в крайни случаи, но като цяло обмислям да го ползвам много рядко. Все още не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт