Мартчета 2026 (Тема 2)

• 11 345
  • 389
  •   2
Отговори
# 375
Аз май съм +1кг. за сега в 19г.с + 4 дни.

# 376
Аз съм в 22г.с и съм + 4,5 кг.
Връщам се от ФМ, бебка е добре, всичко се развива нормално, потвърден е пола на 100% 😁
И понеже споделих пред Марков за кръвното ми каза след 6 седмици да отида и на третата ФМ.

# 377
Колко килограма сте качили, момичета? Аз съм 19седм.+5, и съм качила 5кг.

в 22 седмица + 2 дни - днес се премерих и съм +8 кг Flushed храня се разнообразно и здравословно, пия по 2,5-3 литра вода дневно, имам движение, но килограмите си вървят нагоре...

# 378
Колко килограма сте качили, момичета? Аз съм 19седм.+5, и съм качила 5кг.

Аз доста съм качила - 23 г.с. 11кг. Изследванията ми са много добре за сега (вкл. кръвно и глюкоза).
Честно казано, не ям боклуци, просто количеството, което поглъщам е голямо. И малко сладко за десерт или банан 1 път дневно.
Стига бебчето да е наред, ще го мисля след кърмене това с килограмите. За сега се чувствам добре и се харесвам как изглеждам :Д

# 379
аз съм 20г.с. +2 и от самото начало съм качила 5кг, с първата бременност бях качила 14кг., като се прибрах от болницата бях +5,6кг и за няма и два месеца и те заминаха 🤣

# 380
аз съм 20г.с. +2 и от самото начало съм качила 5кг, с първата бременност бях качила 14кг., като се прибрах от болницата бях +5,6кг и за няма и два месеца и те заминаха 🤣
Същата история беше и при мен, качих общо около 13, оставих в болницата 9. Другите килограми покрай целия стрес с новородено вкъщи, недоспиване и прочие, свалих и тях набързо.

# 381
Аз засега съм +3кг в 19+2г.с.  Обаче нещо пак доста ми се засили апетита, особено за сладко и трябва да се огранича малко. С предишната бременност качих малко над 20кг и с последвалото кърмене... Тъкмо бях почти си върнала кг преди бременността, оставаха ми 3 и.. Пак забременях.😁 За жалост никога не съм сваляла лесно кг, въпреки че спортувам и се храня здравословно през повечето време.

# 382
Ozone/Baby.bg пуснаха черния петък днес.

# 383
Комсед ще имат уикенда 30%

# 384
Ozone/Baby.bg пуснаха черния петък днес.
И този черен петък там е измама, точно преди него си напоръчвах неща много по-евтини, отколкото са в момента, в момента са увеличили дори цените.

# 385
И аз съм + 10 кг.в 20 г.с. Доктора ми каза да се движа повече и сега всеки ден съм на разходка. Все още се притенявам, че не усещам добре бебка. Вярно е, че съм с предна плацента и усещанията се притъпяват. Освен това, на последна ЖК бебка беше с краката надолу и с глава на пъпа ми. Но като чуя други майчета как се хвалят с ритничета вече, аз започвам да се шашкам, че при моето бебче нещо не е наред.

# 386
И аз съм + 10 кг.в 20 г.с. Доктора ми каза да се движа повече и сега всеки ден съм на разходка. Все още се притенявам, че не усещам добре бебка. Вярно е, че съм с предна плацента и усещанията се притъпяват. Освен това, на последна ЖК бебка беше с краката надолу и с глава на пъпа ми. Но като чуя други майчета как се хвалят с ритничета вече, аз започвам да се шашкам, че при моето бебче нещо не е наред.
Всичко е наред, особено, ако ти е първа бременност, не се шашкай, след още 2-3 седмици ще почнеш да усещаш хубаво бебчето, а и както каза си с предна плацента, моята също е с предно предлежание, но е в дясно, а не точно на коремната стена, съответно в ляво и централно усещам ритничета, в дясно обаче, където е плацентата не усещам все още хубаво.

# 387
Благодаря за отговора ! Да, първа бременност ми е. Нямам търпение другата седмица да отида на ФМ и да чуя какво ще каже лекаря.

# 388
Аз съм в 19+6 и също все още не усещам движения, миналата седмица ми се стори, но не съм много сигурна. Също съм с предна плацента. Доколкото четох, при първа бременност с предна плацента движения могат да се усетят чак към 22-24 г.с.. Мои приятелки с предна също ми споделиха, че значително по-късно са усетили ритничета.

# 389
Аз съм с предна плацента и от миналата седмица я усещам съвсем ясно. В 22 г.с. съм.

Общи условия

Активация на акаунт