Мартчета 2026 (Тема 2)

• 2 539
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Моят син не ходи на ясла, на година и половина е, засега планът е да ги гледам и двамата поне до септември догодина. Нямаме помощ и се надявам да се справим.

# 46
Ще си ходят. Най-малкото синът ми е четвърта група и ще има събития покрай края на учебната година. Дъщеря ми е първа, но щом единият ходи, важи и за другия. Лятото също спорадично ще посещават на някакъв олекотен режим, както успея, но иначе какво ще ги правя всички? Още повече, че няма да спирам да работя, защото захванахме страничен проект. По цял ден съм сама, докато се върне мъжа ми. Ако не ходят на градина, просто няма да оживея.

# 47
Аз дори възнамерявам скоро да я пусна на ясла, за да свиква. Като се роди бебето ще я спра за две /три седмици, но това в.случай,че не боледува много. Ще видим как ще е, но с 2 вкъщи не мисля,че ще оцелея.😁

# 48
Добре, че моята щерка е 3-ти клас 😁 че даже и ще помага 😁 иначе тя като цяло ми беше здраво дете в градината..един два пъти ми се е разболявала в година:) сега да чукам на дърво, същото е Simple Smile та се надявам и бебето да е така 😁 направо сте герои всички с малките деца, чакащи второ/трето 😊

# 49
И ние сме в чуденка по този въпрос и по-скоро ще го мислим в движение, плановете са ми да я спра от детска от март докъм май-юни, ще видим обаче, като цяло каката ми е послушна и разбрана, тогава ще е на 3г и 6м., та си мисля, че няма да е толкова зле да съм с 2 деца вкъщи, може би дори ще помага.

# 50
Оплаквам се, че се опитвам да си запиша час за втората ФМ в МЦ Марковс и никой не вдига телефона. Grinning Миналия път ми върнаха обаждане минута след като ги търсих, днес втори път звъня и отсреща никой...

Въпрос към момичетата с втора бременност. През цялото ли време пиехте фолиева киселина или сте я спряли? Защото на мен АГ ми каза, че ако искам мога да я спирам вече, ако ли не да си я пия и аз не знам как да постъпя.

# 51
Оплаквам се, че се опитвам да си запиша час за втората ФМ в МЦ Марковс и никой не вдига телефона. Grinning Миналия път ми върнаха обаждане минута след като ги търсих, днес втори път звъня и отсреща никой...

Въпрос към момичетата с втора бременност. През цялото ли време пиехте фолиева киселина или сте я спряли? Защото на мен АГ ми каза, че ако искам мога да я спирам вече, ако ли не да си я пия и аз не знам как да постъпя.
Аз пиех само фолиева к-на докъм началото на третия месец, след това си купих витамини Pregnacare и започнах с тях, в тях се съдържа същото количество фолиева к-на. И сега си продължавам с тях до края.

# 52
  • Русе

Привет, Čherries!

Аз си записах часовете както за първата, така и втората ФМ през техният сайт. Няма дори нужда от телефонни разговори. Sweat Smile

П.С. Втората ще ми е на 31.10., когато ще съм 21+4 г.с.

# 53
Mishi_Miel за часовете при Марков записването е само по телефон, а за тази ми се иска да съм при него, но успях най-накрая. Grinning
Всъщност с теб явно сме с еднакъв термин. Аз съм на 03.11. когато ще съм в 22г.с

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:33 от Čherries

# 54
Здравейте,
Записвам се и аз в темата.На 26г. ☺ В 14г.седмица съм , първо дете. Минах феталната и NIPT - всичко изглежда наред. Пожелавам на всички момичета лека бременност !

# 55
Здравейте ,мамчета😊 Втора бременност ми е това и мисля да раждам при Д-р Билчев,клиника Щерев!Някоя мама с пресни наблюдения от доктора?

# 56
Здравейте, очакваме бебенцето ни около 28 март, макар че върви 2-3 дни напред и вече влизам в 14 седмица. Ходих при 2 различни лекарки, едната ми казва момче, а другата момиче. Дали някоя мама, която вече знае пола може да ми съдейства по снимка според вас какъв е полът, защото много се обърквам.

# 57
Не знам кой тук би бил по-компетентен от лекар, извършил образна диагностика... Изчакайте още 2-3 седмици и няма да има колебание.

# 58
Здравейте, очакваме бебенцето ни около 28 март, макар че върви 2-3 дни напред и вече влизам в 14 седмица. Ходих при 2 различни лекарки, едната ми казва момче, а другата момиче. Дали някоя мама, която вече знае пола може да ми съдейства по снимка според вас какъв е полът, защото много се обърквам.
Ако можехме да преценяваме по снимка може би щяхме и ние да работим като АГ-та( в кръга на шегата)😅 Изчакай още 2-3 седмици и вече ще се види с по-голяма точност. Попринцип в тези седмици е рано да се каже и много доктори избягват да казват нещо, въпреки че със сигурност имат подозрения, защото много често стават грешки на този ранен етап, при мен доктора видя в 12+3, но ако не беше пренаталния тест да го потвърди, със сигурност нямаше да се настройвам за определен пол, докато не се потвърди на по-късен етап.

# 59
Аз съм в 17 седмица и още не са ми казали категорично за пол,само предположения за момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт