Мартчета 2026 (Тема 2)

• 2 871
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм 14+5, имам ужасни болки като започне да се "разтяга" всичко, много наподобяващи на менструални, най-вече като хапна нещо, понякога не мога да функционирам, трябва да полегна и да изчакам да мине малко. Ако се уморя много почва едно чувство, че ми тежи бебето/коремът, все едно ще падне, ще се изсипе. И от два ден едни леки бодежи ниско долу. Всичко ми минава, но почвам да се чудя кое е нормално и кое не. Не мога и да се обясня като хората какво чувствам.

# 91
Ами надявам се да са нормални неща😅 по принцип като лежа ми минава, но днес не. От няколко часа ме наболява. Ще пия пак но шпа и магнезий и дано отшуми

# 92
И аз имам болки, но леки и са секундни. Обаче има дни в които са по-чести, а има и такива в които изобщо не усещам, че съм бременна.

Може ли да ми кажете какви чайове мога да пия и с мед или без? Колежката се разболява, а аз тази нощ имах боцкания в гърлото. Липа и шипки мога ли? Иска ми се да започна поне с чай, преди да пия лекарства.

# 93
Не знам за липа и шипки, но може джинджифил, било то с лимон, портокал или каквото са го комбинирали.

Общи условия

Активация на акаунт