Падам си по по-големи мъже? Нормално ли е?

• 3 340
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Няма млади жени за младите мъже е положението, а не обратното.
Младите мъже сами се бутат.

# 46
  • По света и у нас
Спокойно, след 20 години ще се обърне тенденцията...Joy
Точно. Всъщност на 35 някъде се започва с харесването на по-младите мъже... ще караш 3та младост Grinning
Абуто, как да няма мъже бе?? Ти вероятно защото си хетеро и не ги виждаш.

# 47
  • Банско
При толкова красиви, млади и секси мъже, налитате на пръчове!? Не мога да я разбера аз тая мания по дъртото и това е!

# 48
  • По света и у нас
Защото са малки и глупавки още. Като попораснат и приключат с преструването че са зрели жени ще им дойде акъла.

# 49
При толкова красиви, млади и секси мъже, налитате на пръчове!? Не мога да я разбера аз тая мания по дъртото и това е!

Е, увереност, "разбират ги", "вникват им в положението"...

# 50
Преди години и аз съм си харесвала по-големи с 10-15 години от мен, та даже съм имала и отношения с един такъв. Когато си на 18-19 и връстниците ти още не са дорасли, винаги прави впечатление поведението и увереността на по-зрелия мъж. Това минава след още някоя друга годинка. Истината е, че когато аз бях в тези отношения, мирогледите ни тотално не съвпадаха. Аз - амбициозна - ще уча, ще се развивам. Той - вече развит в същата сфера, готов за семейство... Ясно е, че не просъществува. Беше кратко, но си струваше в друг аспект. Smiley

# 51
  • София
За мен до 10г разлика е ок, това ми е максимумът. С моят мъж имаме 6г и ни е много добре. Аз също на 20-25г заглеждах 30-35г. Сега на 30+ се случва повече да отразявам 35-40г, но то и мъжът ми е в тази граница. На въпросът ти защо би се загледала към по-голям - за мен лично разговорите и възгледите ми с тях винаги са съвпадали, за разлика от наборите ми или 1-2г по-големи. Все още имам съученици, които са с акъла си от гимназията де, но това е друга тема.

За трениращите 45-50 и нагоре - ами супер младолики са. Не ви знам в кои зали и фитнеси ходите, но на местата, където ходим с мъжът ми преобладават тази категория мъже и жени и на никой не бихте дали тези години. Просто поддръжката се подценява много, а е важна. Едната треньорка на детето е 50+, на повече от 40г не изглежда. Топ форма, младолико лице, но води много активен и здравословен живот.

# 52
Аз съм имала връзка с момче на моята възраст и с  по-голям Определено с по - големият се чувствах много по -добре,  не знам дали заради годините ,че е по-зрял или просто ми пасна,или си е до човек...а по-младите на мен лично ми се струват незрели,недорасли, "биещи се в гърдите" Ще ми бъде приятно някой да ми пикаже обратното Joy

# 53
Никога не съм харесвала по-възрастни или по-млади мъже.
Плюс/минус 2, до три години ми е максимума.
Може би защото ми е важен социалния контекст и общите колективни спомени. А това са неща, които си вървят с "набора" и съответното поколение.
Не мога да си представя да съм с човек, който не знае какво е да търсиш 2 стотинки, за да се обадиш от улицата на домашен телефон, или да се караш със съседа, че заема дуплекса и не можеш да си ползваш dial up-интернета Smiley

Иначе съм в състояние да оценя и да се възхитя на всеки хубав мъж, или всеки умен мъж, или на всеки стилен мъж, независимо от възрастта. Но да ми захвъркат пеперуди - не мисля.

# 54
  • София
При мен пък е много просто. Не опира до акъл, мироглед, зрялост (на всяка възраст има всякакви по тези параграфи), просто физически никога не са ми допадали по-възрастни Joy А за мен физическото е доста важно. Вярно е, че поддръжката оказва влияние, но все пак възрастта се усеща. Младолик, поддържан за възрастта си, изглежда добре за възрастта си, да, но не е на 20.

# 55
Напълно нормално е, колкото и да се твърди обратното напоследък. Еволюционно заложено е, по големият мъж е по опитен, по улегнал, по стабилен психически или претръпнал, което в един несигурен свят на нашите предци би осигурявал по добре защита и прехрана, което увеличава шансовете за оцеляване на потомството. Просто еволюцията работи така, за това повечето двойки са с няколко години в плюс за мъжа. Сега 10-15 години са малко повече, но в интервала 25-35-40 пак са горе долу едно поколение и не на толкова различни етапи от живота си, така че авторката ако си чете темата, да си хваща някой батко и да не мисли глупости

# 56
Моя братовчедка има съпруг, с 15 години по-възрастен. Тяхната дъщеря казва, че у тях той е детето. Wink
Та, зависи от хората.

# 57
А аз откакто се помня, съм харесвала все по-големи момчета и по-късно мъже. Твърде голямата разлика също не ме е привличала, но надолу не.

Ама то и в началото как надолу - те тези момчета са някакви пълни дечковци. Това ми мнение за тях си остана и досега, пък каквито и ще тела да вадят, дипломи и коли.

Макар че съм категорична за това, че хората остаряваме с различна скорост, тоест едни са по-младолики, други се състаряват по-бързо на вид, и това ни е заложени в гените и повлияно по-късно от начина ни на живот, кой каквото и да прави, ако не е изпаднал в кома и не е пълен идиот, трупа житейски опит и той си личи. Еми, не искам аз да съм по-живялата, по-зрялата, по-знаещата, по-мъдрата в една връзка. Предпочитам да съм по-младата Grinning

# 58
Не, не съм си падала по по- възрастни мъже. И на 15, и на 50 и на 105 си личи сериозният човек - ще си спази обещанието например, ще ти помогне за нещо, ще сподели якето си, не е нужно да има изградена империя, за да усещаш стабилност. Младежката енергия, заряд и оптимизъм са просто различни и трудно заменими, ако ще и всички да казват, че новото 40 било 20, колкото и да им се ще. Но на всяка възраст има мъже, с които да усещаш че си защитена.
И не виждам еволюционно как пък жените ще харесват по- възрастни мъже ? С ниската средна продължителност на живот, каквато е имало през по- голямата част от историята ( отделно не знам дали мъжете и тогава са били с по- ниска и от жените) , по- добре си избери някой около теб на години, поне сигурни 15 години да е до теб и потомството ще е що годе поотраснало до тази възраст. В масовият случай.

Общи условия

Активация на акаунт