1900лв. за отпушване на тоалетна?

• 5 646
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
Joy Joy Joy
Е 1900лв за една диария. На фона, че гащите са по 10лв.
Иначе имаш право, че ако единствената тоалетна ще дадеш зор на нещата. Но въпреки това не са малко пара. Аз нямам от де да ги извадя и ако трябва с лопатата и отвън до гората.

Има балъци има и тарикати. Пробват се хората, ако мине, мине. Но виж 1900лв наистина са много пара. Аз нямаше да тръгна да ги давам. Поне още едно две мнения щях да поискам. Досадно е и отнема време, но все пак. Освен ако не изкарваш по 10 хилки на месец.
Така де, ама ако ти е единствена тоалетна и си жена в цикъл или мъж с диария, може би нямаше да си толкова категоричен.
Човек се учи от грешките си. Някои и от грешките на другите.

# 76
Страшно много ми се струва. На нас са ни взимали 500лв за отпушване на тоалетна в помещение което бяхме дали под наем (магазин). И беше яко запушване - със строителни материали, от умниците които са правили ремонт преди да купим помещението. Беше преди две години, но пък колко да са се вдигнали цените?

# 77
Ако считате, че е реклама - изтрийте поста.
Аз за всички дейности, за които нямам препоръчан майстор /и с които мъжът ми не може да се справи/ опирам до сайта на MaistorPlus. Заявяваш проект и подбираш майстори според профила и отзивите, или пък разрешаваш те да те търсят. Получаваш оферти, сравняваш и избираш /или не избираш/. Опитът ми със сайта е скромен, но успешен.

# 78
Сега прочетох, че според проучване водопроводчици и фризъори са с най-висок скок на цените. Ей на! Чул, недочул този водопроводчик и си взел космическата сума от 1900. И някой му се "вързал" Следващия клиент може да "ощави" и с 2090.

# 79
Щом цените са такива, значи има кой да дава тези пари. И докато има кой да ги дава, ще се качват още. Не е луд този който яде баницата.

Забелязвам, че в магазини като Практикер става все по-пълно с хора, които сами си правят ремонти, реконструкции и др. И питат консултантите как се прави шпакловка, как се лепят плочки. Това според мен е логичният отговор на лудите цени.

# 80
Има неща, за които, колкото и да ти поискат, ще ги дадеш. Ако си с една тоалетна, не може да губиш време да търсиш, да сравняваш, да избираш.

# 81
  • София
Еми не. Девойката както е итишла до съседката да поиска пари, така е могла да се изпишка.

# 82
  • Бургас
Тя пише ли тук, или пусна всички ни по пързалката?

# 83
Един път ще ползваш съседската тоалетна, ама не може цял ден или два, три дена.

# 84
  • София
Едва ли е пързалка. В апартамента на родителите на жена ми се позапуши канал на мивка изнесена на терасата. Бях я отпушвал с тубофло, но жена ми реши да вика фирма и дето се вика да се реши генерално. И тя като авторката направила с търсене в интернет. Първият резултат, фирмата била заета, вторият резултат казали, че идват след 2 часа. Дойдоха трима мурджовци. Един по-стар и двама млади. Пъхнаха камера, ама не знам дали я бяха пуснали изобщо. Аз нищо не видях на екрана, но го отдадох, че гледам под ъгъл и че светеше слънцето директно в екрана. След това пъхнаха спираловидна тел(чисто нова, купена явно преди малко от практикер). Пъха, пъха дъртия мурджо и навря цялата тел. Отпуши се канала де. Но после почнаха разправиите. Било по 90лв на метър, телта била 10 метра значи 900лв. Жена ми им каза, че по телефона друго й казали и нямала толкова пари. Искахме бележка срещу парите, те се дърпаха. Питахме ги къде е офиса, там да отидем да платим на място. Измислиха си адрес.  Пари така и не видяха. Налитаха на бой и бяха агресивни. Чак на 112 се обаждахме. И клип им направихме какви ги приказват и вършат. Дъртият мурджо каза на единия по млад да пълни камъни в една отрязана бутилка да ни запушели канала с камъни. Добре, че ги изведохме от жилището и входа преди да се разправяме за парите. На следващия ден на посочения адрес нямаше никаква фирма. После гледах сайта на фирмата. Освен телефон и картинки от интернет друго нямаше. Нито офис нито нищо. Ако не се лъжа това беше сайта - https://vik-uslugi.eu.

# 85
Пиша, просто не бях влизала, че бях без комп.

Получих с 300 зора касова бележка, но за хамалски услуги....

# 86
  • Бургас
А, нещо друго, което Ви посъветвахме, направихте ли?

# 87
Тя пише ли тук, или пусна всички ни по пързалката?

На авариен тел. за запушена тоалетна на къща в София (скромна, градска) на тел. се обажда мъж. Цена - неясна. Дойдоха през нощта 2 брат-чеди и оттук нататък - като авторката, но малко по- евтино. Уж касова бележка и фактура от шефа.
Още го чакам.
Вече 3 години.
А запушване беше от хвърляни мокри кърпички (3 пакета) в тоалетната от една силно прехвалена чистата, която дойде с мъжа си ( уж да и помагал).
 Плъзнаха като хлебарки из къщата и си мислех, че просто са ми свили 3- те пакета, а после братчеди ги вадиха нощем от канала в мазето тези кърпички, на които изрично пише, че не се хвърлят в канал.
 Дотук с помощ в чистенето.

Имам чувството, че е един и същи център, който излиза напред при търсенето в нета. Отговаря един и същи глас, а пращат - когото намерят.

Съфорумката с умного предложение ( да се изпишкала авторката в апартамента на съседката ) оставям без коментар.
Има хора със семейства, ако някой не се е сетил за тази опция. Не всички са сами, волни и независими.

# 88
  • София
Еми плащайте по 2000 лв. на мошеници. Те от това живеят.

# 89
И аз се чудя как може да оставят нещата така! Всеки си мълчи, те си продължават.

Общи условия

Активация на акаунт