Но искам да обърна внимание и на следното - децата Ви не са малки и разбират всичко, усещат всичко.
Интимните ви отношения нека останат скрити-покрити. Бавно и полека нека преживеят раздялата, вземете и Вашето време, за да свикнете, да опознаете този мъж.
Ставала съм свидетел как реагира дете на поредната интимна връзка на майка си. Не е добре, не оставя добро наследство.
За да го представите на децата трябва да сте напълно убедена какво искате Вие и какво иска мъжът - интимност с живеене или пълно поемане на ангажимент по дом и деца ви, създаване на пълнокръвно семейство, с всичко което следва от това.
Ако ви липсва секс, интимност и пр. - не се лишавайте, но нека децата да не знаят и да не допускат какво се случва, когато отсъстват. Бъдете дискретна, само ще им направите услуга, огромна при това.
Аз лично усещам нетърпение у вас - недейте.
Дайте си време, премислете, опознавайте.
Никога не забравяйте, че мъж без деца е особен казус - как ще ги приеме, как ще го приемат.. склонен ли ще бъде да се грижи за тях, не само финансово.. защото това е също част от едни отношения. Няма как да се купува храна и да делите на 4, като той поема 1/3 от покупките. Дори това.
Струва ми се, че сте сложила едни големи розови очила и вероятно запълвате всички онези дефицити, които явно не е имало в брака ви. И проектирате върху този така прекрасен мъж, който и хал хабер си няма какво е да има все още малки деца и всичко свързано с тях, като отглеждане и възпитание.
Затова - бъдете разумна и поставете интересите на децата на първо място. Опознавайки всячески този мъж, след някакво време ще може адекватно да прецените дали си струва.