След развода - нов партньор

• 9 521
  • 320
  •   2
Отговори
# 315
  • София
Е, как, точно, че такива минали през това одобряват по-ранно запознаване. Или аз с такова впечатление останах.

Точно така, тези, които сме минали през това казахме така. Никой не говори за "прибиране", нито темата е за това, нито съветите.

# 316
Така е. И аз като минала през същото подкрепям да не се чака с години. Просто няма смисъл.

# 317
Повечето хора не стигат до трети бракове, било то щастливи или нещастни.

За мен лично не е нормално да се очаква децата да наричат втория си баща "татко" и да се дава като пример за нещо много хубаво. Очевидно не става дума за съвсем малки деца, щом са няколко. Единствено го приемам, ако детето от малко бебе е с този баща и не познава друг. Иначе добър или лош, децата си имат баща, и не е коректно по такъв начин да се заличава баща им от съзнанието им.

# 318
По принцип съм убедена в едно: Никоя жена, която не е минавала през развод, не знае какво е това. Така че и съветите обикновено, макар и добронамерени, са понякога неадекватни. Самата аз като се сетя навремето какви акъли съм давала на приятелка  ... чак не ми се вярва!  Тотално е различно, като се случва с теб. И всичко мислено преди това може да ти се промени за броени дни. Отделно много зависи от конкретната ситуация.

# 319
Не ви се карам на "Уважаема"! Не го намирам за обидно. В началото написах, че ме интересува как е протекло при други хора в подобна ситуация. Полезно е, защото можем да се учим един с друг и да предотвратим бъдещи грешки. Ситуации всякакви.. Не преминаваш през това всеки ден.
Не го намираш за обидно, но го намираш за демонстративно надменно и ни го подхвърляш всеки път щом кортизола ти започне да бие в небето синьо от коприна.
Лично аз ти желая успех и дано да се получи от първия път с този човек, че търсенето и разочарованията са изтощителни. В случая не само за теб.

# 320
Не ви се карам на "Уважаема"! Не го намирам за обидно. В началото написах, че ме интересува как е протекло при други хора в подобна ситуация. Полезно е, защото можем да се учим един с друг и да предотвратим бъдещи грешки. Ситуации всякакви.. Не преминаваш през това всеки ден.
Не го намираш за обидно, но го намираш за демонстративно надменно и ни го подхвърляш всеки път щом кортизола ти започне да бие в небето синьо от коприна.
Лично аз ти желая успех и дано да се получи от първия път с този човек, че търсенето и разочарованията са изтощителни. В случая не само за теб.
Къде съм написала, че го намирам за демонстративно или надменно? Не го подхвърлям - пиша го. Как преценихте, че когато го правя "кортизола ми започва да бие в небето синьо от коприна", каквото и да означава това 😅

Общи условия

Активация на акаунт