💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 48 023
  • 1 081
  •   7
Отговори
# 1 065
  • София
Ами явно не ми следите коментарите/ферманите.
Още на кастинг битката го харесах. И после на всички битки е добър. Без онази в директните двубои. Също така спечели играта на блатото срещу всички блатни тогава (бяха все още що годе хора) и то убедително. И е в идеалната роля да е скрит зад лидера в племето си. И защото всеки път Павката го четка здраво с коментарите си.
Това мисля, че е достатъчно?
Йоана ми е личен фаворит, не съм я писал в топ 8. Момичето е много добро, просто няма шанс да го покаже. На амазонската битка се прецака заради пъзела. На трасе беше фурия.

# 1 066
  • Stockholm
Гледала съм колумбийските сезони. Там много от жените им, да не кажа повечето, са някакъв късокраки набити добичета, които доста физическа сила вадят.

Нашите май по- ги избират да са хубавки Grinning

По тази логика Йоанка победител този сезон Joy Всичкото мъже я обожава Blush

# 1 067
  • София
То ако така ставаше, какви сезони щяха да се получават. Stuck Out Tongue Winking Eye

Между другото изобщо не съм съгласен за жените в колумбийския формат че са "късокраки набити добичета". Имат си много разнообразни типажи: като се почне от Кукла-Барби (всички бяха луднали по една Валентина в 14-ти Heart), стройни фиданки като Мирелка (за една Джени Мачадо си спомням, която стана мега известна в сезона си, задето се зарече и изпълни да се съблече когато стигне до резиденция: три камери я следяха в този сюблимен момент JoyJoyJoy), имат си и дребнички девойки 30 кила с мокри дрехи, както и много най-обикновени момичета и жени.
Нито една от тях обаче не би минала нашите препятсвия за ръце от металната ферма (те така или иначе при тях такива препятствия не дават).

# 1 068
Най-обичам да се прави наляво-надясно анализ на поведението на българския зрител (винаги негативно). И всеки все най-разбира. Разни тролове в замиращия Фейсбук не е ясно доколко са представена извадка на масовия зрител.

# 1 069
Аз пък даже не знам коя е тази прехвалена Йоана 🫣😂

# 1 070
  • София
Сега очаквам да скандализирам болшинството, но по мое лично мнение Йоана и Ръждичка са горе долу близки като възможности, просто едната гние на блатото а другата е в племента. Ако им бяха разменени ролите, бляновете за жена победител щяха да бъдат насочени към Йоана, но така е в живота Blush

# 1 071
И двете не ми харесват. Ама не ме изненадва, че мъжете са лапнали по тях.

# 1 072
И двете не ми харесват. Ама не ме изненадва, че мъжете са лапнали по тях.
Е то повечето жени аресахме Калинчо.Така че и при мъжете и същото.Макар,че сега новият ,фермера и той е готин

# 1 073
Ръждавичка определено е много добра и има шанс срещу немалко мъже, само на пъзел не знам как е, този първият май беше елементарен.
Много съжалявам за пъзелите, дано ги върнат.

# 1 074
Две в едно /за двата фенклуба/: Blue Heart Blue Heart

# 1 075
Калин да бяга от Ръждичка, чеее не ми е много далече ахахахаха

Дяволото ще се окажеш по-голям хейтър и от мен, не е истина колко минуси си напраскал Satisfied

Аз имам само един минус, този за наталия. За сега. После не знам кой какви ще ги свърши.., но за сега горе-доле всички са готини, толерантни и поне за пред камерите изглеждат прилично. Чисто като забелязани качества в тях, може би ще дам минус за ветеринарката, но пак - изводите са на база физика и малко като поведение, макар да са някакви по-скоро сантименталсти. Няма и тя груби нарушения за сега Smiling Imp

Звездавичка, ако изобщо стигне финал, то има едни 50% шанс наистина да го спечели, но това е само при положение, че калин не участва, макар че ако го налузят с 70кг жилетка - умре и той Simple Smile

# 1 076
Изплаших се. 😂 Калин, не се плези човек така.

# 1 077
Да не си мислите, че ние даваме Калинчо на Ръждавичка?! Твърдо НЕ! А и фенклуба на Калин сме повече, така че тя да се пази.

Шегата настрана /то не беше шега, ама айде/ Хубава двойка са

# 1 078
И къде видяхте красота у Ръждавичка 🙄, хубавка е и толкоз, даже на мен не ми е симпатична нещо 🤔, но съм обективна 😇. Тц, не го давам Калин баш на нея 😜

# 1 079
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами явно не ми следите коментарите/ферманите.
Още на кастинг битката го харесах. И после на всички битки е добър. Без онази в директните двубои. Също така спечели играта на блатото срещу всички блатни тогава (бяха все още що годе хора) и то убедително. И е в идеалната роля да е скрит зад лидера в племето си. И защото всеки път Павката го четка здраво с коментарите си.

На кастинг битката се класира втори,а излезе първи от блатото,просто защото е нечестно да се прати нахранен,наспан и назобал добавки за сила състезател при такива,които вече 2 седмици гладни,търкат земята.
Върха на постижението..да излезе от блатото при такива неравни условия?!

Дали ще е скрит лидер в племето,това няма как да се знае,следователно да се базират мнения за победител на "ако стане така,ако при такива обстоятелства, ако този излезе,пък друг влезе.." теории е несериозно.

Не съм забелязала Павката да го хвали. На играта игра с топката ,два пъти се изложи. На трасе - минава си го,но не съм го запомнила с нещо феноменално.

Та, да, моето мнение за Мирослав победител,дето вчера влезе и е изиграл 3 битки,на едната от които тотатално се ос*а, е съмнително,освен ако не е спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт