🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 7 930
  • 234
  •   2
Отговори
# 225
Хора помагайте имам някакво усещане ,когато се движа и дори и да седя права от време на време усещам болка като ръчкане във областа на влагалището и преди съм имала но 1 боцкане а сега вече от около 10 15 мин е постоянна болка която при движение се усеща още повече  и другото което е от днес когато се забърша след тоалетна по малка нужда имам нещо  слузето  и  разтегливо  по хартията това тапата ли е ???

# 226
Prichka04, възможно е да е и от тапата, но аз нямам опит, само съм чела. Според мен пробвай да си зададеш въпросите в тема: Бременност бързи въпроси и отговори
https://m.bg-mamma.com/?topic=1807743.msg50314210#new

Предполагам, че някой минал през подобни симптоми би могъл да ти отговори.

# 227
Честито на всички вече родили мамчета! Бъдете здрави и много щастливи! А на все още чакащите мами, като мен, желая много късмет и да се похвалим в най-скоро време!😂🤗🍀🐣🥰❤

# 228
Както ви писах мене ме приеха да ме следят.
Те ми лекуват кръвното ама имам чувството, че ще родя от стрес. Никога не съм приемана в болница, абокат нв са ми слагали, с ММ не сме се разделяли от 3 години, тази вечер не мога да спя. Жените при мене са готини, малко ме разсейват. Но мъката си ме гони и разплаква.

# 229
Няма страшно. Доверете се на лекуващите лекари и бъдете спокойна, понеже сте под наблюдение и няма какво лошо да се случи! Мислете позитивно, за да се получат положително нещата. Ще родите, когато бебето и вие сте готова, не го мислете. Няма нужда бебето да се стресира преди още да е видяло бял ден, както се казва😃
Лека и спокойна нощ. Стискам палци!🤗🍀
Те ми лекуват кръвното ама имам чувството, че ще родя от стрес. Никога не съм приемана в болница, абокат нв са ми слагали, с ММ не сме се разделяли от 3 години, тази вечер не мога да спя. Жените при мене са готини, малко ме разсейват. Но мъката си ме гони и разплаква.

# 230
И аз бях така като лежах за захарта преди няколко месеца. Първата вечер не можах да мигна, но после нещата се оправиха. Гледаи си правата и не се притесняваи. Аз лично много ценен опит придобих защото бях в стая с родилките и бебенца. Всичко ще е наред, в коя болница си?

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 02:43 от Djeniori

# 231
Здравейте  от няколко дни усещам като се движа ,че имам натиск във областа на влагалището  ,но е само когато се движа и е доста силно. При някоя от вас случвало ли се е ?? 37г.с

# 232
Здравейте  от няколко дни усещам като се движа ,че имам натиск във областа на влагалището  ,но е само когато се движа и е доста силно. При някоя от вас случвало ли се е ?? 37г.с

Вероятно бебчо слиза надолу, нормално е. Плюсът е, че ще дишате по-лесно, но ще тежи долу. Не е повод за притеснение, особено ако сте се насочила към естествено раждане.
При мен така и не слезе надолу и съм с насрочено секцио на термина (утре).

# 233
Утре влизам в болница, защото се водя че преносвам 1 седмица. Знаете ли в коя част на отделението се приема в такъв случай? Дали в патология или в родилно?

# 234
В родилното отделение. Преносването не се води патология. 🙂 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт