🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 8 451
  • 245
  •   3
Отговори
# 225
Хора помагайте имам някакво усещане ,когато се движа и дори и да седя права от време на време усещам болка като ръчкане във областа на влагалището и преди съм имала но 1 боцкане а сега вече от около 10 15 мин е постоянна болка която при движение се усеща още повече  и другото което е от днес когато се забърша след тоалетна по малка нужда имам нещо  слузето  и  разтегливо  по хартията това тапата ли е ???

# 226
Prichka04, възможно е да е и от тапата, но аз нямам опит, само съм чела. Според мен пробвай да си зададеш въпросите в тема: Бременност бързи въпроси и отговори
https://m.bg-mamma.com/?topic=1807743.msg50314210#new

Предполагам, че някой минал през подобни симптоми би могъл да ти отговори.

# 227
Честито на всички вече родили мамчета! Бъдете здрави и много щастливи! А на все още чакащите мами, като мен, желая много късмет и да се похвалим в най-скоро време!😂🤗🍀🐣🥰❤

# 228
Както ви писах мене ме приеха да ме следят.
Те ми лекуват кръвното ама имам чувството, че ще родя от стрес. Никога не съм приемана в болница, абокат нв са ми слагали, с ММ не сме се разделяли от 3 години, тази вечер не мога да спя. Жените при мене са готини, малко ме разсейват. Но мъката си ме гони и разплаква.

# 229
Няма страшно. Доверете се на лекуващите лекари и бъдете спокойна, понеже сте под наблюдение и няма какво лошо да се случи! Мислете позитивно, за да се получат положително нещата. Ще родите, когато бебето и вие сте готова, не го мислете. Няма нужда бебето да се стресира преди още да е видяло бял ден, както се казва😃
Лека и спокойна нощ. Стискам палци!🤗🍀
Те ми лекуват кръвното ама имам чувството, че ще родя от стрес. Никога не съм приемана в болница, абокат нв са ми слагали, с ММ не сме се разделяли от 3 години, тази вечер не мога да спя. Жените при мене са готини, малко ме разсейват. Но мъката си ме гони и разплаква.

# 230
И аз бях така като лежах за захарта преди няколко месеца. Първата вечер не можах да мигна, но после нещата се оправиха. Гледаи си правата и не се притесняваи. Аз лично много ценен опит придобих защото бях в стая с родилките и бебенца. Всичко ще е наред, в коя болница си?

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 02:43 от Djeniori

# 231
Здравейте  от няколко дни усещам като се движа ,че имам натиск във областа на влагалището  ,но е само когато се движа и е доста силно. При някоя от вас случвало ли се е ?? 37г.с

# 232
Здравейте  от няколко дни усещам като се движа ,че имам натиск във областа на влагалището  ,но е само когато се движа и е доста силно. При някоя от вас случвало ли се е ?? 37г.с

Вероятно бебчо слиза надолу, нормално е. Плюсът е, че ще дишате по-лесно, но ще тежи долу. Не е повод за притеснение, особено ако сте се насочила към естествено раждане.
При мен така и не слезе надолу и съм с насрочено секцио на термина (утре).

# 233
Утре влизам в болница, защото се водя че преносвам 1 седмица. Знаете ли в коя част на отделението се приема в такъв случай? Дали в патология или в родилно?

# 234
В родилното отделение. Преносването не се води патология. 🙂 Успех!

# 235

Вероятно бебчо слиза надолу, нормално е. Плюсът е, че ще дишате по-лесно, но ще тежи долу. Не е повод за притеснение, особено ако сте се насочила към естествено раждане.
При мен така и не слезе надолу и съм с насрочено секцио на термина (утре).

Няма да е естествено раждане ,защото е голям, а на мен това ми е първо раждане и АГ каза че не иска да рискува....имаме дата за секцио след 1 седмица

# 236
До колкото знам, секциото е по-добре платено за АГ от естественото раждане. И нямам предвид това което, ние им даваме за избор на екип а това което, получават от ЗК. Имам чувството че нарочно насърчават жените за секцио повечето АГ са така. Отделно е по бързо за тях, от естественото раждане.Когато е по мед. причини да но това което, само се оправдават е бебето е голямо ти си със тесен таз. Някога са раждали, естествено всички и то големи бебета пък как сега немогат интересно.

# 237
Да случвало ми се е, АГ каза,че в нормално.

# 238
Имам и доста подготвителни контракций ,но не болят. От една страна със сигурност не бих могла да дочакам своя термин които е на 3 ноември  ,защото наистина много ме боли немога да ходя и много ми тежи ,вечер немога да спя нито на ляво ....(много ме стяга корема ) ...нито на дясно тъй като като лежа само на дясно цялата дясна страна ми изтръпва и се пробуждам от болка...
И доста ще се изненадам ако реши да излиза сам дори преди датата за секциото

# 239
Както ви писах, че ще ме приемат за високо кръвно и че ще родя от стрес и така станаа.

Днес на 12.10 ни се роди принцесата. Цели 3100 грама. Естестсено раждане. Аз само ще кажа, че повече няма да си го причиня да родя естестяено Joy Много ме боля дори на слабите контракции. Накрая исках ако могат да ме упоят или преспят, не се траеше. Страшни родилни мъки.

Общи условия

Активация на акаунт