Джан е ясен, има ли жена която не го харесва?🤔🤩
Един от фаворитите ми, който също игра с Демет, беше Ибрахим Челикол в "Домът в който си роден е твоята съдба", изключително тежък филм по истински случай, а Демет ме накара много да плача и страдам с образа й.
Приятелка ми подари книгата с истинската история, ами и на нея плаках.

Демет от някои е оплювана че преиграва, че била жадна за внимание и какво ли още не... Но аз лично ме интересува как ме кара да се чувствам образа на актьора/ актрисата.
Много пъти ме е карала да преживявам болката на образите й, смяла съм се до пръсване с други нейни роли. Не съм фанатичен фен, но я харесвам.
Не ми харесва когато някой до толкова се вманиачи, че лепва някакви качества, или липсата на такива у актьорите.
Те са хора като всички нас и за тях това е работа. Представете си всички ние докато работим, постоянно да сме под обстрел за това как го правим и как трябвало да го правим. Какви хора сме, с кой сме спали, какъв характер имаме, или пък изобщо нямаме...
Смятам, че до сега със всичките й партньори им се получава, определено успяват да изиграят усещането за химия помежду им.Стоят чудесно на екран заедно.Това е важното, лично за мен де.🙃
Jessy, ентусиаст или маниачка и аз не знам.😀😀 Но наистина Чукур стана някак част от живота ми и не излиза вече колко години...
Как да изстине, всичко в мен все още пламти около Чукур.🔥 🫣😄🤭
Всички планове за това с моята приятелка да посетим квартал Балат по време на снимките на Чукур,за съжаление се провалиха.
Докато се организираме, те истинските чукурци жители на квартала, запалиха кафенето на татко Идрис.
Нищо де, не всичко е на всяка цена.
Знам,че един ден ще се случи това да видя Арас на живо и да се щракна с него за спомен и наслада за сърцето.🤗🫶
А Мелис руса , бих казала УАУ, седи й страхотно. Но на такава красива жена, всичко й отива.Ще чакаме снимки и инфо за проекта за нетфликс.
На фенката на Арас й завиждам на късмета, разбира се благородно.🤗
За мъжо и шазама- същата работа.😀
Като ме види да взимам телефона докато гледаме филм, почва: Айдеее, пак ще се превърнем в турски клуб.🤭
Добре че е от тези мъже, които гледат сериали. Но постоянно ми пили за Чукур... Жена, пускай Ямата, няма какво да ми губиш времето с други филми.
Този филм стана наистина част от нашия дом. Просто се бяха събрали екип от висшата лига и изстреляха това, което ще ни се набие в съзнанието: " Семейството е всичко..."
Момичета, помните ли афганеца от Чукур?
-Ben adim Resit Fezullah. Afganim.

Сценариста на Чукур влиза в нов филм, хмм, не знам нищо около този сериал. НО, тежко им горко,че влиза Гьокхан аби и не се знае какво ги чака да изиграят.🤭 Дано да бъде в добрата си светлина.😄

А как ми се иска един ден книгата Чукур да я има издадена и в България...

Любимото ми послание от Чукур, което освен от стените е от татко Идрис към Ямач като завещание, което той прие като своя съдба:
"Семейството е всичко. Семейството е всичко.
Ако семейството ти не е до теб, ти си нула, не съществуваш.
Няма те. Абсолютно никой си.
Ако семейството не стой зад гърба ти, нищо си.
Те са твоите ръце, да ръце и крака.
Да, те ритат, те натискат спусъка.
А ти си мислиш, че ти си го натиснал.
Семейството ти те брани, а ти браниш него.
Ти го знаеш по-добре и от мен.
Семейството е всичко!"
За сега това ми е фаворитът, който имам намерение да си татуирам един ден.
Но съм избрала тази част:
Семейството е всичко! Ако семейството ти не е до теб, ти си нула, не съществуваш! Ти си абсолютно никой, ако семейството ти не стои зад теб!
Прекрасни почивни дни ви желая, момичета! 🥰💐