Родителите му идват всеки ден до нас, вече не ми е приятно

• 6 162
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Джойстика действа до едно време... Жени много, но мама е една! 😂😜

# 31
  • До хладилника, който обичам

Сине?! При жива майка - и искаш да се жениш?!

# 32
Отивам да си изпукам малко пуканки и двам за още коментари!!!

Щом няма още бебенце в картината, и свека не остава с приспиване да завива сина си, има спасение.

# 33
  • Между гори и планини

Сине?! При жива майка - и искаш да се жениш?!
Абсолютно вярно 😂😂😂

# 34
  • София
Много сте черногледи Grinning

# 35
Според мен родителите му въобще не подозират, че ти вкарват напрежение и са нежелани. Дори и да им го кажете, да обясните, пак няма да разберат, т.е. няма смисъл. За тях имота си е техен, ако всяка година се слагат там джибрите защо пък вече да ги слагат на друго място. Бит и навици, че дори и удобства градени с години не можеш с лека ръка да промениш.
И аз казвам през джойстика нещо да наместиш Wink  - колкото да няма сърдити. Ако му давате задачи на човека ще ги върши, не се втелясвай и не си вкарвай излишно напрежение.

# 36
  • Между гори и планини
Като си купихме къщата на село, първите 2-3 години съседите си влизаха като у дома в двора ми. Веднъж да обират сини сливи за ракия, два пъти хванах съседа когато се прибираме да реже узрялото грозде по същата причина. Щото с години са го правили. Идвали са и когато сме си у дома... Навик! Пък и какво ще го правиш толкова много грозде? Абе за 9 години, миналата за първи път казах - ракия не пия, не ми носете и гроздето отива за сок!
Та така е по селата, особено ако са си къщи на роднини. Ами де на роднини, де своя - за тях си е същото 🙄

# 37
Ако гледате на партньора си като на бивш стар ерген, свикнал на майчини грижи, дълго време всичко ще ви дразни.
Ако не бяхте уточнили от колко време сте заедно, бих помислила, че имате поне 10 години връзка, деца и обсебваща свекърва.
На колкото и години да сте щом връзката не ви удовлетворява не стойте в нея насила.

# 38
В свекървенската пише ли се за свекър, да я напътим авторката в най правилния раздел.

# 39
Като си купихме къщата на село, първите 2-3 години съседите си влизаха като у дома в двора ми. Веднъж да обират сини сливи за ракия, два пъти хванах съседа когато се прибираме да реже узрялото грозде по същата причина. Щото с години са го правили. Идвали са и когато сме си у дома... Навик! Пък и какво ще го правиш толкова много грозде? Абе за 9 години, миналата за първи път казах - ракия не пия, не ми носете и гроздето отива за сок!
Та така е по селата, особено ако са си къщи на роднини. Ами де на роднини, де своя - за тях си е същото 🙄

Като си купих дворчето на село, така стария собственик дошъл да си вземе коловете от оградата защото били негови. Наложи се да обяснявам, че всичко след продажбата е мое. Навик ли е или са просто нахални не знам? Селските хора не са много лесни.

# 40

Като си купих дворчето на село, така стария собственик дошъл да си вземе коловете от оградата защото били негови. Наложи се да обяснявам, че всичко след продажбата е мое. Навик ли е или са просто нахални не знам? Селските хора не са много лесни.

На нашата къща имаше подобен случай. Въпреки, че е от пра дядо ми, не бяхме ходили около 3  години, съседката ни си хвана нов мъж и явно бяха решили да се разполагат на два двора. Катинарите бяха счупени, влизали са когато пожелаят, взимаха си разни неща от мазето, бяха складирали боклуци - кошери за пчели и какво ли не пред нашият двор и врата, кучетата им прескачаха й обикаляха нашият двор постоянно - а едното беше изключително злобно и ни лаеше в собственият ни двор когато дойдем, бяхме направили забележка на съседа, да си върже кучето, защото е неприятно (беше прескочило и беше тръгнало да хапе братовчед ми, който беше на 3 тогава) и отговора на съседа беше “ее аз не мога да го спра, то си мисли, че вашият двор си е негова територия”
И майка ми му отговори “не само то си мисли така, явно”…таа да, много са нагли, след един голям скандал (защото тези неща продължиха с години) уж спряха, ама.. не се знае до кога.

# 41
Говорила съм с мъжа ми няколко пъти по въпроса, веднъж дори се скара на баща си, че обсъжда със съседа какво сме си купили (гледал го е на камерите).
Баща му тогава се обиди и не дойде цели 3 дни, след което отново старата песен...И сега да говоря, ефектът ще е почти същият.
Миналата година идваше, но стоеше значително по-кратко. За по час-два.
Откакто обаче кучето е налично, идва от 9ч докъм 17ч (чака ме да се прибера). През цялото това време се чудя какво прави точно, защото се връщам и заварвам безпорядък, който е липсвал сутринта.
Явно както някой спомена - бяга от жена си.

# 42
Ами вместо безпорядък, възползвайте се нещо да  го накарате да свърши. В един двор винаги има какво. Може даже и за него да е по добре, вместо да се чуди каква работа да си намира.

# 43
Определено изглежда сякаш бяга от жена си, а като се прибереш ти - от теб. Има си вашия дом за убежище. Говори с него да си почиства и подрежда след себе си, тук си в пълното си право, не може да идва и да оставя кочина. Оттам нататък му давай и други задачи. Щом има двора и за свой ок, ама това си върви с поддръжката, не вие да поддържате пък той само да ползва и то всеки ден. Звучи ми айляк човек и ако знае, че у вас го чака работа, предполагам че ще разреди идванията.

А дните в които не идва, защо не идва? Има ли нещо което пък го държи у тях?

# 44
Говорила съм с мъжа ми няколко пъти по въпроса, веднъж дори се скара на баща си, че обсъжда със съседа какво сме си купили (гледал го е на камерите).
Баща му тогава се обиди и не дойде цели 3 дни, след което отново старата песен..
И сега да говоря, ефектът ще е почти същият.
Миналата година идваше, но стоеше значително по-кратко. За по час-два.
Откакто обаче кучето е налично, идва от 9ч докъм 17ч (чака ме да се прибера). През цялото това време се чудя какво прави точно, защото се връщам и заварвам безпорядък, който е липсвал сутринта.
Явно както някой спомена - бяга от жена си.

Това с камерите не го разбирам..
Вижда на камерите само какво сте си купили или и всичко останало - как правите секс, как си ходиш по бельо, а и по анцунг да ходиш, все едно.
Никой не би трябвало да има достъп до камерите, освен ти и мъжа ти.

Тоя човек с джибрите е "комплексен" тип.

ПС. Кавичките са, за да не кажа друга, сходна по звучене дума.

Общи условия

Активация на акаунт