Родителите му идват всеки ден до нас, вече не ми е приятно

• 6 159
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
Камерата сигурно е външна, да гледа към двора и входната врата. Ако са си взели по-голяма вещ, ще си личи.

# 46
Аз разбрах, че мъжът и е видял на камерите - сигурно такива, които гледат двора, на село много хора имат такива -как дядото обсъжда със съседа покупките на младите. Тая камера със звук ли е... А мъжът явно не иска съседът да е наясно с техните покупки. И е направил скандал.

# 47
Аз разбрах, че мъжът и е видял на камерите - сигурно такива, които гледат двора, на село много хора имат такива -как дядото обсъжда със съседа покупките на младите. Тая камера със звук ли е... А мъжът явно не иска съседът да е наясно с техните покупки. И е направил скандал.

Дори и външна да е. Тя служи да се наблюдава дома за посегателства отвън, не за вмешателства на свекър относно каквото и да било от живота на семейството

# 48
Той мъжът и си гледа камерата, не дядото.

# 49
Камерата е на двора, аз и мъжът ми имаме достъп до приложението. Купихме две с аларма, защото миналата година имахме кражба от двора и се наложи. Лошото сега е, че виждам на нея някои неща, които правят близки хора и не ми харесва.
Също служи добре и за кучето, наблюдаваме го какви ги върши през деня.
Затова споменах, че то е много по-спокойно, когато свекър ми го няма.

# 50
Ами относно скандала...не я гледаме постоянно тази камера, но тя ако засече движение, започва да праща съобщения. Та, въпросният съсед беше поканен от нашия в двора...и се разхождаше най-спокойно. Бяхме си купили басейн и около него посях райграс. Той се влезе вътре в райграса, точно поникнал (предполагам някои от вас знаят, че не трябва да се ходи върху него, докато укрепне)...и свекърът коментира "а басейна ли...детски работи, да не мислиш, че ще вляза да се къпя". И от това беше...

# 51
Авторке вземай си партакешите преди да си надула корема и се спасявай.
Егати селската идилия братче.
Да ти имам спокойствието - такъв скандал щях да съм вдигнала, че никой повече нямаше да припари у нас.
А и щях да изхвърля мъжът си при техните докато се изнеса.
Ти представяш ли си в какъв Ад ще се озовеш ако се появи и бебе?!

# 52
Вместо да отучи свекъра от лоши навици, да си ходи. Ами ако мъжът и е свестен? Все ще намерят решение.
Тук бягай с двеста още не е на дневен ред 😀

# 53
  • Най-красивата страна
Къщата е на свекърите ,те може да са я прехвърлили на сина си -вероятно преди брака ,но смятат,че си е тяхна.Свекърът се чувства у дома си и затова прави каквото си иска.
За тях ти си просто един нов член на тяхното семейство,не ви възприемат като отделно семейство.
Това е селския манталитет.
И мъжа ти така е възпитан.Такъв е много трудно,да не кажа неъзможно да го накараш да се изнесе далече от мама и тате.
Ако започнеш да плюеш директно по свекърите-ти ще излезеш лошата и ще си развалите отношенията с мъжа ти.

Ако има възможност да се изнесете да живеете на друго място е най-добрия вариант.Ти можеш ли да предложиш нещо?Имаш ли някакъв имот?
Ако не-може да подобриш леко ситуацията-например да помислиш за ремонт .Да се направи нещо на двора ,да се смени портата и ключовете,да има звънец,да няма условия за джибри и варене на ракия...и за вас да стане по-удобно,по-чисто...
Свекърът няма  изведнъж да спре да идва и да се бърка.
Трябва да имаш търпение и здрави нерви.

Раждането на дете също може да е повод да поискаш преместване или ремонти.

# 54
Където и да идат свекъра няма да спре да им досажда и с джибри и без джибри защото се чуди (явно) как да се скрие от жена си.
Мъжът й не вижда проблем така, че ако скандала не помогне й остава само тя да се махне от филма "Гераците".

# 55
Къде ще отиде авторката?
Ако е решила, че при подарена къща ще спестят пари надали има 1 апартамент в запас.

# 56
Всъщност имам жилище (което е от майка ми), но не е вариант, защото е в друг град...пък и пак е от някого, не лично мое.

# 57
Всъщност имам жилище (което е от майка ми), но не е вариант, защото е в друг град...пък и пак е от някого, не лично мое.

А е вариант да ти скачат по главата,така ли?

# 58
„А къде сте живели преди тези две години? На мен ми изглежда, че по-скоро не искате да си нарушите собствения комфорт заради така наречения "стар ерген". Пуснали сте темата тук, за да ви олекне и всички заедно да нахейтим родителите му. Но с "лафчета" във форум положението няма да се оправи.

# 59

Стигаме до това, че не е луд този с баницата....

Общи условия

Активация на акаунт