Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 93

• 3 477
  • 87
  •   5
Отговори
# 45
Деф, ти майтапиш ли се, левът отдавна е в историята при недвижимите имоти, а скоро ще остане само колекционерска рядкост.
Имотите днес се предлагат на цена два-три пъти над реалната. Затова попитах. Може пък да са тръгнали назад...
Също като храната, услугите, дрехите и всичко за което се сетите...

# 46
  • София
... Преди години, нали тук коментирахме „Нова Дружба“ – как анексираха цените на всички: ако искаш..., ако не ти прекратяват договора.
След това почнаха „1HOME“ на Охридско езеро. Преди две години анексираха цените на част от проекта, а останалите се радваха, че са ги подминали...
Интересни термини използвате брокерите. По-интересно ми е какъв термин използвате за "изнудване" Confused
Ааа, и брокерите ще връщат ли комисионните на отказалите се ме интересува, ама няма да разбера май...

# 47
  • София, Bulgaria
... Преди години, нали тук коментирахме „Нова Дружба“ – как анексираха цените на всички: ако искаш..., ако не ти прекратяват договора.
След това почнаха „1HOME“ на Охридско езеро. Преди две години анексираха цените на част от проекта, а останалите се радваха, че са ги подминали...
Интересни термини използвате брокерите. По-интересно ми е какъв термин използвате за "изнудване" Confused
Ааа, и брокерите ще връщат ли комисионните на отказалите се ме интересува, ама няма да разбера май...
Нямам представа, аз на зелено НЕ работя. А и комисионата се плаща при нас след нотариалното изповядване.

# 48
Зеленото е по-скоро за инвеститори, било то малки или големи. Не виждам, защо иначе човек би си набил всички пари в нещо, което дори не съществува, без да има алтернатива за себе си.

# 49

Анексия

Насилствено присъединяване на територия на чужда държава. Синоними. присъединение, окупация, завземане, включване, завладяване ..

# 50
И на мен това "анексиране" малко ми избоде очите...както и да е, разбрахме какво се има предвид с него обаче.
Да попитам панела на Г.М.Димитров за 150К двустаен предполагам (т.е. хол, спалня и кухня+ сервизни)?

# 51
# 52
  • София
Ние анекс знаем какво е, ама е различно от анексиране...

# 53
Нещо като министър и министър(ка)....
Второто е просто грешна употреба...

# 54
  • София
Анонсират - т.е. обявяват е вероятно думата.

# 55
  • София
По-скоро е като да четеш за Цезар, а да си мислиш за салата...

# 56
Може би трябва да се пише анексиверифициране... Laughing

# 57
  • София
Да попитам панела на Г.М.Димитров за 150К двустаен предполагам (т.е. хол, спалня и кухня+ сервизни)?
Да, двустаен, непреходен, с две тераси лоджии, среден етаж, за ремонт, естествено.

# 58
Фирмата да е сериозна. При нас се опарихме от фирма измамници

# 59
  • София
Много станаха нещо, трябва да направим списък вече.
Сетих се и за ВОДОЛЕИТЕ в Драгалевци, не е като да няма Confused

Общи условия

Активация на акаунт