С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 6 070
  • 213
  •   6
Отговори
# 210
Защото много рядко човек може да се погледне сам отстрани.

# 211
И защото това, че си прочел нещо, не значи, че то е подходящо за твоето семейство и за твоето дете.
Един добър консултант работи с предоставената му информация, а не набутва детето в калъп. Затова и се работи със седмици, проследява се развитието, сменят се методи. Целта не е да омагьосаме детето да заспива по команда, а да се научи родителят да разпознава сигналите и да реагира адекватно на различните ситуации.
И всичко това го пиша, защото съм изпатила и съм намерила човек, който да ме издърпа за косата от ямата, в която се намирах преди три месеца. И точно по тази причина хич не ме кефи някой да плюе толкова ожесточено по адрес на ВСИЧКИ консултанти. Като не ви харесва, не работете с тях, но не ги обиждайте.

Ама да... темата хич не е за това, та...

# 212
Е, недей така. Много е вероятно да си попаднала на читав човек. То в никой бранш не са само шарлатани. Винаги има и адекватни хора. Включително в силно оплювани професии като брокерската, например. Всички ги мразят, ние имахме страхотна и още сме в добри отношения с нея. 😀😀 Имам познати супер доволни от консултанти по кърмене, но близка приятелка попадна на супер агресивна такава, която я вкара в жестока следродилна депресия. Та нюанси винаги има. Радвам се, че си имала късмет да попаднеш на читав човек и е помогнал!

# 213
Точно. Изобщо не съм почитател на генерализирането. И това сме го обсъждали 383638274 пъти точно в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт